geçmeyen çiçek yaram

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.184
598
31
Kızlar yaptigim kesinlikle kıskançlık degil kendime de çok kızıyorum aslnda su an ama agliyorum:KK43:
Mevzumuz su kizimda hamileligim zaten manevi olarak cok zor gecti kp yuzunden kv yok zaten bnm vefat etti ama hamilligimoli burnumdan getiren bi kp oldu saolsun hatta kaynlarimin ve eltimin de saolsun cok rolleri var hamileyken acta kaldim sinirden hergun agladim kızım cok erken olmasa da bi kac hafta erken dogdu.. Derken bnm hic sancim olmadi ama cocuk hareket etmiyor die acile gittik baktilar acilmam var hemen doğuma dediler iki gece yattim sancim gelmedi suni de pek ise yaramadi zaten bunu niye soyluyorum cunki cicek meselesinin baya akla grlmesi icin vakit vardi yani neyse sonunda dogum yaptim normaldi cok sukur ikimizde saglikliydik esim de hastanedeydi tabi bu arada Allah razi olsun annemde dogumdan sonra yanimdaydi giydirdi beni olabilecegi kadar yanimda durdu devlet hastanesindeydim normal oldugu icin bi gece yattk ertesi gunu oglen esim geldi çıktık.. Eve gittgimde ablam annem esim herkes var oraya kadar tamam kızım çok zor büyüdü zaten emmedi falan ilk bi ay sarılık yuzunden hastanelerde gecti hastaneden çıktıktan sonra bi gece annem kaldı yanimda diğer gün esim yanımdaydı 3.gün yanlızdim annem rahat edemefi gitti evde sadece kp olunca esimde izin alamadi ama çok zoruma gitti bnm kimsem yoktu ynmda ben cocuk falan dogurmadim herhalde diyorum niye bu kadar yanlız hissettim böyle zamanda insan birilerini istiyor yaninda sanki fazla mi duygusallastim saçmaladim bilmiyorum cidden çok kırgınım hala kizim 4 yaşında bi 4 sene daha geçse geçmeyecek sanırım..:KK43:
2 gece hastanede kaldim ona rağmen esimin bahanesi daha beklemiyorduk çok acil oldu unuttum akıl edemedim oluyor saolsun esim de almadi çiçek unutmus normalde çok önce düşünen biridir ama ...
Not:' esim telafi etmek için sonradan hediyeler aldı ama ben hala çiçekte takıldım kaldim'..
Yeni guncelleme:" evet basligim cicek bi cicege mi bu kadar tantana diyenlere diorum cunki bugun ki duygusalligimin sebebi cicekten kaynaklandi çiçeği gorunce aklima geldi dedim niye kimse bana cicej getirmedi bu kadar mi degerszdi bnm ozel anım" olay bu size gore dert olmayan seyler baskasina derttir elestormeden once bi anlamaya calisin kimse ayni olmadgi icin dertleri de ayni degil sonuc olarak

Son düzenleme:
Bu arada ablam dunn dogum yaptı 3. Çocuğuna yeğenlerim bnm yanimda kalıyorlar annem hastanede sezeryan oldugu icin refakatci cikinca da bekar kiz kardeismle yanina gidecekler bakmaya...ablama esi ve amcamlar cicek almış gordukce agliyorum fotosunu elimde degl kiskanclik degil kesinlikle ama zoruma gidiyor annemler almadi sanrm su an ama alacaklar mi bilmiorum iki ablaminda dogumlarinda aldilaf bi bende alamadilar...parasal skntilaro vardi biliyorum kıskançlık yapma fie kendime cokta kiziyorum ama üzülüyorum iki gundur agliyorum ...dert dgl belki ama paylasmak istedim kimseye soyleyemiyorum uzulmesin ailemin kulagina gitmesin die

Canim aslinda bence bosu bosuna takiliyosun bu duruma sukret haline bak evladin sag salim yaninda valla bende dogumumda her gelen aldi cicek yemin ederim ki attim hepsini cok onemsiz bisey bu yani bukadar takilman bu duruma olsa nolur olmasa nolur duyanin sonu degil ya hem bak neguzel esin telafi etmek icin bisiler almis sonrasinda yani cicek bu yaa omurluk bisey degil ki eskiyo atiyosun ben eskimesinide beklemedim attim inan ki :)) sevmiyorum oyle pek cicek bocek sanirsam bide boyle cok toz oluyo temizlemesi dert bende bunlami ugrascam yaa dedim attim :D

lohusa psikolojisiyle hevesi kalmış kadının, içerlenecek bi durum bence. su grubu burcu musun? :D evet dedikleri gibi çiçek bi süre sonra atılıyor ama eşin de akıl edebilirdi o hastane sürecinde.

Çok basit bir şeyi takıntı yapmışsınız. Eşiniz sonradan da telafi etmiş işte daha ne?

Benim eşim de doğumda çiçek almadı ama hiç bu kadar takılmadım.
Aslında doğumdaki masa süsleme işinde ona hala kızgınım. Benim doğum vakitli ama bir anda oldu. Gece sancılandım sabaha doğurdum. Önceden dediğim ikramlık şeyleri doğumdan sonra alıp gelmedi istediğim gibi bir masa olmadı. Ben baya süre narkozun etkisinde çıkamadığım için müdahale edemedim. Ben o halde gidip yapamayacağıma göre el mecbur idare ettik.
Yani eşin planlı bir doğum olsaydı da yapmayabilirdi çünkü onlar da çok şaşkın oluyor..

Allah'a şükrediyorum zor bir doğumdan aşırı kan kaybıyla çıktım. Allah beni evladıma bağışladı, oğlum sağlıkla doğdu.
Doğum denen şey öyle bir risk ve mucize ki sizin asıl meseleniz evladınızın sağlığı olmalı asıl.

Canim aslinda bence bosu bosuna takiliyosun bu duruma sukret haline bak evladin sag salim yaninda valla bende dogumumda her gelen aldi cicek yemin ederim ki attim hepsini cok onemsiz bisey bu yani bukadar takilman bu duruma olsa nolur olmasa nolur duyanin sonu degil ya hem bak neguzel esin telafi etmek icin bisiler almis sonrasinda yani cicek bu yaa omurluk bisey degil ki eskiyo atiyosun ben eskimesinide beklemedim attim inan ki :)) sevmiyorum oyle pek cicek bocek sanirsam bide boyle cok toz oluyo temizlemesi dert bende bunlami ugrascam yaa dedim attim :KK70:
Yok canım ben tabiki başta sağlık şükrediyorum ama çıkmıyor içimden altı üstü bi çiçek olduğunu bende biliyorum mevzu çiçekten ziyade düşünülmek sanırım

lohusa psikolojisiyle hevesi kalmış kadının, içerlenecek bi durum bence. su grubu burcu musun? :KK70: evet dedikleri gibi çiçek bi süre sonra atılıyor ama eşin de akıl edebilirdi o hastane sürecinde.
Ya tabiki oyke belki aticaktim cope ama kimsenin dusunmus olammasi uzuyor insani lohusalik cok farkli bi surec snrm kizsamda gecemiyor bu duygum balik burcuyum bilmiorum su grubu mu

Yok canım ben tabiki başta sağlık şükrediyorum ama çıkmıyor içimden altı üstü bi çiçek olduğunu bende biliyorum mevzu çiçekten ziyade düşünülmek sanırım
İcinde uhte kalmis anladim ben senin canim :) simdi alinsa bile yerinede sayilmaz baya zamanda gecmis aslinda uzerinden simdiye takmaman lazim di ben sana takma umursama diye oye soyledim bi zaman sonra sende atardin eminim dunyalik seyler bunlar cunku :)

benimkinin de yapacağını sanmıyorum.
yüksek lisans tezimi savunduğum gün (eşim başka şehirdeydi) ben de çiçek göndermesini bekledim.
adam beni aradı ben bi ayakkabı beğendim yüksek lisansını madem bitirdin bana bitirme hediyesi alsana diye şakayla karışık benden hediye istedi.
o gün çok zoruma gitmişti.
söyledim sen bi çiçek bile göndermedin diye, kalkmış bu defa da sipariş vermiş internetten. neyse ki zamanında gördüm de iptal ettim siparişi. söyledikten sonra ne kıymeti varsa...

doğum yaptığımda eşim çiçek almış getirmiş ben tabi anestezinin etkisi nasıl bağırıyormuşum sen niye bana papatya almadın en çok papatyaları sevdiğimi bilmiyor musun defol git yanımdan at bunları çöpe diye :işsiz:

işin garip tarafı eşimin aldığı çiçek zaten papatya imiş,onun içinde de bir çiçek yarası olmuştur sayemde :KK53:

konu sahibi yapmayın,gereksiz yere kendinizi doldurmayın bunlar kafaya takılacak şeyler değil Allah başka dert vermesin

Kızlar yaptigim kesinlikle kıskançlık degil kendime de çok kızıyorum aslnda su an ama agliyorum:KK43:
Mevzumuz su kizimda hamileligim zaten manevi olarak cok zor gecti kp yuzunden kv yok zaten bnm vefat etti ama hamilligimoli burnumdan getiren bi kp oldu saolsun hatta kaynlarimin ve eltimin de saolsun cok rolleri var hamileyken acta kaldim sinirden hergun agladim kızım cok erken olmasa da bi kac hafta erken dogdu.. Derken bnm hic sancim olmadi ama cocuk hareket etmiyor die acile gittik baktilar acilmam var hemen doğuma dediler iki gece yattim sancim gelmedi suni de pek ise yaramadi zaten bunu niye soyluyorum cunki cicek meselesinin baya akla grlmesi icin vakit vardi yani neyse sonunda dogum yaptim normaldi cok sukur ikimizde saglikliydik esim de hastanedeydi tabi bu arada Allah razi olsun annemde dogumdan sonra yanimdaydi giydirdi beni olabilecegi kadar yanimda durdu devlet hastanesindeydim normal oldugu icin bi gece yattk ertesi gunu oglen esim geldi çıktık.. Eve gittgimde ablam annem esim herkes var oraya kadar tamam kızım çok zor büyüdü zaten emmedi falan ilk bi ay sarılık yuzunden hastanelerde gecti hastaneden çıktıktan sonra bi gece annem kaldı yanimda diğer gün esim yanımdaydı 3.gün yanlızdim annem rahat edemefi gitti evde sadece kp olunca esimde izin alamadi ama çok zoruma gitti bnm kimsem yoktu ynmda ben cocuk falan dogurmadim herhalde diyorum niye bu kadar yanlış hissettim böyle zamanda insan birilerini istiyor yaninda sanki fazla mi duygusallastim saçmaladim bilmiyorum cidden çok kırgınım hala kizim 4 yaşında bi 4 sene daha geçse geçmeyecek sanırım..:KK43:
2 gece hastanede kaldim ona rağmen esimin bahanesi daha beklemiyorduk çok acil oldu unuttum akıl edemedim oluyor saolsun esim de almadi çiçek unutmus normalde çok önce düşünen biridir ama ...
Not:' esim telafi etmek için sonradan hediyeler aldı ama ben hala çiçekte takıldım kaldim'..
gene ben burdada buldum seni kuzum:KK48: amannnn sıkma canını Rabbim bizlerede evlat nasip etsin de varsın çiçek getirenimiz olmasın, belki ikinci bebekte telafi ederler hem :KK51:

Çok basit bir şeyi takıntı yapmışsınız. Eşiniz sonradan da telafi etmiş işte daha ne?

Benim eşim de doğumda çiçek almadı ama hiç bu kadar takılmadım.
Aslında doğumdaki masa süsleme işinde ona hala kızgınım. Benim doğum vakitli ama bir anda oldu. Gece sancılandım sabaha doğurdum. Önceden dediğim ikramlık şeyleri doğumdan sonra alıp gelmedi istediğim gibi bir masa olmadı. Ben baya süre narkozun etkisinde çıkamadığım için müdahale edemedim. Ben o halde gidip yapamayacağıma göre el mecbur idare ettik.
Yani eşin planlı bir doğum olsaydı da yapmayabilirdi çünkü onlar da çok şaşkın oluyor..

Allah'a şükrediyorum zor bir doğumdan aşırı kan kaybıyla çıktım. Allah beni evladıma bağışladı, oğlum sağlıkla doğdu.
Doğum denen şey öyle bir risk ve mucize ki sizin asıl meseleniz evladınızın sağlığı olmalı asıl.
Canım bende biliyorim cok seyde beklemedim zaten esimden ama basit bi cicek bekliyo insan ya da ben bekledim once tabiki saglik orada hemfikirim ama her insanin hassas oldugu nokta vardr ki dpgumdan sonra daha da bi hassas oldugu donem oluyo sen ikramligi takmissin ben cicek ha olmasa da oldu evet kizim cok sukur saglikli bend eoyle ama insan icinde kalani unutamiyor biraz snrm sacma bisey de olsa

Allah sana en güzel çiçeği vermiş zaten. Bebek için gece gündüz dua eden insanları düşün. Sağlığı yerinde olsun. Çiçek dediğin çürür gider. Üstelik eşin sonradan gönlünü yapmaya da çalışmış.

doğum yaptığımda eşim çiçek almış getirmiş ben tabi anestezinin etkisi nasıl bağırıyormuşum sen niye bana papatya almadın en çok papatyaları sevdiğimi bilmiyor musun defol git yanımdan at bunları çöpe diye :işsiz:

işin garip tarafı eşimin aldığı çiçek zaten papatya imiş,onun içinde de bir çiçek yarası olmuştur sayemde :KK53:

konu sahibi yapmayın,gereksiz yere kendinizi doldurmayın bunlar kafaya takılacak şeyler değil Allah başka dert vermesin
:D sizin dueum da degisik olmus
Tabi ki oyle Allah dermansz dert vermesin sagligimizi elimzden almasin ama mevzu cicekten ziyade deidgim givi dusunulmek

Back
X