geçmeyen öksürüge önerisi olan var mi

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
arkadaşlar geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdim 3 gün yatak yorgan yattım ateş içinde artık toparladım çok şükür antibiyotik falan ama geçmeyen can sıkıcı bi öksürük yakami bırakmiyo bitkisel önerisi olan var mi ilaç almak istemiyorum

sabah ac karnina bir kasik bal.

gunde en az 3 kez nane limon karabiber bal zencefilli kaynat, ic. sifa olsun

Balli limonlu ihlamur.
Ayva yapragi, ihlamur ile de demleyebilirsiniz
Zencefilli bal
Veya gecmezse aktarlardan mentollu nane limon isteyin benim tek ilacim o

Sıcak şeyler İç boğazı yumuşatmak lazım

Ben de iki üç hafta kadar önce öksürükten ölüyordum.. Akşamları yatmadan ılık süre bir tatlı kaşığı bal birazda karabiber koydum çok iyi geldi iki üç güne bir şeyim kalmadı. Hatta sonra annemlere de yaptım onlarda çok memnun :)

Deneye yim bakalım içim dışıma çıktı yaw

Aynı durumdayım. Gün içinde ilaç almadığım vakitte yarım çay bardağı kadar evde yapılmış olan hani köylüler pazarda satıyor ya ondan nar eksisi içiyorum. Çok çok az su katarak, o da yoğunluğunu alsın diye. Ballı zencefili denedim. O bende ise yaramadi. Ve içtikten sonra üzerine su icmiyorum. Etkisi kalsın diye. Düzeldim 3 4 gundur. Baya azaldı yani.

Adacayi ic dezenfektan etkisi var oksuruk uzerinde de etkisi var. Keciboynuzu pekmezi de iyi geliyo astim hastasi olarak bunlari kullaniyorum o donemlerde en cok. Karabiber demis cogu arkadas iyi hos da bogaz oksurukten tahris olduysa karabiber yakip irrite edebilir dikkatli olun.

Hamileyken cok fena oksuruyordum annem cocuga birsey olacak diye korkuyor du o derece birinin onerisiyle corek otu yagi kullandim az miktarda normalde hamilerlerde pek onerilmiyor ama mecbur kaldim cok iyi geldi yada evde corek otu ve zencefil pekmez yada bal ile karıştırip icebilirsin oda iyi geliyor cocuklarimsa bile kulaniyorum ailece iyi geliyor valla faydasini gördü k biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…