Gecmeyen sırt ve kaburga agrim acil cevap

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
920
135
103
51
Hanimlar iyi gunler. Ben 7 ay once yeğenin düğünün de rahatsızdim hava cok soguktu. Abiye elbise giydigim icin salonda cok soguktu iyice usuttum. Oynayip terledikce lavabolardaki el kurutmanin altina sirtimi tutup kuruttum ve 7 aydir sirt ve kaburgalarimda gecmeyen bir agri var. Fizik doktoru kemik taramasi cekti kemikler de yumusama var dedi iyice korkmaya basladim gecmiyor emar cekin diyorlar ama dislerim protez koron kaplama bu sekilde cekim olmaz diyorlar bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz

Dişle ne ilgisi var anlamadım .
Beliniz sırtınız çekilecek
Yaşınız kaç çektirin mr .
Oğlumda da ağrı çoktu ama yumuşama filan değil ftr iyi geldi.
Ayrıca hergün yüzüyor .
Geçmiş olsun

Sizin D vitaminine ihtiyacınız var. Çok geçmiş olsun. MR için ne çözüm sundular peki? Ciddi bir durum bu hatta kaza filan geçirseniz ne olacak ?

doktor değilim ama üşütmüşsünüz vücudunuzu hırpalaya bildiğiniz kadar hırpalamışsınız
hasar bırakmışsınız
kendinize sıcak bakın
hakikaten düğünde bunları yaparken ne düşündünüz
ben bir süper kahramanım bana birşey olmaz mı
geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak
kişi kendinin doktorudur

Düğünden kaynaklanmamıştir sadece o kadar oynamak tetiklemiştir. Zaten birsey varsa ortaya çıkmıştır. Ağrılar için önerim var benim de çok ağrır ama siz sorunun kaynağını bulun. Yumuşama falan demiş. Acaba genetik bir rahatsızlık mı?

Ben de bir yolculuk sırasında uyurken yamulmuşum kaburgam ağrıdı o zaman hatta nefesimi falan etkileyerek ağrıdı. Geçti. Ama ne zaman masabaşında cok kalıp sırtım ağrısa yine tam oradan bi sızı hissediyorum. Anneannem bile der 40 sene once düşmüş hala bazen düşüğü yer acıyormus. Yani bu ortopedik şeyler tam olarak hic geçmiyor.

Sizin D vitaminine ihtiyacınız var. Çok geçmiş olsun. MR için ne çözüm sundular peki? Ciddi bir durum bu hatta kaza filan geçirseniz ne olacak ?
Ben 45 yasindayim yaşimlamı alakali bilmiyorum yelmi emar cok iyi sonuc veriyormus ama metal ne varsa makinaya yapisip tehlike yaratiyormus

Cnm dugun gunu zaten hastaydim terledikce sizde el kurutma makinasinin altina durup sirtimi kuruttum oda bu hale soktu daha oncesinde birseyim yoktu cok uzuluyorum

Önce kemik dansitometre çektirin ve kemik yoğunluğunuza baktırın. İkincisi diş protezinin belle sırtla bir alakası yok. Beyin çektirseniz sıkıntı olurdu ama boyun MR ı bile çektirseniz sıkıntı olmaz.

Kemik taramasi cekildi. Yumusama var dedi baska doktor yok dedi. Emara komple girecegim icin metal kaplama sorunmus

Cnm dugun gunu zaten hastaydim terledikce sizde el kurutma makinasinin altina durup sirtimi kuruttum oda bu hale soktu daha oncesinde birseyim yoktu cok uzuluyorum
şimdi hadi çocuklar gençler olur anlarım
profilinizde 45 yazıyor
hani hiç bişey duymamışsanız bile ceryanda durma sözünü bile duymadınız mi
artık gençte değiliz
illaki yaşa bağlıda bağışıklığımız eskisi gibi değildir
neyse canım emar çekmen lazın heralde
dikkat etmelisin bundan sonra

Ah guzel arkadasim genc toy olsaniz anlarim da yasiniz da olgun terleyip terleyip kurutma makinasinin altinda kurutmak nedir? Hersey usutmeyle girer der annem hep.baska doktora da gidin olmazsa, illaki bir cozumu vardir.cok gecmis olsun.

Cnm bilemedim tsk ederim

Kemik taramasi cekildi. Yumusama var dedi baska doktor yok dedi. Emara komple girecegim icin metal kaplama sorunmus
Kemik dansitometre tarama sonucunuzu bana özelden gönderir misiniz. Ben de emar çektim zamanında. Başka bir hastaneye sorun sisin görüştüğünüz görevliler tecrübesiz olabilir. Emar kocaman bir mıknatıstır ama koillerle işaretlenen bölge haricinde birşey çekmezler. Diş protezi olan anneme geçenlerde kendim boyun emarı çektim. Kaldı ki siz sırttan belden bahsediyorsunuz.

Mr randevusu alınan yere sordunuz mu .Kafa mr ında bile hafif parlama yaparmış başka sorun olmuyormuş .
Dr yazmış biyerde.
Belde sırtta kafa dışarda kalıyor zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…