Üzerinden çok geçmiş bir daha da tekrarlamadım diyorsun ki süreç 10 yıl sizin birlikteliğiniz 3 yıl yani ondan da önceymiş tüm bunlar o hatanın sana sorun olmamasını gerektirir faka t bu kadar sıkıntı yaşadığına göre sanırım hatanın boyutu biraz büyük.
Ben parcalanmis bir ailenin cocugu oldugum icin cocuklugumu kötü gecti ve hirsimi ergenlik cagimda cok gezerek aldim.. cok gezdim tozdumm.. Bir partyden dönüste cok icmistim ve bana cok asik olan bir cocuk beni kendi evine davet etti.. cok salakca bir davranis ama okadar sarhostum ki farkinda bile deilim gitmisim.. Cocugun evinde sizdim kaldim.. Birsey yasanmadi bundan cok eminim.
.ama nekdr yazikki ertesi gün cocuk olmayan bi hikayeyi bazi arkadaslarina anlatti.. buyüzden bukdr SIKINTI Yasiyorum..ama bende cok hataliyim icmemeliydim gitmemeliydim onun evine..
Peki o evine gittiğin çocukla konuştun mu bu olaydan sonra?
konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..
konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..
aslında şöyle söyleyeyim; olay bekaret durumu ise, sevgilin senın bakıre oldugunu sanıyorsa
elbet söylemelısın sonuç ne olursa olsun. ama olay o değilse gerek yok
hemde hiç gerek yok söylemeye.
bu size huzursuzlktan başka bişi vermez
sevgilin sinirli anında yüüzne çarpar durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?