• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş keşke geçse..

Güvenini sağlamak için; bugün işini bırakmanı ister, yarın ailenden birini beğenmez onunla görüşme der, dışarı çıkma der, uzar gider bu liste, çünkü senin zayıf yerinden yakalamış. Kimseye kendini ispat etme durumunda değilsin. Ne kadar taviz verirsen o kadar alır ve gerisi gelir.

Forumda çok sık okuyorum bu aralar; sevgilim için okulu bıraktım, işi bıraktım, arkadaşlarımla görüşmeyi kestim vs...

AŞK İÇİN OKUL YA DA İŞ BIRAKILMAZ SEBEBİ NE OLURSA OLSUN !!!!

Bu hatadan artık vazgeçin, yaşın daha 20 ve bizleri abla kabul et lütfen, inan çok pişman olursun neden mi aşk hayatın ancak 20 de 1 i olabilir. Verdiğin her taviz boynuna birer halka olarak döner sana, gencecik insansın aklını başına al, her şeyden önce hayatını geri al.

bu kadar saçma bir insanı sevdiğin için önce bi kendini sorgulamalısın

benımde zamanında böyle bir sevgilim vardı psikopat manyaktı.hep ben suçluydum herkesten her şeyden kıskanır hayatı bana zindan ederdi bende salaktım ve bende kendımı suçlardım

çünkü o konuşurken o kadar inandırıcıydı ki sen suçlusun derse suçluydun aksa ak karaysa karaydı

sonra bi tekme attım eeeh yeter be dedim defoldu gitti hayatımdan

şu andaçok güzel ve Normal bir insanla birlikteyim temiz niyetli temiz düşünen herkesin arkasından fesatlık yapmayan...

ilerde ne olur ne biter bilinmez fakat senınkının sonunu görebiliyorum.onun için def et gitsin diyorum fakat bunu yapmayacağını da biliyorum

henuz o an gelmemiş.ilerde sen göreceksin bunu fakat umarım evli değilken görürsün ve hayatından atarsın bu manyak insanı.

17 yaşında biriyle tanıştım dersanede, çıkmamızın 1.haftasında bana kankamdan için korayla görüşmeni istemiyorum dedi, iyi o zaman ayrılalım dedim, 1.hafta değilde 1.yıl olsa cevabım farklımı olurdu hayır, restimi gördü beni kabullendi, ben onu kabullendim, yıllar içinde onun arkadaşları benim arkadaşlarım oldu benimkilerde onun sıkı arkadaşı oldu korayda hep hayatımızdaydı 9 sene sonra nikah şahidimiz oldu şimdi 10 aylık evliyiz, yıllar önce ben peki sen nasıl istersen deseydim aklındaki imajım şu olacaktı: ne karaktersiz kız 1 hafta tanıdığı adam için kankasını silebiliyo ya da benzer şeyler düşünecekti benim için bana zerre saygı duymayacaktı

Bende arkadaslar gıbı gecmısınde bırsey var sandım sen kotu bırsey yapmamıssın kı. Evlenırsenız erkek cınsıyetınde kımse ıle gorusmemeyı goze alıyor musun, ornegın eve sucu gelecek onla nııye konustun dıye sana hesap sorarsa.

Aylardır çözemediğim bir sıkıntının içindeyim.Yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki...Etrafımda güveneceğim birileri olmadığı için,kimseye anlatamıyorum.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır bir birlikteliğim var.O dünyanın en iyi,en merhametli insanı.Yada ben öyle sanıyorum.Çok seviyorum.Çok sevildiğimi de biliyorum.Biz onunla ilkleri paylaştık hep,hayatımızda daha önce birileri olmadı.Biraz uzakta,arada çok şehirler var.Ama fırsat buldukça geliyor.Birlikte okuyorduk,o mezun oldu.Bende bu yıl lisans için oraya gitmek istiyorum,kısmetse..

Ama 3-4 aydır bir sıkıntımız var ki çözmeye gücüm yetmedi.Sorun benim geçmişim.Öyle çok büyük hatalarım olmadı.Ama çalışıyordum, haliyle insanları tanıyordum.Kapalı bir bayanım.Buna rağmen geçmişte benim hayatıma giren öylesine uzaktan bile olsa bütün erkekler sorun teşkil ediyor onun için.Sürekli bir iğneleme,hayıflanma.İlişkimiz de yıpranıyor gün geçtikçe. Üniden tanıdığım isimler,iş yerinde bildiğim kişiler,aile dostları...Yaptığım kötü bir şey yokken bunları öyle çok abartıyor ki ben bile düşünüyorum bazen hak ediyor muyum gerçekten diye?Ne yapacağımı nasıl aşacağımızı şaşırdım.Artık çalışmıyorum,çalışmamı istemiyor güvenini kazanırım düşüncesiyle.Hayatımdaki bütün erkekleri (normal seviyede,arkadaş babında) çıkarttım. Zor durumda kalsam arayacağım tek kişi bile yok.Bütün sırdaşım,yoldaşım ondan ibaret.Ama sürekli erkekler diye başlıyor konuşmaya...O kadar çok bunaldım ki anlatamam.Birlikteliğimizin ilk aylarında yaptığım,anlattığım şeyleri söylüyor sürekli bana.Elimde olsa gider değiştiririm zaten.Ne yapacağımı bilmiyorum.Öfkesi dinince dünyanın en tatlı insanı oluveriyor.Uzakta olduğumuz için mi diye düşünüyorum.Lütfenn yardımlarınızı bekliyorum.
canım benim ki yanımdayken aynı şeyleri yapıyor eskiden susup dinliyordum şimdi ondan fazla bağırıyorum o zaman susup haklısın diyor ve susuyor kendini ezdirme bence

Canım öncelikle işi bırakman bence cok yanlık bır davranıs olmus.Ne demek bana güvensin diye bıraktınız şimdi size güveniyor mu sanıyorsunuz ??? bence HAYIR su erkek arkadas meselesine gelince şimdiden böyle yapıyorsa emin olun ilerde değişmeyecektir ve kat kat artıracaktır yaptıkklrını ve bence bu kıskanclık da değildir.(eger tanımıyorsa arkadslrınızı) Ve asla ben hiç kimse için arkadstan dosttan muhabbetı kesmeyı dogru bulmuyrm (bu hatayı yapmıs bırı olarak) Onlar sunla konusma bunla konusma der ama kendılerı her haltı yaparlr sakın bu hataya düşme derim ben. Ne olursa olsun kendı haayatndn işindn arkdsındn ödün vermemelısın ilerde daha buyuk seylr ısterlr cunku sımdıden tavrını koy derm ben.
Normalde o kadar iyi niyetli o kadar düşünceli ki...Bu konuya gelince onu tanıyamıyorum.Zamanla olgunlaşacağına inanmak istiyorum.Bilmiyorum ki düzelir mi dersiniz?
Düzelmez arkadasm daha da kötü olur(tecrubeyle sabıt:(( Lütfen en bastan tavrını koy ılerde sorun yasama ya da sımdıden ılıskını tekrardn gözdn gecr kımse ıcın degmıyor. (Kusura bakma bıraz karısık oldu ama ıns söylmek ıstedgmı anlamıssındr.)

bence o sana bu konularda yüklendikçe suçlu konumundaymış gibi davranmaman. bunların normal olduğunu, illa ki çevrende erkekler olacağını yansıtman gerekir. her erkek kıskançlıktan seni suçlamak ister ama karşısında dik durursan bir yapar iki yapar daha da yapamaz. asla bir suç işlemişsin gibi bi tavır takınma. dik dur.

size kendi hayatımdan örnek vereyim sizde kıyaslayın kendinizle lütfen..

şimdi evli olduğum insan ikinci eşim..
makine teknikerim senelerdir hiç kız iş arkadaşım olmadı sanayide tek başıma çalıştım..
eşim tüm erkek arkadaşlarımı tanır ve sever...
bir kez bile olsun ağzından işi bırak,bununla konuşma .şunu giyme ,buraya gitme diye bir cümle duymadım zaten aykırı bir hayatım olmadı..
geçmişime dair herşeyimi bilir...
sözün kısası siz ondan gelen herşeyi kabul edip hayatınıza ona göre yön veriyorsunuz..
kendisi sütten çıkmış akkaşık mı? yoksa kadınlara bakış açısında sıkıntımı varda herkesi kendi gibi görüyor..ilerde evlenirseniz nefes bile aldırmaz size etrafınızda kimse kalmaz zamanla kölesi olursunuz sadece kimse için ve geleceginizi işi okul her neyse bırakmaya asla ve asla değmez..sizi mahsene mi kapatacak kimseyle görüşmemeniz için iyi düşünün..bence güvenemediği siz değil kendisi erkek arkadaşınızın..

Sanırım biraz biraz aynı şeyleri yaşıyoruz..Bende annemle paylaştığım için biranda bitti nasıl diyeceğim,nasıl anlatacağım anneme bilmiyorum.Üstelik çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Püf.

Oyle diyosun boyle diyosuna ama bu biliyo su ogrendi diyerek o kadar alttan aliyorsun senelr geciyo ve bu adam hala benim icin ne yaptin diyo bence tavrini koy yaptigin kotu bisey yok kendini ezdirme sonra oyle bi gider ki issiz arkadassiz kalirsin ve ben ne yaptim dersin hic kimse haketmiyormus bu kadar anlayisli olmayi inan bana yasin daha cok kucuk senelerini boyle birisi icin harcama

Canım öncelikle işi bırakman bence cok yanlık bır davranıs olmus.Ne demek bana güvensin diye bıraktınız şimdi size güveniyor mu sanıyorsunuz ??? bence HAYIR su erkek arkadas meselesine gelince şimdiden böyle yapıyorsa emin olun ilerde değişmeyecektir ve kat kat artıracaktır yaptıkklrını ve bence bu kıskanclık da değildir.(eger tanımıyorsa arkadslrınızı) Ve asla ben hiç kimse için arkadstan dosttan muhabbetı kesmeyı dogru bulmuyrm (bu hatayı yapmıs bırı olarak) Onlar sunla konusma bunla konusma der ama kendılerı her haltı yaparlr sakın bu hataya düşme derim ben. Ne olursa olsun kendı haayatndn işindn arkdsındn ödün vermemelısın ilerde daha buyuk seylr ısterlr cunku sımdıden tavrını koy derm ben.
Düzelmez arkadasm daha da kötü olur(tecrubeyle sabıt:(( Lütfen en bastan tavrını koy ılerde sorun yasama ya da sımdıden ılıskını tekrardn gözdn gecr kımse ıcın degmıyor. (Kusura bakma bıraz karısık oldu ama ıns söylmek ıstedgmı anlamıssındr.)

Anladım canım,çok teşekkür ederim.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum,o güzel yanaklarınızdan öpüyorum.

Düşündüğümü yapmadan önce annemle konuşup durumu anlatmıştım.Hem sizden hemde annemden aldığım cesaretle kelimeler döküldü dilime.Sorunu çözmek için konuşmaya çalıştım,olmadı.Böyle yaparak çok pişman olacağını,beni kaybettiğini söyledim. Veee telefonu 24 saat boyunca kapattım.Sabah erkenden iş başvurularımı yaptım.Eve döndüğümde annemi aradığını öğrendim,saatlerce konuşmuşlar,bir daha yapmayacağını çok pişman olduğunu söylemiş.Annemle beraber hem ağlamış,hem dertleşmişler.Annem baya bir sert çıkmış.Kıymetlisi olmak farklı bişiyy yahu :))

Sonuç itibariyle beklemedeyim.Yalvarmaların arkası kesilmiyor.. Değiştiğini görene dek affetmeyeceğim.1 hafta falan görüşmeyi de düşünmüyorum.Belki bi uzaklaşma falan olur,değiştiğini bile görmek istemem.

Hepiniz çok haklısınız. Ben o tablonun içinde olduğum için fark edemedim aptallıklarımı... Birinin bana çok ağır bir dille ne yaptığımı anlatması gerekmiş,sakkuura sağolsun.Oneyou'nun desteğini de görmezden gelemem. :))

Eee ne yapalım,beni de böyle sevin <3

Son düzenleme:
Aylardır çözemediğim bir sıkıntının içindeyim.Yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki...Etrafımda güveneceğim birileri olmadığı için,kimseye anlatamıyorum.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır bir birlikteliğim var.O dünyanın en iyi,en merhametli insanı.Yada ben öyle sanıyorum.Çok seviyorum.Çok sevildiğimi de biliyorum.Biz onunla ilkleri paylaştık hep,hayatımızda daha önce birileri olmadı.Biraz uzakta,arada çok şehirler var.Ama fırsat buldukça geliyor.Birlikte okuyorduk,o mezun oldu.Bende bu yıl lisans için oraya gitmek istiyorum,kısmetse..

Ama 3-4 aydır bir sıkıntımız var ki çözmeye gücüm yetmedi.Sorun benim geçmişim.Öyle çok büyük hatalarım olmadı.Ama çalışıyordum, haliyle insanları tanıyordum.Kapalı bir bayanım.Buna rağmen geçmişte benim hayatıma giren öylesine uzaktan bile olsa bütün erkekler sorun teşkil ediyor onun için.Sürekli bir iğneleme,hayıflanma.İlişkimiz de yıpranıyor gün geçtikçe. Üniden tanıdığım isimler,iş yerinde bildiğim kişiler,aile dostları...Yaptığım kötü bir şey yokken bunları öyle çok abartıyor ki ben bile düşünüyorum bazen hak ediyor muyum gerçekten diye?Ne yapacağımı nasıl aşacağımızı şaşırdım.Artık çalışmıyorum,çalışmamı istemiyor güvenini kazanırım düşüncesiyle.Hayatımdaki bütün erkekleri (normal seviyede,arkadaş babında) çıkarttım. Zor durumda kalsam arayacağım tek kişi bile yok.Bütün sırdaşım,yoldaşım ondan ibaret.Ama sürekli erkekler diye başlıyor konuşmaya...O kadar çok bunaldım ki anlatamam.Birlikteliğimizin ilk aylarında yaptığım,anlattığım şeyleri söylüyor sürekli bana.Elimde olsa gider değiştiririm zaten.Ne yapacağımı bilmiyorum.Öfkesi dinince dünyanın en tatlı insanı oluveriyor.Uzakta olduğumuz için mi diye düşünüyorum.Lütfenn yardımlarınızı bekliyorum.

keşke bunun geçeceğini ve senin yapacağın bir şeyle geçebileceğini söyleyebilsem ama maalesef söyleyemem. bunun için yapılabilecek hiç bir şey yok. kıskançlığın sevginin bir getirisi olduğunu biliyoruz ama o da dozundayken. fazlası tamamen yıpratıcı, ve açtığı hasar geri döndürülemez oluyor.

şimdi sana ağırlığını koy demek isterim, bunlara izin verme ama o zaman da iş çığrından çıkacak, ama sesini çıkarmayıp dediği gibi istediğin gibi herkesi hayatından çıkarsan da çığırından çıkacak. sen ne yapsan ne etsen yaranamazsın. çünkü ortada meydanda bir olay yok. abartının ürünleri bunlar. olmayan bir şeyi durduramazsın. ilişkin sana mutluluk değil artık huzursuzluk ve zarar vermeye başlamış. böyle bir hayatı hakettiğine bile kendini inandıracak kadar baskıya maruz kalmışsın. lütfen gözlerini aç ve en azından bu konunun kalıcı hasar yaratabileceğinin sinyallerini ver. kıskançlığın sonu paranoyadır. yarın bir gün olmayan erkekler yüzünden bile allah korusun çok yoğun baskılara, şiddete bile maruz kalabilirsin.

keşke bunun geçeceğini ve senin yapacağın bir şeyle geçebileceğini söyleyebilsem ama maalesef söyleyemem. bunun için yapılabilecek hiç bir şey yok. kıskançlığın sevginin bir getirisi olduğunu biliyoruz ama o da dozundayken. fazlası tamamen yıpratıcı, ve açtığı hasar geri döndürülemez oluyor.

şimdi sana ağırlığını koy demek isterim, bunlara izin verme ama o zaman da iş çığrından çıkacak, ama sesini çıkarmayıp dediği gibi istediğin gibi herkesi hayatından çıkarsan da çığırından çıkacak. sen ne yapsan ne etsen yaranamazsın. çünkü ortada meydanda bir olay yok. abartının ürünleri bunlar. olmayan bir şeyi durduramazsın. ilişkin sana mutluluk değil artık huzursuzluk ve zarar vermeye başlamış. böyle bir hayatı hakettiğine bile kendini inandıracak kadar baskıya maruz kalmışsın. lütfen gözlerini aç ve en azından bu konunun kalıcı hasar yaratabileceğinin sinyallerini ver. kıskançlığın sonu paranoyadır. yarın bir gün olmayan erkekler yüzünden bile allah korusun çok yoğun baskılara, şiddete bile maruz kalabilirsin.

Hııı anneciiim korktumm,şiddet falan :( Birazcık da olsa durdurdum diyebilirim canım.Çooook teşekkür ederim.

Back
X