Güvenini sağlamak için; bugün işini bırakmanı ister, yarın ailenden birini beğenmez onunla görüşme der, dışarı çıkma der, uzar gider bu liste, çünkü senin zayıf yerinden yakalamış. Kimseye kendini ispat etme durumunda değilsin. Ne kadar taviz verirsen o kadar alır ve gerisi gelir.
Forumda çok sık okuyorum bu aralar; sevgilim için okulu bıraktım, işi bıraktım, arkadaşlarımla görüşmeyi kestim vs...
AŞK İÇİN OKUL YA DA İŞ BIRAKILMAZ SEBEBİ NE OLURSA OLSUN !!!!
Bu hatadan artık vazgeçin, yaşın daha 20 ve bizleri abla kabul et lütfen, inan çok pişman olursun neden mi aşk hayatın ancak 20 de 1 i olabilir. Verdiğin her taviz boynuna birer halka olarak döner sana, gencecik insansın aklını başına al, her şeyden önce hayatını geri al.
Forumda çok sık okuyorum bu aralar; sevgilim için okulu bıraktım, işi bıraktım, arkadaşlarımla görüşmeyi kestim vs...
AŞK İÇİN OKUL YA DA İŞ BIRAKILMAZ SEBEBİ NE OLURSA OLSUN !!!!
Bu hatadan artık vazgeçin, yaşın daha 20 ve bizleri abla kabul et lütfen, inan çok pişman olursun neden mi aşk hayatın ancak 20 de 1 i olabilir. Verdiğin her taviz boynuna birer halka olarak döner sana, gencecik insansın aklını başına al, her şeyden önce hayatını geri al.