tüm söylenenlere katılıyorum, henüz çok gençsiniz, aynı yanlışları yapmış biri olarak söylüyorum bunu , işinizi bırakmanız en büyük hata, onun iş yerinde de yada çevre esnafta bayan vardır o zaman o da bıraksın , güven kazanmak böyle oluyorsa,'' kişi kendinden bilir işi'' demişler boşa dememişler, sizin kendinize güveniniz varsa alnım ak diyorsanız olay bitmiştir. çok seviyorum diyorsunuz o da sizi seviyormuş eminim öyledir ama öncelikle bunun bir hastalık olduğunu bilmek lazım,ya onun kendisine güveni yok yada aşırı kıskanç ve bu hastalıktır seven insan kıskanır demeyin elbette kıskanır ama karşısındaki insanı kendini sorgulatacak boyutta olursa bunda bi sıkıntı vardır,evlendiniz diyelim bakkala da gitme bina görevlisine çöpte verme.. bunun bir sonraki boyutu ise akrabalarınızdan kıskanmak olacaktır.. kıskanmakla kalmayıp her sinirlendiğinde olmadık ithamlar, kendinizi yıpratırsız piskolojinizi bozar.. okadar sene boşa mı okudunuz siz? çalışmamak sizin tercihinizse eyvallah ama karşınızdaki insanın güveni için diyorsanız kariyerinizi çöpe atıyorsanız.. üzülen sadice siz olursunuz o sildiğiniz dostlarınız vs var ya onlara da gitmeye cesaretiniz olmaz

eski erkek arkadaşım da sizin arkadaşınız gibiydi.. nereye bakkala bile gitsem haber etmemi isterdi, kuföre gitsem 2 dakikada bir arardı bitmedimi vs bende sizin gibi uzak şehirlerdeyiz ondandır dedim önceleri,, işimi bıraktım, en yakın arkadaşımın nikah şahidi olacaktım olmaz dedi neymiş efendim diğer şahit ( eskiden benden hoşlanan çocukmuş) .. ve sonra yaşadığım şehire geldi düzelir heralde diyordum .. öyle sanıyordum ama artık kendime hiç güvenim kalmamıştı ondan habersiz karşı komşuya gitmeye çekinir hale gelmiştim,,sonra birgün bize geldi babam annem ben o oturuyoruz uzun bir etek vardı bacağımda bileğim babama görünmüş diye açtı ağzını yumdu gözünü o an yok dedim bukadar da olmaz bu değişmeyecek anlaşıldı yolverdim gitti,,ben acı çekerim sanıyordum ama asıl acım onun gitmesinden değil kendime olan güvenimi kaybettiğim için oldu aylarca toparlayamadım kendimi..