• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmi? Yapabilirmiyim ?

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Arkadaşlar bu sefer ne eski erkek arkadaşım NE evlenememem ne de ailem derdim tamamen benim geleceğim mesleğim!
Ben fen öğretmeniyim.yaşım 29 .uzun uzun yazmıcam tek hayalim doktor olmaktı .hep nasip diyip önüme işime baktım.şimdi çok mu geç kaldım sınava girip kazanabilir miyim tıbbı denemekte fayda var mı?ciddi çalışmayı düşünüyorum.görüşlerinizi merak ediyorum.

Niye geç olsun benim sinifimda 35 yaşında çocuğu olan adam bile vardı. Bence takdir edilecek bişey. Şöyle düşün 6 yıl tip 1 yil hazırlanma desen 7 yıl . E sen 7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşında olcaksin okumasanda. Ama dojtor olup standartini yukseltceksin

İstedikten sonra çokta güzel olur inşallah başarırsın :kahve:

kuzenimin 40 lı yaşlarında sınıf arkadaşı vardı, özellikle yurt dışından gelen öğrencilerin çoğu zaten 25 yaşın üzerindeydi. eğer öğrenciliğiniz süresince yaşamınızı idame ettirecek maddi rahatlığınız varsa asla geç değil.

Ben yaptım:super: 29 yaşimda ikinci üniversiteyi okumaya karar verdim. 30umda başladım 33 te bir yıl erken bitirdim... iyiki yapmışım keşke demekten iyidir.

Farklı bir fakülte olsaydı gözüm kapalı destek verirdim ama tıp fakultesi gercekten cok buyuk bi ozveri ve caba istiyo,hem kazanirken hem okurken.

Bunun icin iyi dusunup ,hayatınızı planlamanız gerekiyo.

Maddi - manevi olarak hazırsanız,deneyin derim.

Niye geç olsun benim sinifimda 35 yaşında çocuğu olan adam bile vardı. Bence takdir edilecek bişey. Şöyle düşün 6 yıl tip 1 yil hazırlanma desen 7 yıl . E sen 7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşında olcaksin okumasanda. Ama dojtor olup standartini yukseltceksin
'E sen7 yıl sonra tip okusanda 35 yaşındaolcaksin okumasanda.'
Bu kafa yapisinda bir insani gel de sevme. Bana bitane sizden lazim.nasil temin edebilirim acaba :dua:

Haklısınız.cok doğru bi bakıl acısı zaman öyle yada böyle geçiyor çok teşekkür ederim
Olabilir tabiki kendinize guveniniz varsa. Okuduğum donemlerde Hukuk Fakültesini 50 yaşında birincilikle bir abla bitirmişti.
Siz de yapabilirsiniz.
Ooo maşallah 50 yaş da çok deriz ama okuyan okuyor işte ne güzel çok teşekkür ederim
yapabilirim diyorsan yaşa takılma.
İnşallah çok teşekkür ederim
Geç değil, yapabilirsin
İnşallah yaparım tesekkür ederim
İstedikten sonra çokta güzel olur inşallah başarırsın :kahve:
İnşallah tesekkür ederim
Yapabilirsin tabi.
Hem ordan dr koca da bulursun belki :KK66:
Nerdeee bende bu şans varken ..tesekkür ederim
kuzenimin 40 lı yaşlarında sınıf arkadaşı vardı, özellikle yurt dışından gelen öğrencilerin çoğu zaten 25 yaşın üzerindeydi. eğer öğrenciliğiniz süresince yaşamınızı idame ettirecek maddi rahatlığınız varsa asla geç değil.
Maddi yönden çok rahat değilim aslında ama bakalım hayırlısı çalışılan çok inşallah tesekkür ederim
Ben yaptım:super: 29 yaşimda ikinci üniversiteyi okumaya karar verdim. 30umda başladım 33 te bir yıl erken bitirdim... iyiki yapmışım keşke demekten iyidir.
Tebrik ederim siZi iyki yapmışsın ..tesekkür ederim
yaparsın . Zaten fen öğretmenisin yani baya bilgin vardır temelde konularda o yüzden çok rahat :)
İnşallah bende açıkcası biraz o yüzden güveniyorum.biyoloji çepte hepsini full yapıyorum.fizik kimya mat zorlar tabi..tesekkür ederim
Farklı bir fakülte olsaydı gözüm kapalı destek verirdim ama tıp fakultesi gercekten cok buyuk bi ozveri ve caba istiyo,hem kazanirken hem okurken.

Bunun icin iyi dusunup ,hayatınızı planlamanız gerekiyo.

Maddi - manevi olarak hazırsanız,deneyin derim.
çok haklısın .ben çok çalışıp kazanayım da inşallah gerisi gelir .tesekkür ederim

Arkadaşlar bu sefer ne eski erkek arkadaşım NE evlenememem ne de ailem derdim tamamen benim geleceğim mesleğim!
Ben fen öğretmeniyim.yaşım 29 .uzun uzun yazmıcam tek hayalim doktor olmaktı .hep nasip diyip önüme işime baktım.şimdi çok mu geç kaldım sınava girip kazanabilir miyim tıbbı denemekte fayda var mı?ciddi çalışmayı düşünüyorum.görüşlerinizi merak ediyorum.
Asla geç değil deneyin hem ne kaybedeceksiniz en azından yıllar sonra keşke deneseydim demezsiniz

Psikiyatristim anlatmıştı, tıp fakültesinde fizik öğretmeni bir arkadaşları varmış. 31-32 yaşlarındaymış, görev yerini akşam lisesine aldırıp gündüz de tıp derslerine devam etmiş. Bizden büyük olduğunu hiç hissetmiyorduk gayet normal arkadaşlık ediyorduk demişti.

Niye geç olsun yaa, ben bile kazanacağımı bilsem otuzaltımdan sonra güzel bir bölüm okumak isterim de kazanamam yani imkansız benim için. Hani ellili yaşlarda olsanız hobi için okuyun tabi derdim ama mesleki olarak gayet ideal bir yaştasınız.

Geç değil tabiki sizin zamanızdan bu zamana sınav sistemi değişti. Ygs ye başladınız mı bilmiyorum ama başlamadıysanız geç kalmak üzeresiniz. Tıp için ygs bellirleyici olur. Şöyle açıklayayım mf de 400 puan üzeri yapanlar daha çoktur bu sıralama tm ts diye gider. Mf de hem alan fazla olduğu hemde sayısaldan full ve fulle yapan daha fazladır. Ygs nizin iyi olması lazım Türkçeyi iyi yaparsanız o da sıralamayı öne atar. Fen bilgisi öğretmeniymişsiniz halledersiniz mat çalışırsınız. Sosyalden de coğrafya tarihe bakarsınız ygs konularına oda iyi olur. Deneme çözerek başlayın ilk başta eksiklerinizi görün sistemi kavramış olursunuz en azından. Site adı verebiliyormuyuz bilmiyorum ama bazı forumlarında ygs lys grupları var onları takip ederseniz güncel test, konu anlatımlı kitap paylaşımı var. Şimdiden kolay gelsin. Gönlünüzce olur umarım :)

Back
X