geçmi kaldım sizce :(

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
39
İstanbul
kızlar merhaba;

ben daha önce kpss ye hiç girmedim lisans mezunuyum,tam bu sene dershaneye yazıldım matematik için özellikle eşimle problemlerimiz çıkmaya başladı ve gitmeden iptal ettim kursu...şimdi ayrılıyoruz ay sonunda işi bırakıyorum 6 aylık bebeğimle anneme yerleşiyorum...sizce çalışmak için geç kaldım mı ne dersiniz...evi taşıdım ettim derken mart olur ancak...matematik zayıf benim....of napıcağımı şaşırdım...

kesinlikle hayır. eğer çocuğunuza bakacak yardımcı biri varsa ve sizde o sürede kendinizi derslere verirseniz bence başarırsınız. bende kursa gidiyorum. hocalarımızın söylediği şu biz size %40 lık kısmı verdik. bundan sonrası daha da önemli gerçi bu dershaneden dershaneye değşir ama siz sıkı bir programla bu açığı kapatabilirsiniz. buradaki açılan konuları okuyarak kendinize bir progra bile oluşturabilirsiniz. kolay gelsin

kızlar merhaba;

ben daha önce kpss ye hiç girmedim lisans mezunuyum,tam bu sene dershaneye yazıldım matematik için özellikle eşimle problemlerimiz çıkmaya başladı ve gitmeden iptal ettim kursu...şimdi ayrılıyoruz ay sonunda işi bırakıyorum 6 aylık bebeğimle anneme yerleşiyorum...sizce çalışmak için geç kaldım mı ne dersiniz...evi taşıdım ettim derken mart olur ancak...matematik zayıf benim....of napıcağımı şaşırdım...
yok canım kardeşim geç değil yeterki bundan sonra konulara güzelce çalış bolcada soru çöz yaparsın matematikten nette videolar var faydalı oluyor

Hiç bir şey için geç değildir... Piyasada aşırı derecede kaynak var... Düzenli çalışırsanız 3 ayda baya yol katedersiniz... Bazı kaynaklar şu tip soruyu görünce şunu yap çıkar tarzı ipuçları barındırıyor... Hayati tüyolar... Bunları oturtmaya çalış... Gerisi zaten çabayla hallolur...

ben kpss yi sadece 3 ay çalışarak kazanmıştım.siz neden kazanmayasınız ki!!! lütfen pes etmeyin çalışın.inşallah hayırla sonuçlanır.

arkadaşım gel biz beraber çalışmaya başlayalım yarından itibaren programlı bir biçimde.
ne zamandır çalışıcam diyip başlayamadım.birbirimizi motive eder, destek oluruz. ne dersin?

Arkadaşım branş ne .ben de yeni başladım çalışmaya .neden yapamayasın ki hakıında hayırlısı allah yüzüne kul darda kalmayınca hızır yetişmezmiş.

Back
X