kısaca anlatmak istiyorum 3.5 yıl süren bir ilişkim vardı ama sevip sevmediğim konusunda hep kararsızdım yani farklı illerde olmamıza rağmen hiç özlemiyordum gelsin istemiyordum ayrılmaya kalktığımda çeşitli tehditlerle durumu sürdürdü hatta bi ara ayrıldık başka biriyle görüşmeye başladım gelip görüştüğüm kişiyi bulup bizi uzaklştırdı yine yok seni herkese rezil ederim bilmemm ne gibi sözlerle tekrar ilişkye devam ettik. Aramız iyiyken çok iyi bir partnerdi son derece eli açık iyi niyetli ama ayrılmaya kalktğmzda durum maalesef kötü oluyordu. Tayin nedeniyle başka bir ile geldim önceki illerimiz birbirine yakındı yani haftasonları ayda bir geliyordu yeni ilim uzak oluğu için gelemedi kendisi öğretmen ben memurum. Uzaklık sebebiyle sürekli kıskançlık sorunlar yine başladı ve sık sık kavga etmeye başladık telefonum çalsın istemiyordum. Böyle anlardan birinde yine ayrılmayı başardım. bi süre tehditleri devam etti yine sonra engelledim her yerden. iş yerimde çalışan biriyle yeni bir ilişkim başladı tamda bu döneme denk geldi aradan 8-9 ay geçti hala arada bir başka numaralardan arayıp ağlıyor vicdan azabı çekiyorum ama yeni sevgilimle de evlenmeyi planlıyoruz güzel giden bir ilişkimiz var bu durumu ona anlatamıyorum. Birinin kalbini kırdığım için çok vicdan yapıyorum kendimi çok kötü çok günah işlemiş gibi hissediyorum bana hakkını helal etmiyor napcam bilmiyorum
neyin vicdanı anlayamadımkısaca anlatmak istiyorum 3.5 yıl süren bir ilişkim vardı ama sevip sevmediğim konusunda hep kararsızdım yani farklı illerde olmamıza rağmen hiç özlemiyordum gelsin istemiyordum ayrılmaya kalktığımda çeşitli tehditlerle durumu sürdürdü hatta bi ara ayrıldık başka biriyle görüşmeye başladım gelip görüştüğüm kişiyi bulup bizi uzaklştırdı yine yok seni herkese rezil ederim bilmemm ne gibi sözlerle tekrar ilişkye devam ettik. Aramız iyiyken çok iyi bir partnerdi son derece eli açık iyi niyetli ama ayrılmaya kalktğmzda durum maalesef kötü oluyordu. Tayin nedeniyle başka bir ile geldim önceki illerimiz birbirine yakındı yani haftasonları ayda bir geliyordu yeni ilim uzak oluğu için gelemedi kendisi öğretmen ben memurum. Uzaklık sebebiyle sürekli kıskançlık sorunlar yine başladı ve sık sık kavga etmeye başladık telefonum çalsın istemiyordum. Böyle anlardan birinde yine ayrılmayı başardım. bi süre tehditleri devam etti yine sonra engelledim her yerden. iş yerimde çalışan biriyle yeni bir ilişkim başladı tamda bu döneme denk geldi aradan 8-9 ay geçti hala arada bir başka numaralardan arayıp ağlıyor vicdan azabı çekiyorum ama yeni sevgilimle de evlenmeyi planlıyoruz güzel giden bir ilişkimiz var bu durumu ona anlatamıyorum. Birinin kalbini kırdığım için çok vicdan yapıyorum kendimi çok kötü çok günah işlemiş gibi hissediyorum bana hakkını helal etmiyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?