geçmiş gerçekten geçnişte mi kalmalı?

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
kadının geçmişie,erkeğin geleeğine bakarlar derler.. çok doğru biz kızr erkeğin geçmişini sorgulamayı seviyoruz çoğu zaman,ama erkekler bizim gibi değil bu konuda yanlıyor muyujm? erkekler,kadının geçmişine bu kadar önem verdikleri halde sizce neden geçmiş ilşkilerimizi sorgulamazlar bizim kadar kızlar..???

hep düşünmüşümdür bunu
sevgilimin hep geçmişini sorgularım
ama o bana 1 kez sormuştur geçmişle ilgili sordu
bilemiyorum belkide güven meselesi

benim sevgilimde sormadı öyle. zaten ben biraz anlattım ona...
ama bizler sevdiğimizin geçmişini didikler dururuz

kadının geçmişie,erkeğin geleeğine bakarlar derler.. çok doğru biz kızr erkeğin geçmişini sorgulamayı seviyoruz çoğu zaman,ama erkekler bizim gibi değil bu konuda yanlıyor muyujm? erkekler,kadının geçmişine bu kadar önem verdikleri halde sizce neden geçmiş ilşkilerimizi sorgulamazlar bizim kadar kızlar..???

erkekler kaldıramazlar bazı şeyleri. onlara takılıp kalacağını bildiği için sormaz. öğrenmektense susmayı tercih ederler.

ama biz kızlar merakımızın esiri oluruz,didik didik ederiz sonra da huzursuz oluruz :a015:

erkekler kaldıramazlar bazı şeyleri. onlara takılıp kalacağını bildiği için sormaz. öğrenmektense susmayı tercih ederler.

ama biz kızlar merakımızın esiri oluruz,didik didik ederiz sonra da huzursuz oluruz :a015:

valla ben de bu konuda biraz erkekler gibiyim sanırım... kaldıramayacağım için sormamayı tercih ederim... sonuçta herkes belli bir yaşta ; yaşanmış birşeyler elbet vardır...

kısaca "geçmiş geçmiştir ; günümüze gelmediği sürece"... sengözlerimebaksanab

bence hoşlanmamalarının sebebi hazmedemicekleri için ufacık şeyi bile sorun haline getirip kin yapıp herşey yapabilirler bence biz soruyoruz sadece gerekirse dırdır yaparız ama onlar öyle değil yani içlerine atıyolar o yüzden sevmiyolar bence namus meselesine getiriyolar işte herşeyi çok saçma:dilcikar:

bana da hiç sormadı ama ben anlatmıştım önemli olan kısımları sonradanda saten arkadaşım olduğu için eski erkek arkadaşım çok fasla irdeleme gereği duymadı.Ama ben her bayan arkadaşını didik didik etmişimdir ne yasıkki bayan olarak sanırım fasla meraklıyıs.

valla benimki de hiç sormaz, anlatmamı istemez, eski erkek arkadaşım başıma bela olmuştu hatta, ben de bazen anlatırdım "gerizekalı şöle demişti bana" falan diye "öff ondan mı konuşcaz, salla gitsin" derdi hep; bence kız arkadaşlarını kıskandıkları için böle yapıyolar, öncesini bile kıskanıyolar çünkü...

Back
X