Geçmiş ama geçmemis

Aileme anlatsam babam öldürür diye düşünmüştüm çocukken. Ama bugün bile çıkıp anlatsam babam aynı şeyi yapar.

Bence öncelik su anda sizsiniz. Kendinizi anlatmak icin yeterli kadar güclü hissediyormusunuz? Ailenize destek alsaniz terapistle beraber de söyleyebilirsiniz örnegin. Suc duyurusunda bulunmayi düsünürmüsünüz?

Belki bu kadar korkak olmasaydım herşey daha farklı olurdu. Ama ben susmayı tercih ettim.
Her taciz mağduru susuyor, susturuluyor. Söylersen şöyle yaparım diye tehdit ediliyor. Bakın söylediğiniz cümlede bile kendinizi suçlayıp korkak diyorsunuz. Sizin hiçbir suçunuz yok

Belki bu kadar korkak olmasaydım herşey daha farklı olurdu. Ama ben susmayı tercih ettim.
Her çocuk korkar yanlış düşünüyorsunuz. Ki şimdinin çocuklarına yeni yeni öğretmeye başladık (ben 3 yaşından beri anlatıyorum çocuklarıma) Özel ve kimsenin dokunmaması gereken yerler nerelerdir? Peki dokunursa ne yapacaksın? Kime anlatmalısın vs Sizin böyle konuşarda bilginiz dahi yoktu.

Her taciz mağduru susuyor, susturuluyor. Söylersen şöyle yaparım diye tehdit ediliyor. Bakın söylediğiniz cümlede bile kendinizi suçlayıp korkak diyorsunuz. Sizin hiçbir suçunuz yok
Bu ülkede konuşsan bile bı cezası olmuyor ki tecavüz edenler serbest kalırken çocukluğunda ugradigin tacizciyi sanmıyorum ki içeriye tiksinlar.

Her çocuk korkar yanlış düşünüyorsunuz. Ki şimdinin çocuklarına yeni yeni öğretmeye başladık (ben 3 yaşından beri anlatıyorum çocuklarıma) Özel ve kimsenin dokunmaması gereken yerler nerelerdir? Peki dokunursa ne yapacaksın? Kime anlatmalısın vs Sizin böyle konuşarda bilginiz dahi yoktu.
Aynısını şuan kızıma yapıyorum hergun işten geldiğimde konuşuyorum soruyorum ki anlasın bu anormal bişey olduğunu .

Merhaba arkadaşlar geçmişinde yaşadığım ve unutamadigim olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü bunu kendime bile açıklamaktan hep kaçtım kimseyle paylaşamadim. Utandım şimdi geriye dönüp baktığımda hayatım koca bir sıfır ben 7yasinda tacize uğradım hemde annemin dayısının oğlu tarafından oda 18yasindaydi. Annemler bir yere gidince onu birakirlardi bize baksın diye. Bugün gene bizdeyken kardeşim televizyon izliyordu. Oda beni çağırdı uzan dedi oyun oynayalım bende uzandım oda üstüme uzandı ben kalkmasını istedikçe birazcık dur demişti. Ogün kendimden nefret ettim. Sonraki günler beni yakaladikca goguslerime dokunuyordu bak kalbin burda diye. Ben artk uzak duruyordum ağlıyordum annemleri birakmiyordum.sonra bu şerefsiz başka bı şehire gitti.kurtuldum diye çok mutlu olmuştum. Ama o kadar acıli bı süreçten sonra 16yasindayken şerefsiz abisi beni taciz etti hemde evliydi oda bize gelirdi. Ayaktayken kalçamı oksamisti. Kizlar bunu anlatmak benim için okadar zor ki hiç kimse bilmiyor. Bazen bogulcak gibi oluyorum ve sürekli su içerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Benimde bir evladım var ve kimseye güvenip emanet etmiyorum sadece annem bakiyor. Ve kötü bı evlilikten sonrada gerçekten dünyada Cook kötü insan var
Cocukluk tramvalari nelere yol aciyor.bende ayni fikirdeyim kolay kolay kimseye cocuk birakilmaz mecbur kalinca sadece anne veya kardese

Bu konuya yazmak bile gelmiyor içimden bende çocukken tacize uğradım 25 yaşlarındayken anneme anlattım babam hala bilmez ...sadece bana değil ablamında taciz etmiş bunu duyunca daha büyük öfke oluştu içimde..o şerefsizin hiç kız torunu olmadı 4 erkek torunu var şu anda yeni 1 tane kız doğdu onuda taciz eder mi diye düşünmüyor değilim...kuzenimi arayip senin baban bir şerefsiz sapik demek istedim ama ailem engel oldu ...bak işte aynısı oluyor hep hatırlamak istemiyorum çünkü hatırlayınca babamada öfkeleniyorum beni koruyamadigi için oysa az ötede diğer odadaydi ve hala bilmiyor yaa offf bütün suç bu annelerde ..örtmese üstünü babama söylese oda o şerefsizi öldürür mü işte orasını bilmiyorum malesef ne yapmak lazım hangisi doğru :(

Bu konuya yazmak bile gelmiyor içimden bende çocukken tacize uğradım 25 yaşlarındayken anneme anlattım babam hala bilmez ...sadece bana değil ablamında taciz etmiş bunu duyunca daha büyük öfke oluştu içimde..o şerefsizin hiç kız torunu olmadı 4 erkek torunu var şu anda yeni 1 tane kız doğdu onuda taciz eder mi diye düşünmüyor değilim...kuzenimi arayip senin baban bir şerefsiz sapik demek istedim ama ailem engel oldu ...bak işte aynısı oluyor hep hatırlamak istemiyorum çünkü hatırlayınca babamada öfkeleniyorum beni koruyamadigi için oysa az ötede diğer odadaydi ve hala bilmiyor yaa offf bütün suç bu annelerde ..örtmese üstünü babama söylese oda o şerefsizi öldürür mü işte orasını bilmiyorum malesef ne yapmak lazım hangisi doğru

Bu konuya yazmak bile gelmiyor içimden bende çocukken tacize uğradım 25 yaşlarındayken anneme anlattım babam hala bilmez ...sadece bana değil ablamında taciz etmiş bunu duyunca daha büyük öfke oluştu içimde..o şerefsizin hiç kız torunu olmadı 4 erkek torunu var şu anda yeni 1 tane kız doğdu onuda taciz eder mi diye düşünmüyor değilim...kuzenimi arayip senin baban bir şerefsiz sapik demek istedim ama ailem engel oldu ...bak işte aynısı oluyor hep hatırlamak istemiyorum çünkü hatırlayınca babamada öfkeleniyorum beni koruyamadigi için oysa az ötede diğer odadaydi ve hala bilmiyor yaa offf bütün suç bu annelerde ..örtmese üstünü babama söylese oda o şerefsizi öldürür mü işte orasını bilmiyorum malesef ne yapmak lazım hangisi doğru :KK43:
Gercekten cok kotu bi durum.gecen gulseren budayicioglunun bi kitabinda okudum kucukken tacize ugrayanlari kendini degersiz ve pis gibi duygulari olustururmus.

Gercekten cok kotu bi durum.gecen gulseren budayicioglunun bi kitabinda okudum kucukken tacize ugrayanlari kendini degersiz ve pis gibi duygulari olustururmus.
Pis hangi anlamda anlamadım ama değersiz kısmı doğru ortalamanın üzerinde bir güzelliğim ve birde güzel bir mesleğim olmasına rağmen eşime bakıp bakıp şunu diyorum ben seni hakedecek ne yaptım ... Neden beni seviyorsun ..adamın beni sevdiğine güzel sözlerine şiirlerine o kadar çok şaşırıyorum ki..sonradan anladım ki kendimi değersiz gördüğüm için ..bu sebeple bir kitap alıp okuyum diyordum hatta belki yararı olur ama vazgeçtim çünkü eşim beni değersiz görmüyor Allah'tan onun bana verdiği değere ben sasirsamda

Ben tam 20 yıldır susuyordum. İlk defa burada paylasabildim herşeyi içinde kendi kendime yaşadım.
Bende yüzleşmek içimden atmak için anneme söyledim içim soğudu mu dersen hayır soğumadi tamam annem adama beddualar etti onu gorsem öldürülen felan dedi o zaman rahatlamıştım ama bir gün kuzenimi ziyarete gittik ben dedim o adam vardır ben gelmeyeceğim yok dediler gittik işte sonra bir baktım o adam geldi ben hemen geri gidelim dedim annem ve ortanca ablam olayları bilmesine rağmen aman niye erken kalktık bilmem ne dediler o an içimde daha büyük öfke oluştu ve kendimi değersiz hissetme duygusunu tekrar yaşadım malesef

Bende yüzleşmek içimden atmak için anneme söyledim içim soğudu mu dersen hayır soğumadi tamam annem adama beddualar etti onu gorsem öldürülen felan dedi o zaman rahatlamıştım ama bir gün kuzenimi ziyarete gittik ben dedim o adam vardır ben gelmeyeceğim yok dediler gittik işte sonra bir baktım o adam geldi ben hemen geri gidelim dedim annem ve ortanca ablam olayları bilmesine rağmen aman niye erken kalktık bilmem ne dediler o an içimde daha büyük öfke oluştu ve kendimi değersiz hissetme duygusunu tekrar yaşadım malesef
Eski nesil taciz olaylarini gözünde çok büyütmuyor. Çünkü onlar önemli olann ön

Pis hangi anlamda anlamadım ama değersiz kısmı doğru ortalamanın üzerinde bir güzelliğim ve birde güzel bir mesleğim olmasına rağmen eşime bakıp bakıp şunu diyorum ben seni hakedecek ne yaptım ... Neden beni seviyorsun ..adamın beni sevdiğine güzel sözlerine şiirlerine o kadar çok şaşırıyorum ki..sonradan anladım ki kendimi değersiz gördüğüm için ..bu sebeple bir kitap alıp okuyum diyordum hatta belki yararı olur ama vazgeçtim çünkü eşim beni değersiz görmüyor Allah'tan onun bana verdiği değere ben sasirsamda
Pardon canim pis derken tam ifade edemedim sanirim kendini pis ise yaramaz v.s anlamlarinda seninki uzun suren bisey olmamis allah korumus .evet malesef ki duygularin cogu kucuklukte olusuyor

Back
X