- 6 Haziran 2018
- 194
- 186
- 33
- 34
öncelikle herkese iyi geceler. Yapım itibariyle kendimi dizginleyemiyorum bazen, hele bu aralar çok karamsar ve aşırı geleceği düşünür oldum. Doğmamış çocuğa don biçiyorum resmen. Yaklaşık iki ay önce belalı , yiyici sevgilimden ayrılıp buraya konu açmıştım. Bilen bilir. Kendimi toparlamaya , psikolojik olarak iyi olmaya ve bir süre geri kalan gelecek planlarımı düzene oturtmaya başladım. Hatta buradan konuştuğum, bana destek olan arkadaşlar da oldu sağ olsunlar. Neyse konuyu uzatmayacağım. Korktuğum kafama takılan bir nokta var ki sizinle paylaşmak istedim:
Öncelikle tamamen kendi hür kararım olarak eğer bir gün geleceğimde biri olursa ona geçmişimi detaylı olarak anlatmayacağım,kimseye güvenmiyorum çünkü o kişiden emin olamam, ama bu pislik adam beni uzak bir şehirde günün birinde bulur da eşime/ çevreme vs söyler mi diye çekincem var. Hiç çevrenizde böyle bir olay oldu mu ? Söylese elinde bir belge vs yokken eş ya da çevre yıllar sonra o adama inanır mı? Eşten eşe değişir diyen olacak, kısmet belki evlilik hiç olmaz, hayatımda da kimse yok tabi ama ne bileyim içim içimi yiyor...
Öncelikle tamamen kendi hür kararım olarak eğer bir gün geleceğimde biri olursa ona geçmişimi detaylı olarak anlatmayacağım,kimseye güvenmiyorum çünkü o kişiden emin olamam, ama bu pislik adam beni uzak bir şehirde günün birinde bulur da eşime/ çevreme vs söyler mi diye çekincem var. Hiç çevrenizde böyle bir olay oldu mu ? Söylese elinde bir belge vs yokken eş ya da çevre yıllar sonra o adama inanır mı? Eşten eşe değişir diyen olacak, kısmet belki evlilik hiç olmaz, hayatımda da kimse yok tabi ama ne bileyim içim içimi yiyor...