Geçmeyen Kasık Ağrıları

Mssd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
125
24
13
49
Merhabalar
Bu konu ile ilgili cok konu açmışlar ama bende sanırım kendim duymak için soruyorum

Yumurtlama gunum 7 aralikti ve oncesi sonrasi hep degerlendirdik. O günden beri de Kasık agrim her gün kesintisiz hissedilecek şekilde kendini belli ediyor. Nefes gibi her anımda yakıyor gibi hissediyorum. 3 gündür akintimda çoğaldı.

Gebelik düşünüyorum.

Her gün Kasık ağrısı cekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Son düzenleme:
Evet adet geçince test yapın benim düşükten önce öyleydi tabi benim sağlıksız ilerledi ama belirtilerde aynısıydı

3 gün sonra benim adet bakalkm adetten sonra sil baştan Allah çabamızı boşa çıkarmasın İnşallah
Cok az kalmış. Simdiden kan verilebilir ama tabii ki adetin gecmesi daha iyi. İnşallah hayırlısı ile guzel haberler alirsiniz buay.

Cok az kalmış. Simdiden kan verilebilir ama tabii ki adetin gecmesi daha iyi. İnşallah hayırlısı ile guzel haberler alirsiniz buay.
Ay yanlış anlaşıldım sanırım bu ay içinde tam düşüş oldu beta kimyasaldı ben yumurtlamayı degerlendirdim ama beta daha sıfırlanmamıştı nasip yani belirti falan yok reglden sonra deneme tekrar başlicam teşekkürler inşallah güzwl hberlwr veririm birdahki ay

Benimde aynı şekilde kasık ağrım var kalkarken yürürken özellikle gün aşırı ilişki yaşıyoruz sürekli nedeni nedir acaba

Benimde oleydi cok sancı cektim hamileyim sandim.. yatakta bile dinerkrn sancilandim dedim 9 ay snra kesin dogurucam dedim ama malesef enfeksiyon muş üşuttum sanirim ve gebe olamadim sistit oldum sanirim sık ilişkiye girmekten olabiliyor malesef.. umarim sizin ole degildir mucizeniz sizinledir

Benimde aynı şekilde kasık ağrım var kalkarken yürürken özellikle gün aşırı ilişki yaşıyoruz sürekli nedeni nedir acaba
Benim yumurtlama gününden itibaren 2 hafta boyunca her gün hissettiriyordu. Akinti da. Vardi her gun. Simdilerde ise yok denecek kadar ara ara oluyor. 1 hafta kaldi bakalm beklenen güne. Kendimce dollenme zamaninda kasiklar agridi dollendi yerlesti diye motive ediyorum kendimi

Cok gecmis olsun. İnşallah isteyen herkese Allah'm nasip etsin

Aminnn varmi bir gelişme agrilariniz gectimi kacinci gun oldu bugün
Her saat oluyordu 2 hafta boyunca ama simdi gun icinde 2 kere hissediyorum sadece. 1 hafta sonra da adet gunum
Insallah adet degilde gebeligi ogrenirim

Her saat oluyordu 2 hafta boyunca ama simdi gun icinde 2 kere hissediyorum sadece. 1 hafta sonra da adet gunum
Insallah adet degilde gebeligi ogrenirim
Iyi agrilariniz gecmesine sevindim cidd3n zor cunku insallh hayrli haberlerimiz olsun umarim mucizelere gebe kaliriz

Aynı durumdayız canım kafayı yeme seviyesine geldim acaba psikolojik mi yapıyorum yoksa bir şey mi var diye düşünmek ve bu stresi çekmek çok zor beklenen adet günüme 10 gün var benim de 6 gün kala erken gebelik testi yapılabilir diyorlar ama çok korkuyorum hamilelik göremezsem diye

Allahim nasip etsin Insallah sizlerede. Benimde suan 5 gun kaldi evet. Elimede testte var ama bende yapmicam son güne kadar. Bu zamana kadar yaptim da noldu kendime stres. Bu ay biraz daha rahatim sadece. Takvimlere bakmıyorum. Konusunu konuşmuyoruz. Sadece dua ediyorum. Kasik agrilarim ara ara yine kendini gösteriyor tabi. Ama bunun disinda baska belirtimde ykk hayirlisi insallah

Amin isteyen herkese inşallah hayırlısıyla yüzümüz güler dilerim

üşütmüşsündür ayagını sıcak tut gebelık ve regl belirtilerini ayırt edemezsin aynı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…