- 23 Şubat 2016
- 107
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
Bu hazir olamdigini gosteriyorHerkese iyi geceler. oğlum iki yaşını bitirdi teyzeleri ve ben çocuklarımın arasında fazla yaş farkı istemiyorum bi de hamileliği özledim kucağımıza aldığımızda duyduğumuz o ilk kokuyu özledimevim de cıvıl cıvıl olsun istiyorum yaşım da 23 ikinci kez anne olursam yine genç bir anne olmak istiyorum ve birçok neden... ama gel gelelim o doğum anı hiç aklımdan çıkmıyor an be an yaşıyorum sanki her hatırlamamda herkese soruyorum çoktan unuttuk diyorlar ben neden unutamıyorum bebeğim olduğunu düşününce o kadar güzel duygular kaplıyor ki içimi ama o anlar aklıma gelince sanki boğuluyorum ben bunu nasıl yenerim nasıl kurtulurum bilmiyorum halbuki oğlumun doğumu çok çok zor olmadı sadece başı doğum yoluna iniyordu sancı durunca geri çıkıyordu noktada sıkıntı yaşadım ama başı güzel gelse o kadar da zor olmayacaktı ama kendimi rahatlatamıyorum ne yaparsam yapayım sürekli bişeyler araştırıyorum okuyorum olmuyor benim gibi olanlar ne yapıyor acaba yaa
7 ay olacak dogum yapalı normal bır dogum ve bırkaç epızyotemı kesıgı ıle olan bana gore kolay bır dogumla cocugumu kucagıma aldım dogumdan hıc korkmadım o anlar zaten su gıbı akıp gıdıyor ve sımdı olsa bır ıkıncıyı rahatlıkla dogururdum sadece ıkıncı bır cocuk ıstemedıgım ıcın tekrarlanmayacak....Herkese iyi geceler. oğlum iki yaşını bitirdi teyzeleri ve ben çocuklarımın arasında fazla yaş farkı istemiyorum bi de hamileliği özledim kucağımıza aldığımızda duyduğumuz o ilk kokuyu özledimevim de cıvıl cıvıl olsun istiyorum yaşım da 23 ikinci kez anne olursam yine genç bir anne olmak istiyorum ve birçok neden... ama gel gelelim o doğum anı hiç aklımdan çıkmıyor an be an yaşıyorum sanki her hatırlamamda herkese soruyorum çoktan unuttuk diyorlar ben neden unutamıyorum bebeğim olduğunu düşününce o kadar güzel duygular kaplıyor ki içimi ama o anlar aklıma gelince sanki boğuluyorum ben bunu nasıl yenerim nasıl kurtulurum bilmiyorum halbuki oğlumun doğumu çok çok zor olmadı sadece başı doğum yoluna iniyordu sancı durunca geri çıkıyordu noktada sıkıntı yaşadım ama başı güzel gelse o kadar da zor olmayacaktı ama kendimi rahatlatamıyorum ne yaparsam yapayım sürekli bişeyler araştırıyorum okuyorum olmuyor benim gibi olanlar ne yapıyor acaba yaa
23 yasindasin iki yaşında bebeğin var ve ikinciyi istiyorsun. 29 yaşındayım 13 aylık bebeğim var Allah olanı bagislasin ikinci çocuğu asla düşünmüyorum. Erken anne olunca daha mı cesaretli oluyor insan bilemedim ki.
Valla ben de normal doğum yaptım ki kolay da olmadı. Ama anne olmak istesem en son korkacagim unsur doğum olurdu. Uykusuz geceler, sıfır sosyal hayat, anne topuzu, sut akmış diz izi çıkmış pijama. Bunlar daha korkunç kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?