Geçmeyen sistit

Asellesa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
6
0
1
54
Yaklaşık 1 aydır idrarda yanma idrarı yaptiktan sonrada yanma devam ediyor.antibiyotik tek kullanımlık olanlar antiseptik ler kızılcık suyu maydanoz suyu bol su bir türlü geçmiyor.gun içerisinde arada hafifliyor sonra yanma yine başlıyor sanki bir noktada sizi yanma devam ediyor.benim gibi olan arkadaşlar varmı.yarin doktora gideceğim artık korana dolayısıyla gitmeyi erteledim ama artık mecburen gideceğim.

Öncelikle geçmiş olsun. Sistite tek bir mikroorganizma türü neden olmuyor yani bir çok mikroorganizma buna sebep olabiliyor. Bazı bakteriler antibiyotiğe karşı direnç gösteriyor, yani antibiyotik tedavisi ile etkin bir sonuca ulaşılamıyor. Benzer durumu 2 yıl öncesinde yaşamıştım. Yanma, kanama gibi belirtiler vardı ama bunlardan daha ziyade böbrek ağrısından duramıyordum. Acile gittim ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon tespit edildi antibiyotik yazıldı kullandım fakat sonuç alamadım bunun üzerine yeniden başka bir doktora gittim kullandığım ilaçları ve durumu anlattım. İdrar kültürü ve antibiyogram testi sonucu bakterinin duyarlı olduğu antibiyotik yazıldı, düzenli kullanım sonrası geçti.

Back
X