geçmiş konuları hortlatmak

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
bu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim :eek::110:

bişey olmadı insanlar 1 2 sene önceki konuya yorum yazıyor konu sahibi çoktan derdine deva bulmuştur yeni konuları görmemizi engelliyorlar:KK12:

Yeni üyeler yapıyor genelde tarihe falan bakmayıp yapıyorlardır. Be e ilk üye olduğum zaman tarihe bakmazdım bilmezdim :)

bu dert değil tabiki ama geçen senenin yada gecen yazın 5-6 ay önceki konuları niye hortlatıyorsunuz merak ettim :eek::110:
Yeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.

Yeni üyeler yapıyor genelde tarihe falan bakmayıp yapıyorlardır. Be e ilk üye olduğum zaman tarihe bakmazdım bilmezdim :)
Yeni üye İnternetten aratınca direk o konu çıkıyor karşısına kendi sorunu da aynı olunca hiç bakmıyor konu ne zaman açılmış pat yapıyor yorumu.
anladım bende niye durmadan eski konuları hortlatıyorlar diyordum :KK70:
öyle konuya bir bakıyorsun 3 yıl veya 5 yıl geçmiş

yönetim tarafından kilitleniyor artık kiblemek gerek
kadın öldümü kaldımı bilen yok yorum yapılıyor:KK45:

google da bı sorunu varsa aratıyor tabı karsısına ılk buradakı bır ıkı yıl oncekı konu cıkıyor uye oluyor hemen yorum yazıyor :KK14:

ve hala devam ediyorlar yaaaa
biraz evvel gittim salak gibi eski konuya yorum yazdım :mad:

Bende yazdim geçen hafta bildiri geldi birisi hortlatmış. :KK53: tarihe hic bakmadim 2009 muş. Okype konuyu kapatti :KK48:

galiba pc'den girince ekranin altinda benzer konu basliklari cikiyor, onlara girince ve tarihe dikkat edilmezse eski konu bilmeden guncellenmis oluyor :KK53:

X