- 9 Ocak 2021
- 189
- 135
- 23
- 33
- Konu Sahibi Karamsarkiz
Merhaba arkadaşlar geçmişinde yaşadığım ve unutamadigim olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü bunu kendime bile açıklamaktan hep kaçtım kimseyle paylaşamadim. Utandım şimdi geriye dönüp baktığımda hayatım koca bir sıfır ben 7yasinda tacize uğradım hemde annemin dayısının oğlu tarafından oda 18yasindaydi. Annemler bir yere gidince onu birakirlardi bize baksın diye. Bugün gene bizdeyken kardeşim televizyon izliyordu. Oda beni çağırdı uzan dedi oyun oynayalım bende uzandım oda üstüme uzandı ben kalkmasını istedikçe birazcık dur demişti. Ogün kendimden nefret ettim. Sonraki günler beni yakaladikca goguslerime dokunuyordu bak kalbin burda diye. Ben artk uzak duruyordum ağlıyordum annemleri birakmiyordum.sonra bu şerefsiz başka bı şehire gitti.kurtuldum diye çok mutlu olmuştum. Ama o kadar acıli bı süreçten sonra 16yasindayken şerefsiz abisi beni taciz etti hemde evliydi oda bize gelirdi. Ayaktayken kalçamı oksamisti. Kizlar bunu anlatmak benim için okadar zor ki hiç kimse bilmiyor. Bazen bogulcak gibi oluyorum ve sürekli su içerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Benimde bir evladım var ve kimseye güvenip emanet etmiyorum sadece annem bakiyor. Ve kötü bı evlilikten sonrada gerçekten dünyada Cook kötü insan var