Okadar psikolojimi bozdukiGeçmiş olsun.Bir fikrim yok ,konu yukarıda kalsin diye yazdım.
Tsk ederim. Emar makinasi cok yuksek bir miknatis oldugu icin metal olan hicbirseyle girilmiyormusGeçmiş olsun.Bir fikrim yok ,konu yukarıda kalsin diye yazdım.
Ben 45 yasindayim yaşimlamı alakali bilmiyorum yelmi emar cok iyi sonuc veriyormus ama metal ne varsa makinaya yapisip tehlike yaratiyormusSizin D vitaminine ihtiyacınız var. Çok geçmiş olsun. MR için ne çözüm sundular peki? Ciddi bir durum bu hatta kaza filan geçirseniz ne olacak ?
Cnm dugun gunu zaten hastaydim terledikce sizde el kurutma makinasinin altina durup sirtimi kuruttum oda bu hale soktu daha oncesinde birseyim yoktu cok uzuluyorumdoktor değilim ama üşütmüşsünüz vücudunuzu hırpalaya bildiğiniz kadar hırpalamışsınız
hasar bırakmışsınız
kendinize sıcak bakın
hakikaten düğünde bunları yaparken ne düşündünüz
ben bir süper kahramanım bana birşey olmaz mı
geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak
kişi kendinin doktorudur
Kemik taramasi cekildi. Yumusama var dedi baska doktor yok dedi. Emara komple girecegim icin metal kaplama sorunmusÖnce kemik dansitometre çektirin ve kemik yoğunluğunuza baktırın. İkincisi diş protezinin belle sırtla bir alakası yok. Beyin çektirseniz sıkıntı olurdu ama boyun MR ı bile çektirseniz sıkıntı olmaz.
şimdi hadi çocuklar gençler olur anlarımCnm dugun gunu zaten hastaydim terledikce sizde el kurutma makinasinin altina durup sirtimi kuruttum oda bu hale soktu daha oncesinde birseyim yoktu cok uzuluyorum
Cnm bilemedim tsk ederimşimdi hadi çocuklar gençler olur anlarım
profilinizde 45 yazıyor
hani hiç bişey duymamışsanız bile ceryanda durma sözünü bile duymadınız mi
artık gençte değiliz
illaki yaşa bağlıda bağışıklığımız eskisi gibi değildir
neyse canım emar çekmen lazın heralde
dikkat etmelisin bundan sonra
Ben 45 yasindayim yaşimlamı alakali bilmiyorum yelmi emar cok iyi sonuc veriyormus ama metal ne varsa makinaya yapisip tehlike yaratiyormus
Kemik dansitometre tarama sonucunuzu bana özelden gönderir misiniz. Ben de emar çektim zamanında. Başka bir hastaneye sorun sisin görüştüğünüz görevliler tecrübesiz olabilir. Emar kocaman bir mıknatıstır ama koillerle işaretlenen bölge haricinde birşey çekmezler. Diş protezi olan anneme geçenlerde kendim boyun emarı çektim. Kaldı ki siz sırttan belden bahsediyorsunuz.Kemik taramasi cekildi. Yumusama var dedi baska doktor yok dedi. Emara komple girecegim icin metal kaplama sorunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?