Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabaa kzimla 17+4 üz mide bulantilarim grcmisti dun disari ciktim baya ruzgar vardi usudum de bugun kalktigimda bulantilarim yeniden basladi usutmeyle alakasi olabilir mi?
merhabaa kzimla 17+4 üz mide bulantilarim grcmisti dun disari ciktim baya ruzgar vardi usudum de bugun kalktigimda bulantilarim yeniden basladi usutmeyle alakasi olabilir mi?
Herhangi birşeye kesin bağlı diyemeyiz ki canım,ben 22. haftamdayım hala ara ara kusmam bile oluyor,bu işin cilvelerinden birisi malesef bulantı meselesi,sabredicez yapacak birşey yok :)
Ara ara bulantilar doguma kadar devam edebilir canim endiselenme. Ne guzel telaslar heyecanlar. Varsa kiskanan hasetinden catlasin. Yoksa da parazitlik yapmasin...
Can'ım üşütmüş olabilirsin kendine dikkat et. Bide ben ilk kızımda nerdeyse doğurana kadar kustum . Seri kusmalarım 6. Ayda bitti tek tük devam etti Doğuma kadar hatta doğurmadan üç dk önce bile kustum
Can'ım üşütmüş olabilirsin kendine dikkat et. Bide ben ilk kızımda nerdeyse doğurana kadar kustum . Seri kusmalarım 6. Ayda bitti tek tük devam etti Doğuma kadar hatta doğurmadan üç dk önce bile kustum
doğumdan sonra geçtimi bittimi ya bende hala arada kusuyorum ve hep bulantı duruyo, bide midemde aşırı gaz var hep, hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, doğumdan sonra birden bitiyormu hepsi yani, ilk bebeğim olduğu için bilmiyorumda, ama geçmeyecek diye çok korkuyorum geçecek yani dimi
Ahh bu bulantılarrr. Resmen sabahları uyanmak istemiyorum.. Çalıştığım içinde işe gitmek zorundayım. O arabalarda kusacam diye ödüm kopuyor. elimde sürekli poşet. 16 hafta 5 günlük hamileyim. İnanır mısın sabah kahvaltı yapsam yine aynı aç kalsam yine aynı. Gün içinde nedense olmuyor sadece sabahtan öğlene kadar.. Allah yardımcımız olsun çok zor bir şey..
doğumdan sonra geçtimi bittimi ya bende hala arada kusuyorum ve hep bulantı duruyo, bide midemde aşırı gaz var hep, hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, doğumdan sonra birden bitiyormu hepsi yani, ilk bebeğim olduğu için bilmiyorumda, ama geçmeyecek diye çok korkuyorum geçecek yani dimi