Geçmeyen vajinal mantar | vajinal mantar mı başka bir şey mi ?| nasıl kurtulacağım bilmiyorum.

Merhaba bende 1yıl sonunda borik asit tedavisi ile kurtuldum

Şuanda tekrarladı mı bende yarın deneyeceğim

Sık idarara çokma ve genital bölgede siğil tarzı şeyler var mı bir de cinsel ilişki sırasında ağrı aynı şeyler bende de var ne olur söyleyin çok korkuyorum

Sarımsak fitili ne

Bayadır girmiyordum buraya anca fırsat bulabildim
Ben kurtuldum arkadaşlar çok şükür
Şöyle beslenmeme dikkat ettim türlü türlü konu ile alakalı fitiller ilaçlar kremler yıkama jelleri kullansamda bi türlü yol alamamıştım ama 3 aydır yok gitti :) paketli gıdaları kestim ama ara sıra yedim de kendimi tutamadım :) sonra sabah aç karına ve akşam yemeğinden 3-4 saat sonra bir çay kaşığı ingiliz karbonatını bir bardak suya karıştırdım içtim
Buna 2 hafta devam ettim pek düzenli de değildim 3 gün düzenli sabah akşam içtiysem 4.gün sadece gece içmişimdir aklıma geldikçe içtim en azından günde bir kere içmişimdir 2 hafta sonunda koku bitti ve regl oldum eyvah dedim gene başa saracak sonra hayır sarmadı bende kaşıntı çok olmuyordu kendimi tutuyordum ama koku beni bitirmişti ve bu ay 3.ayım regl sonralarında da bi sıkıntım olmadı ben bitirdim arkadaşlar ama şunu da söyleyim ara ara hala ingiliz karbonatlı su içiyorum çünkü kilo vermeye de etkili baya su içiriyor gün içinde ve tokluk hissi oluyor bence o yüzden bile denemenizde yarar var

Sanırım deneyebilirim ben de denemediğim şey kalmadı... Borik asitli fitil kullanıyorum bazen geçiyor ama hemen geri geliyor saldım artık ama paketli gıda yememle hemen coşuyor ben de fark ettim onu. Bu ara çok yedim yoksa aslında geçen ay yine geçmişti bu ay paketli gıdayla geri geldi. Sizin atlatmaniza sevindim çok şükür darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…