- 20 Aralık 2022
- 35
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi kaderkismet123
-
Merhaba, son durumunuz nedir? Benimde üreplasma parvum çıktı2 AY olucak sanırım yıllardır yaşadıgım sarı akıntı sebebbıyle sürüntü verdim bakireydim.Üreplazma poitif cıktı.3 kür tedavi gördüm.2 kere monodoks 1 kere de azitro kullandım.Çıkan antibiyogram sonucuna göre kullandım bunları.Ama yok geçmiyo çıldırım.Doktorlar bunun kalıcı olmadıgını soyluyor ama bendende gitmiyor bu yardım edin başına böyle bir şey gelen varmı
Merhaba testi nerde yaptırdınızMerhaba, son durumunuz nedir? Benimde üreplasma parvum çıktı
Düzen lab da yaptırdım. Siz nerede yaptırdınızMerhaba testi nerde yaptırdınız
Ben yaptırmadı devlette çok test yaptırdım hpv vs vs bakmislardir demiDüzen lab da yaptırdım. Siz nerede yaptırdınız
Maalesef devlet hpv bakmıyor. Üreplasmayada bakmıyor. Ketem’e gidebilirsiniz ücretsiz hpv bakarBen yaptırmadı devlette çok test yaptırdım hpv vs vs bakmislardir demi
Devlette hpv yaptırdım bakıyor.Maalesef devlet hpv bakmıyor. Üreplasmayada bakmıyor. Ketem’e gidebilirsiniz ücretsiz hpv bakar
Bana bakmamışlardı 30 yaş üstü olması gerekiyor falan demiştiDevlette hpv yaptırdım bakıyor.
Ben 33 yasindayimBana bakmamışlardı 30 yaş üstü olması gerekiyor falan demişti
:)Ben 33 yasindayim
2 AY olucak sanırım yıllardır yaşadıgım sarı akıntı sebebbıyle sürüntü verdim bakireydim.Üreplazma poitif cıktı.3 kür tedavi gördüm.2 kere monodoks 1 kere de azitro kullandım.Çıkan antibiyogram sonucuna göre kullandım bunları.Ama yok geçmiyo çıldırım.Doktorlar bunun kalıcı olmadıgını soyluyor ama bendende gitmiyor bu yardım edin başına böyle bir şey gelen varmı
Bu dedikleriniz ne şekilde kullanılır acabaBir kaç ay içilebilir sıvı bentonit kil (tadı gayet güzel, krema gibi) + zeolit tozu (volkanik kil) + aktif karbon tozu + hayıt ekstratı (ilaçlardan bozulan hormonal denge için) kullanmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?