Geçmiş belası/ çevrenizde bu tip olay?

öncelikle herkese iyi geceler. Yapım itibariyle kendimi dizginleyemiyorum bazen, hele bu aralar çok karamsar ve aşırı geleceği düşünür oldum. Doğmamış çocuğa don biçiyorum resmen. Yaklaşık iki ay önce belalı , yiyici sevgilimden ayrılıp buraya konu açmıştım. Bilen bilir. Kendimi toparlamaya , psikolojik olarak iyi olmaya ve bir süre geri kalan gelecek planlarımı düzene oturtmaya başladım. Hatta buradan konuştuğum, bana destek olan arkadaşlar da oldu sağ olsunlar. Neyse konuyu uzatmayacağım. Korktuğum kafama takılan bir nokta var ki sizinle paylaşmak istedim:

Öncelikle tamamen kendi hür kararım olarak eğer bir gün geleceğimde biri olursa ona geçmişimi detaylı olarak anlatmayacağım,kimseye güvenmiyorum çünkü o kişiden emin olamam, ama bu pislik adam beni uzak bir şehirde günün birinde bulur da eşime/ çevreme vs söyler mi diye çekincem var. Hiç çevrenizde böyle bir olay oldu mu ? Söylese elinde bir belge vs yokken eş ya da çevre yıllar sonra o adama inanır mı? Eşten eşe değişir diyen olacak, kısmet belki evlilik hiç olmaz, hayatımda da kimse yok tabi ama ne bileyim içim içimi yiyor...
Eskikonunun ve ne yasadiginizi bilmiyorum canim ama belliki iyi seyler degilki seni tehdit etmis.Allah a sigin ve artik kendini biraz daha düzenle öyle birisi ol ki o anlattiginda kimse onun dediklerine inanmasin.ayrica olayin sicakligiyla sinirlede demis olabilir 1 2 yil sonra ugrasmak bile istemz sen kendi hayatina bak gecmiste kalma olan olmus artik

:KK200:
Eskikonunun ve ne yasadiginizi bilmiyorum canim ama belliki iyi seyler degilki seni tehdit etmis.Allah a sigin ve artik kendini biraz daha düzenle öyle birisi ol ki o anlattiginda kimse onun dediklerine inanmasin.ayrica olayin sicakligiyla sinirlede demis olabilir 1 2 yil sonra ugrasmak bile istemz sen kendi hayatina bak gecmiste kalma olan olmus artik
Haklısınız aslında Allah çok affedendir. Ben kendimi düzenlersem kimse ona inanmaz . Bu ihtimali hiç düşünmemiştim. :KK200:

Gelsin şerefsiz. O gelip ortalığı karıştırmaya çalışsa sizin eliniz armut toplamayacak ya. Biri beni veya ailemi tehdit etsin var gücümle karşılık veririm sonucu ne olursa olsun.. Boyun eğmeyin böyle pisliklere

Gelsin şerefsiz. O gelip ortalığı karıştırmaya çalışsa sizin eliniz armut toplamayacak ya. Biri beni veya ailemi tehdit etsin var gücümle karşılık veririm sonucu ne olursa olsun.. Boyun eğmeyin böyle pisliklere
Ne yapabilirsiniz ki mesela? Savcılık vs desek, delil yetersizliği vs gibi vakalardan zaten takipsizlik veriliyor. Kaldı ki hukuki süreç cidden çok yavaş abimle ablam 1.5 ay evvel tehdit ve şantaj ediliyoruz diye giidp savcılığa verdiler . Hala ses seda yok. Hani bu tarz pislikler çamur ar izi kalsın mantığında , Zaten sabıkalı pis tipler. Mutluluk bozmak huzur dağıtmak asıl hedefleri.

Ne yapabilirsiniz ki mesela? Savcılık vs desek, delil yetersizliği vs gibi vakalardan zaten takipsizlik veriliyor. Kaldı ki hukuki süreç cidden çok yavaş abimle ablam 1.5 ay evvel tehdit ve şantaj ediliyoruz diye giidp savcılığa verdiler . Hala ses seda yok. Hani bu tarz pislikler çamur ar izi kalsın mantığında , Zaten sabıkalı pis tipler. Mutluluk bozmak huzur dağıtmak asıl hedefleri.
Takipsizlik veriyor fakat sikayetci oldugunuz kaydi orada oluyor zaten hem korkmus olur o korku ona yeter ailesi fakamda duyar onlarda engellemeye çalışır

Siz öyle insanlardan korktukça onlar üstünüze gelir. Ha geldi ailenizi "Kızınız en büyük... " dese aileniz buna ne der ki? Olabilecek en kötü ihtimal ne aklınıza geldiği?

Siz öyle insanlardan korktukça onlar üstünüze gelir. Ha geldi ailenizi "Kızınız en büyük... " dese aileniz buna ne der ki? Olabilecek en kötü ihtimal ne aklınıza geldiği?
Zaten ailem değil ki korkum. Aileme aradı söyledi zaten bu tip şeyleri. Benim korkum işerde evlenirsem vs yine dirilmesi

Zaten ailem değil ki korkum. Aileme aradı söyledi zaten bu tip şeyleri. Benim korkum işerde evlenirsem vs yine dirilmesi

Bence eşinize olacak kişiye tanışırken anlatın. Bana birisi musllat olmuştu ve iftira atmaya çalışti, ama,ama ailem hep arkamda durdu diye. Böylece evlendikten sonra ortaya ciksa bile size birsey yapamaz

"Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır." Bu sözün doğru olduğuna inanıyorum.

Peki biriyle birliktesiniz, mutlusunuz. Devamlı acaba bir şekilde öğrenir mi Tedirginligiyle nasıl yaşayacaksınız?

En doğrusu dürüst olmak ilişkide güven yerlesince anlatırsınız olur biter.

Herşey insan için çok sıkıntı yapmayın kendinize.

Back
X