- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi Hepsonradan3490
-
Dindeki (Islam) evlilik mevzusunda zina yapmis olan birinin gene kendi gibi zina yapmis biriyle evlenmesi gerek. Ama gene evlenecegi kisiye anlatmamasi lazim, Allahtan af diler; sonrasi kul ile Yaradan arasindadir. Kisinin gunahlarini acik bir sekilde anlatmasi hos karsilanmaz diye biliyorum.hata da hata demişsin de
dini açıdan hataysa tövbe et af dile Allah la senin aranda sevgilini ilgilendiren bir şey yok gibi (dindeki evlilikte denklik mevzusunu ben bilmiyorum ama varsa öyle bir şey söyle yine açık ol kendi kabul ettikten sonra bir şey olmuyordur sanırım yine)
yok ahlaki olarak kirlendim diyorsan da ahlak kriterlerini gözden geçir bence ne yaptın hırsızlık mı yaptın adam mı kaçırdın öldürdün sanki..
Ayrıl o zaman bize ne tatava yapıyorsun
Bu kadar arabesk yaşanmaz bu ne ya küçük Emrah filmi gibi
Nickten belliymis zaten, nick-konu uyumu.Ayrıl o zaman bize ne tatava yapıyorsun
Bu kadar arabesk yaşanmaz bu ne ya küçük Emrah filmi gibi
Bitirmesi degil sorun bitirmez kesinlikle o karakterde olsaydi inanin takmazdim. Bisey bile demez ama üzülür aklina gelir kiyamiyorum
O karakterde değilse aklına bile getirmez merak etme.. başkasından duyup üzülmesi daha kötü hem... ayrılmak istediğini ve sebebinin bunlar olduğunu söyle, sonraki haline tavrına göre devamına yada bitirmeye karar ver.Bitirmesi degil sorun bitirmez kesinlikle o karakterde olsaydi inanin takmazdim. Bisey bile demez ama üzülür aklina gelir kiyamiyorum
Pampa ,konu silmek yasak ,banın yakın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?