• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş takintim

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
2 senelik bir ilişkim var ve onun önceden sevgili olduğu kıza kafayı takmış durumdayım .Bana ilk başta o kızı arkadaşım diye anlatmis olması benimle onu kıskandırmaya çalışması kızın önceden sürekli peşinde olmasi .Ne yapıcam bilmiyorum 3 4 aylık ve Yalanla bitmiş bi ilişki biliyorum beni seviyor biliyorum ama o kızın adını duyduğum anda mideme kramp giriyor resmen defalarca bunun için tartıştık geçmiş evet Takmamam gerek ama yapamıyorum .

Bazen geçmişi , yaşanılan şeyleri şimdiki ,ilişkilerde fazla üzerinde durmadan; üstü kapalı şekilde geçip fazla detaylara inmemek daha iyi oluyor bence..
Genelde bizim için daha iyi olur , yoksa kafayı sıyırmamak elde değil =)

Onun kiz arkadasi takmaniz icin hic bir sebeb yok aslinda , sizinle beraberken onunla gorusmediyse konusmadiysa .kendinize eziyeten baska birsey degil bu..

Canım sana hemen kendimden bi örnek veriyim.evliyiz ilk aylarda sürekli gecmisini açıyodum sacma sapan kuruntular aklıma bin türlü sey geliyo du e fark ettim ki ben ona konuyu her actgmda onun aklinda yokken ben aklına getiriyodum o kisileri gözünün önüne ben getiriyodum.bana herseferinde suanda yanimda kim var ömür boyu yanimda olucak olan sensin .hepsi bitti gecti suan kiminle beraberim sen ona bak dedi.gercekten hak verdim.artik umursamiyorum aklıma glmiyoda.he bu arada inan devam edersen kafayı yersin insanin düşüne düşüne gerçekten psikolojisi bozuluyo kendine yazık etme.

Canım sana hemen kendimden bi örnek veriyim.evliyiz ilk aylarda sürekli gecmisini açıyodum sacma sapan kuruntular aklıma bin türlü sey geliyo du e fark ettim ki ben ona konuyu her actgmda onun aklinda yokken ben aklına getiriyodum o kisileri gözünün önüne ben getiriyodum.bana herseferinde suanda yanimda kim var ömür boyu yanimda olucak olan sensin .hepsi bitti gecti suan kiminle beraberim sen ona bak dedi.gercekten hak verdim.artik umursamiyorum aklıma glmiyoda.he bu arada inan devam edersen kafayı yersin insanin düşüne düşüne gerçekten psikolojisi bozuluyo kendine yazık etme.
düşün düşün mideme ağrılar giriyor geçmişini sorup duydukca ne yapıcam bilmiyorum ondan soguyorum offf

düşün düşün mideme ağrılar giriyor geçmişini sorup duydukca ne yapıcam bilmiyorum ondan soguyorum offf
Yahu canım anlatamadmmi sen sordukca adamin aklinda yokken sen getiriyosun yanına. Anliyorum seni ama inan bana bni dinle sorma ya iliskinize bak.gecmisinize sende oda bakmayın yoksa bakicagnz bi gecmisiniz olmicak

Normalde takma derim de; sana kızı başta arkadaşım olarak tanıtması neden?
Hala sıkça görüşüyorlardı da sen sorun çıkarma diye mi böyle söyledi?

2 senelik bir ilişkim var ve onun önceden sevgili olduğu kıza kafayı takmış durumdayım .Bana ilk başta o kızı arkadaşım diye anlatmis olması benimle onu kıskandırmaya çalışması kızın önceden sürekli peşinde olmasi .Ne yapıcam bilmiyorum 3 4 aylık ve Yalanla bitmiş bi ilişki biliyorum beni seviyor biliyorum ama o kızın adını duyduğum anda mideme kramp giriyor resmen defalarca bunun için tartıştık geçmiş evet Takmamam gerek ama yapamıyorum .

biz kadınların çoğunda var sanırım bu bendede aynı takıntılar sürekli düşünmekten bıktım bi çözüm bulursan banada haber ver tatlım

Problem erkek arkadaşınızın geçmişi değil bence, size arkadaşı olarak tanıtması.
Fakat sürekli bunu düşünür, ona da belli ederseniz en sonunda eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsünüz. ;)

Bendede takıntı var..
Kızı rüyalarımda görüyorum..
O unuttu belkide ama ben u-nut-ma-dımmm :mad::mad:

Back
X