Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolmuşşş neyi kaçırdımmmbu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim
onu genelde yeni üye olanlar bilmeden yapıyorbu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim
ayyy evet katılıyorum bunabişey olmadı insanlar 1 2 sene önceki konuya yorum yazıyor konu sahibi çoktan derdine deva bulmuştur yeni konuları görmemizi engelliyorlar
anladım ama komik değilmionu genelde yeni üye olanlar bilmeden yapıyor
ayyy evet katılıyorum buna
Yeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.bu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim
anladım ama komik değilmi
Yeni üyeler yapıyor genelde tarihe falan bakmayıp yapıyorlardır. Be e ilk üye olduğum zaman tarihe bakmazdım bilmezdim :)
anladım bende niye durmadan eski konuları hortlatıyorlar diyordumYeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.
kadın öldümü kaldımı bilen yok yorum yapılıyoröyle konuya bir bakıyorsun 3 yıl veya 5 yıl geçmiş
yönetim tarafından kilitleniyor artık kiblemek gerek
ahahahhageçende benim başıma geldi :)))) ama allahdan tarihene baktım :)))
prof resminden korktumgoogle da bı sorunu varsa aratıyor tabı karsısına ılk buradakı bır ıkı yıl oncekı konu cıkıyor uye oluyor hemen yorum yazıyor
tatlı o amaaaaaaprof resminden korktum