Geçmiş Peşimi Bırakmıyor Yardım :(

dogaasude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
69
18
28
35
kısaca anlatmak istiyorum 3.5 yıl süren bir ilişkim vardı ama sevip sevmediğim konusunda hep kararsızdım yani farklı illerde olmamıza rağmen hiç özlemiyordum gelsin istemiyordum ayrılmaya kalktığımda çeşitli tehditlerle durumu sürdürdü hatta bi ara ayrıldık başka biriyle görüşmeye başladım gelip görüştüğüm kişiyi bulup bizi uzaklştırdı yine yok seni herkese rezil ederim bilmemm ne gibi sözlerle tekrar ilişkye devam ettik. Aramız iyiyken çok iyi bir partnerdi son derece eli açık iyi niyetli ama ayrılmaya kalktğmzda durum maalesef kötü oluyordu. Tayin nedeniyle başka bir ile geldim önceki illerimiz birbirine yakındı yani haftasonları ayda bir geliyordu yeni ilim uzak oluğu için gelemedi kendisi öğretmen ben memurum. Uzaklık sebebiyle sürekli kıskançlık sorunlar yine başladı ve sık sık kavga etmeye başladık telefonum çalsın istemiyordum. Böyle anlardan birinde yine ayrılmayı başardım. bi süre tehditleri devam etti yine sonra engelledim her yerden. iş yerimde çalışan biriyle yeni bir ilişkim başladı tamda bu döneme denk geldi aradan 8-9 ay geçti hala arada bir başka numaralardan arayıp ağlıyor vicdan azabı çekiyorum ama yeni sevgilimle de evlenmeyi planlıyoruz güzel giden bir ilişkimiz var bu durumu ona anlatamıyorum. Birinin kalbini kırdığım için çok vicdan yapıyorum kendimi çok kötü çok günah işlemiş gibi hissediyorum bana hakkını helal etmiyor napcam bilmiyorum

Bu resmen yüzsüzlük kendinizi onun yerine koyun sizi istemeyen birini bu şekilde rahatsız eder miydiniz kişiliğiniz buna müsaade eder miydi ? Herkes acı çekebilir ama kimseyi tehdit edip rahatsız edemez

hastalıklı duygusallıklar yapmayın. ne demek tehditle ayrılmamanızı sağlama?hatanız, geç bile kalmak bağları koparmakta.
sinir oluyorum böyle yapışan,iliğini sömüren insanlara.

biri vicdan azabı çekecekse bu o olmalı. size eziyet eden,problemli olan o. ilişkiler başlar,biter. alışmak zorunda. yolunuza bakın.

Ne ile tehdit ediyor ise korkunuzu kullanmış hep sizlik bişey yok vicdan yapmayın asla ama şuan ki sevgilinize de açık olun madem evlilik düşünceniz var araya girip bozmasın hasta bu şahıs sizden öğrensin her şeyi

anlatırsanız sorun olur bence
vicdan yapcak bişey yok
hak meselsini kullanıyor bu kadar düsmüs boşverin

benimde vardı başımda böyle bir bela ama bizim ilişkimiz olmadı sürekli numara değiştirdim her seferinde buldu bi ara etkilenmeye başladım bi arkadaşın gazıyla hayatımın yanlışı oldu bir iki gün görüştüm sonra midem kaldırmadı bana neler yapmamıştı ki oooooff bıktırmıştı iyice en son iğrenç tehditler savurmaya başladı üni. deydim o zaman ailemden uzak bi şehirdeydim gelip seni arkadaşımın evine kapatacağım hiç kimsenin seninle evlenemeyeceği bi hale getireceğim vs vs hayvan herif o son nokta oldu ve savcılığa suç duyurusunda bulundum kazandım ama ertelenmiş ceza oldu yani bi daha yaparsa katlanacakmış cezası şuan serbest.. tam sekiz yıl koştu peşimden hayatımı zehir etti şimdi evliyim çok mutluyum ve şükürler olsun dava ettikten sonra bi daha rahatsız etmedi inşallah ömrüm boyunca karşıma hiçbir şekilde çıkmaz bunların ki aşk değil hastalık. sende hiç vicdan azabı çekme kurtulmuşsun sakın görüşme hiçbir şekilde sonra başına bela olur benimle görüştü der sevgiline işin içinden çıkamazsın. eski durumu açıklayabilirsin ama ilişkimiz başladıktan sonra niye görüştün derse cevap veremezsin...

Bence hiç bulaşma, sevgilinin ya da ailenin üzerine telefon hattı al.
Vicdan azabı çekeceğin bir durum yok.
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevme zorunluğu yoktur.
Dürüst davranıp ayrılmışsın önüne bak bundan sonra.

Eski sevgilin bence psikolojik sorunlu , bence ona anlatamazsın hiçbir şekilde görüşme derim ..
Bir de öğretmenmiş .

Ya eskiden kadinlar kulubune kayit olmadan once ogretmenler gozumde melekti insan degillerdi sanki ..
Simdi bakiyorumda cocuklarimizi bu ogretmenlere mi emanet edecez…cok sacma vicdan azabi cekmeniz zaten sevmiyorsunuz o aradigi hatti kkirin…

psikolojik yardım alıyor bunu bana senin yüzünden diye söylüyor ilaç alıyormuş dediğine göre bazen herşeyi yapabilirmiş gibi geliyor korkutuyor beni

yenisine anlatamam bu durumu sonuçta bu aklına gelip sürekli sorun olacak ilerde

yok seninle onu yaşadık bunu yaşadık falan özel bişeyde yaşamdık yani her ilişkide olan şeyler iş yerine gelirim bunları herkese anlatırım aileni ararım anlatırım yok sende hiç vicdan yokmu bu gibi şeyler

neyin vicdanı anlayamadım

iline gelcem benimle görüşceksin seni bulacam gibi sözler söylüyor bir de :S

vicdan şu ki o kadar zamn geçirdik paylaşımlarımız oldu onu kandırmış gibi hissediyorum sanki zamanını çaldım umut verdim yüzüstü bıraktım gibi hak meselesi de var sanki çok günah işlemişim gibi sürekli bu dünyada sonsuza kadar kalmicaz falan diyor piskolojim bozulcak bu gidişle

Ablacım sen iyi misin ya Allah aşkına kurtulmuşsun sen git bir sadaka falan ver kurtulduğun için hattı da kır at . o seni tehdit ederken hiç vicdanı sızlamıyordur ama eminim senin niye sızlıyor ki boşversene o adam için vicdan yapmayı ! Sen evleneceğin adama odaklan gözünün önüne bak .

konuşurken ağlıyor sürekli ben sensiz yapamıyorum falan diyor bir de üzülüyorum ben mi çok iyi niyetliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…