Çocuk Hastalıkları Geçmeyen öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bahar gibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
785
1.937
113
40
Arkadaşlar 5 yaşında bir oğlum var.Yaklaşık 1 aydır öksürüyor. Özellikle sabaha karşı.Doktor antibiyotik verdi.Bitiminde 2 gün iyiydi şimdi yine başladı.Salgın bir virüs olduğu da söyleniyor ki zaten bu durumda antibiyotik etki etmez. siz çocuklarınızda böyle bişey yaşadınız mı?

Alerji testi yaptırın alerjik olabilir. Arkadasimin oglunda yün ve ev tozuna karsi alerji.cikti

Arkadaşlar 5 yaşında bir oğlum var.Yaklaşık 1 aydır öksürüyor. Özellikle sabaha karşı.Doktor antibiyotik verdi.Bitiminde 2 gün iyiydi şimdi yine başladı.Salgın bir virüs olduğu da söyleniyor ki zaten bu durumda antibiyotik etki etmez. siz çocuklarınızda böyle bişey yaşadınız mı?
Valla göğüs hastalıklarına gidin. Insallah onemli bir sey degildir. Ancak verem salgını varmış. Geçen gün bir yerlerde okumuştum.

Bir ay uzun bir süre gibi geldi. Kuru mu balgamlı bir öksürük mü. Nefe alıp verirken zorlanıyor mu. Göğüs hastalıklarına gidip röntgen çektirin isterseniz. Bahar alerjisi de olabilir. Ama kesinleştirmek lazım

ciğerlerini kontrol ettirin, balgam var mı? boğmacanın bir türü var salgın olarak. balgamlı öksürük halsizlik falan belirtileri. ciğerlere inmesin allah korusun. bal, pekmez, adaçayı boğaz tahrişine iyi geliyor.

Öksürük dışında bi şikayeti yok. Pazartesi röntgen çektireceğim.En son gittiğimiz doktora röntgen çekelim dedim gerek yok dedi.

Bu yil anaokuluna falan basladimi?ilk yil boyle oluyo cunku.birde gogus uzmanina gdin gece oksurugunun altindan alerji yada astim cikabiliyo ben evladimi goturdum alerji cikti bizde

Benim kızım da öksürüyordu ama sadece geceleri. KBB ye götürdüm. Geniz Akıntısı vardı bir de alerji. Alerji şurubuyla sorun ortadan kalktı. Şu an tam alerji zamanı. Bir doktora götürün. Koruyucu tedavi adı altında mayıs sonuna kadar şuruba devam etmemiz gerektiğini söyledi doktorumuz.

Benim oğlanin da geçmeyen öksürüğü vardı. Burnu da akıyordu. Ne yapsak geciremedik. En son gittiğim doktora alerji olmasın sakın bu gönderip duruyorsunuz beni bir şeyi yok diye dedim. Alerjiye sevk etti sonunda. Alerji uzmanı test yaptı alerjisi çıkmadı şükür. Ama hafif astimi var. Hava veriyoruz havayı kullanmaya başladığımızdan beri öksürüğü yok.

3,5 yaşında kızım var onunda öksürüğü bir türlü geçmedi. 1-1.5 ay önce hastaydı, doktor antibiyotik verdi, geçti, sonra 2-3 gün sonra nükseder gibi oldu, sonra yine geçti. Ama bazen özellikle gece arada bir öksürüyor. Burnu da tıkalıydı. Geniz eti olabilir mi diye kbb ye götürdüm, ama geniz eti değil dedi. Boğazında biraz kızarıklık varmış, ateşi olursa çocuk doktoruna göster dedi. Ateşi de yok ama yinede tekrar doktora götüreceğim galiba.

İnatçı hastalıkların sebebi çoğunlukla alerji oluyor. Öksürük uyutmuyorsa yerli sarımsağı ezip doğal zeytinyağı ile karıştırın. Sarimsak tanesi gelmemesine dikkat ederek ayak tabanlarına sürün ve çorap giydirin. Kendimde de bebeğimde de mucize gibi kesti öksürüğü bu tarif.

Back
X