Gecmeyen sırt ve kaburga agrim acil cevap

Gittiğim doktora pazartesi gittigimde alayim tarama sonucu simdi elimde yok. D vitamini magnezyum ve jel yazdi hicbirini kullanmadim

Ilk gittigim yumusama baslamis dedi d vitamini ve magnezyum yazdi. Ikinci gittigim tarama sonucunda birsey yok bu ilaclara gerek yok dedi. Sadece rolon seklinde krem yazdi. Ciger rontgeninde de birsey yok

bölgesel yapılan iğnelerle yapılan bir tedavi yöntemi varmış. proloterapi adı. dr un söylediğine göre ağrı olan bölgedeki dokuları verilen ilaçla kendi kendini iyileştirmesi sağlanıyormuş. bende özellikle doğumdan sonra artan bir sırt ağrısı mevcut dr. bunu önerdi ama bende henüz denemedim. isterseniz bir araştırın belki işe yarar. hatta dr dan da bu tedavi yöntemi hakkında bilgi isteyin. geçmiş olsun

Bence bir gögüs hastalıkları uzmanına görünün. Ben 2004 yılında aylarca geçmeyen sırt ağrıları sonrasında artık ağrıyı kesmek için diazem vuruyorlardı .... kan zehirlenmesi ile komada hastanelik oldum... Meğerse zaturre nin ateş vs başka belirti vermeyen bir türüymüş.... Sadece sırtım ağrıdığı için pek çok değişik hastaneye gitmeme rağmen anlaşılmamış.. Çünkü hiç biri kan testi ve akciğer rontgeni çekmemişti...

Rontgen iki doktor da cekti temiz dediler ama kan istemediler ben simdi kan verip baktiracagim

Tmm cnm tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…