GEÇMEYEN PAMUKÇUK

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Merhaba arkadaslar
3.5 aylik bebegimin pamukçuğu bir türlü geçmek bilmiyor

Mikostatin kullandik karbonatli suyla siliyorum hatta dut surubu dahi kullandim ama bir türlü geçiremdim. Geçicek gibi oluyo tekrar çikiyor.

Baska yapabilicegim önerebiliceğiniz birşey varmi

Ben hiç yaşamadım.
Eşimin kuzeni biraz cabbardır, o da 2 çocuk annesi.
Bana geldiği zaman pamukçuk olmasa dahi bizim ufaklığın ağzını karbonatla temizler.

Yöntemi de şu:
Temiz bir beyaz tülbenti karbonatı karıştırdığı suya daldırır.
Tülbenti iki parmağına dolayarak çocuğun ağzında damaklarını sıvazlayacak şekilde gezdirir.
Çok çabuk davranıyor, ben olsam çocuğu kustururum resmen, hemen temizleniyor ağzı zaten.
Uzun uzadıya bir işleme gerek yok.

Ben hiç yaşamadım.
Eşimin kuzeni biraz cabbardır, o da 2 çocuk annesi.
Bana geldiği zaman pamukçuk olmasa dahi bizim ufaklığın ağzını karbonatla temizler.

Yöntemi de şu:
Temiz bir beyaz tülbenti karbonatı karıştırdığı suya daldırır.
Tülbenti iki parmağına dolayarak çocuğun ağzında damaklarını sıvazlayacak şekilde gezdirir.
Çok çabuk davranıyor, ben olsam çocuğu kustururum resmen, hemen temizleniyor ağzı zaten.
Uzun uzadıya bir işleme gerek yok.
Kizlar agzinin her tarafinda vardi damaklarinda agzinin üst tarafinda falan onlar geciyor ama dili tam olarak gecmiyor su da veriyorum kalinti kaldigi icinde olabiliyormus anlamadimki niye böyle oluyo

Kizlar agzinin her tarafinda vardi damaklarinda agzinin üst tarafinda falan onlar geciyor ama dili tam olarak gecmiyor su da veriyorum kalinti kaldigi icinde olabiliyormus anlamadimki niye böyle oluyo

Dilinde gördüğünüzün pamukçuk olduğundan emin misiniz?
Bazen pamukçuk olmayabiliyor.

Back
X