- 3 Nisan 2014
- 36.362
- 148.566
- 798
Bilip bilmeden neden yorumluyorsunuz
bilip yorumlamamızı istiyorsanız bilmece gibi konu açmayın. bu durumda geriye bilip bilmeden yorumlamak kalıyor çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilip bilmeden neden yorumluyorsunuz
Öyle bi olay olduğu için sormadım geçmiş geleceğinbir parcasımı anlamindaKonunun ne oldugunu bilmeden nasil bir cevap verebilirim bu soruya?
Çapkınlıktan kasıt Aynı anda pek çok kişiyle çıkmaksa olmaz. Çok sevgili değiştirdiyse olabilir, belki doğru kişiyi arıyordurMisal eskiden capkinmis
Genel olarak geçmiş önemli mi anlamında sordumAnlamadım ki olayı ben. başkasının sizin geçmişini sorgulaması mı? Gece oldu yorgunluktan anlayamadım![]()
Bu örnekti sadece genel olarak geçmiş önemli mi sizceÇapkınlıktan kasıt Aynı anda pek çok kişiyle çıkmaksa olmaz. Çok sevgili değiştirdiyse olabilir, belki doğru kişiyi arıyordur![]()
gecmısınızdekı yaptıgınız seyın ne olduguna baglıPeki karşımızdaki insan takıliyorsa
Geçmiş de kim oldugunuzun bi parçası neticede, tabi ki önemli. Sadece parçaya bakarak bütünü çözdüm yanılgısına düşmemek lazım. Neredeymiş, nereye gelmiş, yolda neler ögrenmiş bunlara bakmak gerek.Arkadaşlar sizce geçmiş önemli mi ve yaptığımız hatalardan ders çıkardığımız takdirde önemli olan bundan sonrası mı sizce
Sorduğum soru gayet açık geçmiş önemli mi genel olarakbilip yorumlamamızı istiyorsanız bilmece gibi konu açmayın. bu durumda geriye bilip bilmeden yorumlamak kalıyor çünkü![]()
Yazdiklariniz cok havada kaliyor kusura bakmayin ama kimse size bu sekilde sınırlı bilgiyle istediginiz cevaplari veremez. Farazi konusmalar bunlar.Öyle bi olay olduğu için sormadım geçmiş geleceğinbir parcasımı anlaminda
Yani bu sevgili olarak değil de hanı insan kendi unutmalı mi geçmişi yoksa geleceğine mi bakmaligecmısınızdekı yaptıgınız seyın ne olduguna baglı
karsınızdakı kısı neye takılıyor
Yazdiklariniz cok havada kaliyor kusura bakmayin ama kimse size bu sekilde sınırlı bilgiyle istediginiz cevaplari veremez. Farazi konusmalar bunlar.
Kesinlikle degil. Insan degismek isterse her firsatta degisir baska biri olur. Yeter ki istesin. Tedavi görsün terapi görsün sevgi görsün. Bunlar insani iyilestirir degistirir. Umarim sizin de bakış açınız degişir.Geçmiş geleceğin aynasıdır...
bıze nıye ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem cozduruyorsunuz burdaYani bu sevgili olarak değil de hanı insan kendi unutmalı mi geçmişi yoksa geleceğine mi bakmali
Hayir dedik onemsenmez dedik, peki karsinizdaki onemsiyorsa diyorsunuz.Pardonda sorum da yada yazdıklarında ne var insanlar için geçmiş önemlimi yani insan geçmişini geleceğine taşıyacak kadar onemsemelimi
Teşekkür ederim benim sorumu anlayıp cevapladığınız için hanı özellikle büyük bir hata değil ama insaniz pişman olduğumuz bir çok şeyde oluyor yanlış seçimler yaptığımızda ben genel itibariyle söylüyorumGeçmiş de kim oldugunuzun bi parçası neticede, tabi ki önemli. Sadece parçaya bakarak bütünü çözdüm yanılgısına düşmemek lazım. Neredeymiş, nereye gelmiş, yolda neler ögrenmiş bunlara bakmak gerek.
Bazı hataları yapmış insanları, hiç yapmayanlara tercih ederim mesela. Bazı seylerin dogrusunu ögrenmek için uygulamalı bi ders almak yani hata yapmak gerekiyor. Anneanne sözü gibi olacak ama hakikaten bir musibet bin nasihattan iyidir.
Ama bazı hatalar da var ki kimliğine, kişiliğine yapışır insanın. Arınamazsın, kabul görmezsin ve zaten kabul görmemelisin.
Özetle hata var hata var, nasıl bi hata mesela??
Arkadasın dediklerine katılıyorum. Bazen hata yapmak gerekir ki aynı şeyleri tekrar yapmayalım diye. Hepimizin hataları var önemli olan bunu anlayıp hatalarımızı düzeltmek tekrar etmemek. Hayatımıza aldıgımız kişilerin de sen bu hatayı neden yaptın demeye hakları oldugunu sanmıyorum. Eger o kisiyi mutlu ediyorsam ona karsı büyük bı hatam saygısızlığım olmamıssa beni gecmisimdeki biseyle yargılamasına ben olsam müsaade etmezdim.Geçmiş de kim oldugunuzun bi parçası neticede, tabi ki önemli. Sadece parçaya bakarak bütünü çözdüm yanılgısına düşmemek lazım. Neredeymiş, nereye gelmiş, yolda neler ögrenmiş bunlara bakmak gerek.
Bazı hataları yapmış insanları, hiç yapmayanlara tercih ederim mesela. Bazı seylerin dogrusunu ögrenmek için uygulamalı bi ders almak yani hata yapmak gerekiyor. Anneanne sözü gibi olacak ama hakikaten bir musibet bin nasihattan iyidir.
Ama bazı hatalar da var ki kimliğine, kişiliğine yapışır insanın. Arınamazsın, kabul görmezsin ve zaten kabul görmemelisin.
Özetle hata var hata var, nasıl bi hata mesela??
Bakın ben bi sorun yaşadığım için demiyorum insan bazen oturup düşünüyor ya keşke geçmişte bu hatayı yapmasaydım yada bu seçimi yapmasaydım diye ileride pişman olup ders çıkarsada aklına geliyor üzülüyor ya bu kadar üzülmeye değecek kadar önemli mi diyorum geçmiş sizce gayet açık yanibıze nıye ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem cozduruyorsunuz burda
sorun ne tam olarak bır yazında konusalım dogru duzgun
kım neyı kafaya takıyor o bıle bellı degıl sız mı karsınızdakı mı yormayın bızı yazın da konusalım