• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş keşke geçse..

Ben 20,o 21 yaşında..

Düşünmüştüm ve bu yüzden sordum..
Beraber olup olmamak sana kalmış.
Henüz çok kucuksünüz..

O yaşlarda iken böyle olmasada eşimde öyle davranırdı.
Tek fark, ben senin gibi işimi burakmadım, bir şey dediğinde o lafı, o ağıza tekrar yapıştırırdım..
Hoşuna gitmiyorsa, ceker gidersin derdim..
Öğle boyle egitim onu iyice:27:

bende 20 yasındyım benım nısanlımda 21 yasında dunya tatlısı dunya ıyısı bı ınsan sevgısınden hıc mı hıc suphem yok ama oda erkek konusunda gozu donenlerden ordan bılıyorum canım. o gecmısı oyle sureklı konusmaz kı o benım ılk sevgılımde deıl ama gecenlerde bı arkadsım yanımızda nısanlımda varken ahmet abı vardıya eskı ısyerınde senı sordu dedı ve kıyametı kopardı daha sonradan bana neden senı soruyo o kac sene gecmıs ustunden dıye yanı zor bısey.

Peki nasıl bir tepki veriyorsunuz?Nasıl aşacaksınız..

İçinde yeteri kadar saygı olmayan sevgi bana güven vermiyor , gerçek , sağlam gelmiyor.Saygının içinde diğerinin haklarına ,kişiliğine saygı ,anlayış da dahil.Tabii bunları olgun kişilik ve zihin yapısındaki insanlar ,kendiyle barışık kişiler daha iyi becerebiliyor.

Seni o kadar etkilemiş ki başlıkta bile sanki geçmişinde kötü bir şey var gibi yazmışsın.

Böyle adamlar kadınları seviyorum diyerek etrafındaki erkek sinekten bile kıskanıyormuş moduna girerler,
kadını bağımlı hale getirirler,
ama kendileri dışarda her haltı yer, kendileriyle normal konuşan kadınlara bile iğrenç bir zihniyetle yaklaşırlar.
Kendi eşlerine/sevgililerine yaptıkları da o iğrenç zihniyetin yansımasıdır...
Çünkü bütün erkekleri kendileri gibi, kendi eşlerini/sevgililerini de iğrenç zihniyetle baktıkları kadınlar gibi sanarlar.

1 yıl ne ki daha?
Bırak gitsin, hayatını karartma...

Son düzenleme:
Düşünmüştüm ve bu yüzden sordum..
Beraber olup olmamak sana kalmış.
Henüz çok kucuksünüz..

O yaşlarda iken böyle olmasada eşimde öyle davranırdı.
Tek fark, ben senin gibi işimi burakmadım, bir şey dediğinde o lafı, o ağıza tekrar yapıştırırdım..
Hoşuna gitmiyorsa, ceker gidersin derdim..
Öğle boyle egitim onu iyice:27:

Normalde o kadar iyi niyetli o kadar düşünceli ki...Bu konuya gelince onu tanıyamıyorum.Zamanla olgunlaşacağına inanmak istiyorum.Bilmiyorum ki düzelir mi dersiniz?

Peki nasıl bir tepki veriyorsunuz?Nasıl aşacaksınız..

canım hıcmı hıc bılmıyorum nısanlı olunca bazı seyler daha da zorlasıyor o yuzden sana emın olmadan aıleye sokma dedım zaten bıttı dıyemıyorsun kolayca benımkı oyle sen sunu yaptın bunu yaptın demez oyle ama sureklı benı kontrol etmeye hıc bı erkekle muhatap olmamam konusunda uyarır bende olmuyorum zaten etrafımda kımse yok olcakta ben ıplerı elıne verdım sen verme cok uzulursun bı zaman sonra tartısmaya gırmemek ıcın hep tamam tamam demeye baslarsın kendını yıpratırsın anlatcak cok sey var aslında. ama cok sevıyorum bende bunlara ragmen ben vazgecemıyorum vazgecmekte ıstemıyorum.

canım hıcmı hıc bılmıyorum nısanlı olunca bazı seyler daha da zorlasıyor o yuzden sana emın olmadan aıleye sokma dedım zaten bıttı dıyemıyorsun kolayca benımkı oyle sen sunu yaptın bunu yaptın demez oyle ama sureklı benı kontrol etmeye hıc bı erkekle muhatap olmamam konusunda uyarır bende olmuyorum zaten etrafımda kımse yok olcakta ben ıplerı elıne verdım sen verme cok uzulursun bı zaman sonra tartısmaya gırmemek ıcın hep tamam tamam demeye baslarsın kendını yıpratırsın anlatcak cok sey var aslında. ama cok sevıyorum bende bunlara ragmen ben vazgecemıyorum vazgecmekte ıstemıyorum.

Sanırım biraz biraz aynı şeyleri yaşıyoruz..Bende annemle paylaştığım için biranda bitti nasıl diyeceğim,nasıl anlatacağım anneme bilmiyorum.Üstelik çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Püf.

Seni o kadar etkilemiş ki başlıkta bile sanki geçmişinde kötü bir şey var gibi yazmışsın.

Böyle adamlar kadınları seviyorum diyerek etrafındaki erkek sinekten bile kıskanıyormuş moduna girerler,
kadını bağımlı hale getirirler,
ama kendileri dışarda her haltı yer, kendileriyle normal konuşan kadınlara bile iğrenç bir zihniyetle yaklaşırlar.
Kendi eşlerine/sevgililerine yaptıkları da o iğrenç zihniyetin yansımasıdır...
Çünkü bütün erkekleri kendileri gibi, kendi eşlerini/sevgililerini de iğrenç zihniyetle baktıkları kadınlar gibi sanarlar.

1 yıl ne ki daha?
Bırak gitsin, hayatını karartma...

Öyle biri olmadığına eminim.Birlikte okurken yanına gelen kızları bile kovalardı yani...Şimdiye kadar tek bir kız ismi duymadım ondan.Bu baskıcı yaklaşımına anlam veremiyorum.Ama siz babamı anlatmışsınız,o ancak böyle tarif edilebilirdi.

Sanırım biraz biraz aynı şeyleri yaşıyoruz..Bende annemle paylaştığım için biranda bitti nasıl diyeceğim,nasıl anlatacağım anneme bilmiyorum.Üstelik çok seviyorum.Onunda beni sevdiğini biliyorum.Püf.

her ıstedıgını yapma sen bakalım ıs bulucam calısıcam desen ne tepkı verır ?

Öyle biri olmadığına eminim.Birlikte okurken yanına gelen kızları bile kovalardı yani...Şimdiye kadar tek bir kız ismi duymadım ondan.Bu baskıcı yaklaşımına anlam veremiyorum.Ama siz babamı anlatmışsınız,o ancak böyle tarif edilebilirdi.

Ondan duymazsın, duyamazsın zaten.
Çünkü böyleleri kendini saklamayı da iyi becerirler.

Öyle biri değil diyorsun da sen onun bu tutumundan mutlu musun?
Sen onun yanında sen olabiliyor musun?
tüm bunlara rağmen onun yanında huzurlu, mutlu hissedebiliyor musun kendini?

burada yorumlar bazen çok acımasız oluyor. :) sanki ortadaki duygusal ilişki değil de iş ilişkisi gibi yorumlar yapılıyor.

Ondan duymazsın, duyamazsın zaten.
Çünkü böyleleri kendini saklamayı da iyi becerirler.

Öyle biri değil diyorsun da sen onun bu tutumundan mutlu musun?
Sen onun yanında sen olabiliyor musun?
tüm bunlara rağmen onun yanında huzurlu, mutlu hissedebiliyor musun kendini?

Tabi ki değilim.Öyle olmadığım için sizlerle paylaşmak istedim durumu zaten :(

hiç sordum memleketınde baya etkısı oluyorda ben mersını bılmıyorum ama hıc tanıdıgımda olmadı ordan benım nısanlımın sulalesınde var mesela bu calıstırmama konusu yoreye ılglı olabılıyo bazen ondan sordum.

Anladım canım.Kendisi çoook yabani,bana nasıl açıldı ailesi de arkadaşları da hayretle karşılıyor zaten.Biraz da ondan sanki,bir kıza nasıl davranacağını biliyor.Ama saygı duyamıyor.Anlamıyorum bende yahu.Kendimi özledim desem yeridir :)

Bazen insanlar gerçek suratlarına tokat gibi çarpmadan kabullenmek istemezler.
Bende yaptım zamanında aynı hataları keşke birileri benide acımadan uyarsaydı.

Back
X