Hanimlar hayırlı geceler ben hastalık hastası oldum. En ufacık biryerim Ağrısa kendimi hastanelerde buluyorum. Geçen ay göğüs ağrım oldu internette sebebini araştırırken meme kanseri teşhisi koydum.kendime ilk muayene ettim elime bişey gelmiyor derken sonradan elime biseyler geliyor gibime geldi gitmedigim hastane doktor kalmadı defalarca meme usg çektiler hicbirseyinn yok diyorlar ama içimi rahatlayamiyorum yardım edin lütfen

bazen bir cesaret gidiyorum dr ye bazen gitmeye korkup kendimce teshisler koyup bu sekilde oleyim yuzlesmeyeyim diyorum cok zor... son bi dr ye dahagidecegim ondan da sonuc alamazsam psikiytr direk...ben hep internetten arastirma yaparak bozdum pskilojimi eskiden olan sey simdideoluyor mesela kendimi dinledigim icin cok farkli birseymis gibi geliyor sanirim bilemiyorum allah gönlümüzü ferahlatsin ins herkesin icinde de bizlerin
 bazen bir cesaret gidiyorum dr ye bazen gitmeye korkup kendimce teshisler koyup bu sekilde oleyim yuzlesmeyeyim diyorum cok zor... son bi dr ye dahagidecegim ondan da sonuc alamazsam psikiytr direk...ben hep internetten arastirma yaparak bozdum pskilojimi eskiden olan sey simdideoluyor mesela kendimi dinledigim icin cok farkli birseymis gibi geliyor sanirim bilemiyorum allah gönlümüzü ferahlatsin ins herkesin icinde de bizlerin