Gecmis yeni hayatimi etkiliyor:(:(

Bunu sevgiline dosdogru anlatsan inanmaz bence bende benzer bi olay yasadim ve asla unutamadi surekli yzuume vurdu anlattimda noldu sonu husran..erkekler boyle iste bence anlatma nerden ogrenir ki

aynen öyle.. erkekler herseyi farkli algilio.. ona bu durumu anlatsam.. bana diycegi sey : hala o cocugun adini hatirliosun cocuga asikmiydin?

ve kawga aninda erkekler herzaman bu durumlari koz olarak kullaniyor..
ben biri anlatir diye korkuyorum..

boşversene. hem kim kanıtlayabılır ki bunu? küçük bir yerde mi oturuyorsunuz?
öyle bişi duyulursa ki
duyulması için tanışıyor olmaları lazım, ya da küçük bir yerde yaşıyor olmanız
inkar edersın olur biter.

Çok düşük bi ihtimal. Aradan koskoca 10 yıl geçmiş.. O çocuğun senin mutluluğunu bozmaya çalışıcağını sanmıyorum.

Kücük bir yerde yasiyoruz. Yok hayir sevgilimin o cocugu tanmidigini hic sanmiyorum.arksadas ortamlari cok farkli ve yasit bile deiller.. acikcasi bu cocugun elinde kanit olmadigi icin boyle birseye cesaret edecegini hic sanmiyorum. yüzlesmek istemez cünkü haksiz..
ama baskalari acaba cesaret edermi?

tabikide inkar edebilirim ancak sevgilim herseyi kafasina takan herseyi ayrintisina kdr bilmek isteyen biridir. affedici bir yani yok..böyle dedikodu cikarsa yalan olsa bile bu onu cok sarsabilir erkek psikolojisi iste..

10 yıl çok uzun bir süre canım, birinin sevgiline gelip bunu söylemsi için ya çok samimi olmaları lazım sevgilinle , ya da senin büyük bi düşmanın olması lazım. Bu zamana kadar bir sorun çıkmadıysa daha da çıkmaz. Bende asla duyamayacağı şeyleri hiç içimde tutamıyorum diye söyleyiveriyorum sevgilime sonu berbat oluyo. 5 yıllık ilişkimiz var ama ikimizde aşırı paranoyak olduk çıktık

yüz vermedim ondan böyle yaptı dersın.
ya söyle, ya da ileride çıkarsa inkar et.
ayrıca aradan yıllar geçmiş
takma kafana. ama söylersen zindan eder hayatı sana bunu bil.

O cocugun öyle bir niyeti yoktu bence onu sinirlendiren sey benim evine gelip ona ümit veriü irtibati kesmem oldu sanirm.. Ama yinede hic hos deil iftira atmasi.. Ewt cok eminim birseyin olmadigindan..

Bence söylenmesi gereken bir şey değil.
Ben de sen gibiyim gerekli-gereksiz hiçbir şeyi saklamak istemem vicdanım rahat etsin diye
Ama şu an aranızda her şey yolunda. Bence durduk yere huzursuzluk çıkarma
Eğer söylersen neden birden bu konuyu açtı, neden suçlu hissediyor diye düşünebilir
Ama ola ki dediğin gibi bir şey oldu (ki hiç sanmıyorum 10 yıl olmuş) inkar edersin, ben yüz vermedim ondan oldu dersin. Yalan da değil ki bu?

bence kafaya takmayın söylemeyin de bence böyle birşeyi...
ben mesela eşime önceden bir erkek arkadaşım olduğundan bahsetmiştim. o ara ara karşıma çıktı..
insanların kendilerine ait sırları olmalı bence.

İster söyle, ister söyleme... Ama her iki durumda da insanın kendi geçmişine sahip çıkmaması hem iki yüzlülük hem de kendisine ihanetidir. Her ilişkiden sonra geçmişi kötülemek ve hata olduğunu söylemek (ya da düşünmek herneyse) kendimizden kaçmaktır. Bir gün bir bakarsın kendinden o kadar uzağa düşmüşsün ki, kendine ait bir hayatın ve anıların bile kalmamış olur. Sonuçta bizi biz yapan yaşadıklarımızdır. İyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla hepsine sahip çıkmazsan kendini kandırmış olursun. Ben böyle insanların karaktersiz olduğuna inanırım. Sonuçta dediğim gibi söylesen de söylemesen de, asıl üzücü olan kendinden kaçman. Ayrıca bırak senin de özelin olsun. Yani sana ait bir geçmişin olsun, muhasebesini kendini sakla ve yolunu korkmadan yürü.Çünkü insan özünde yalnız bir varlıktır, yalnız doğar ve yalnız ölür.O halde geçmişinden utanarak neden kendi varlığına ihanet ediyorsun ki...

konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..

bence söylemek zorunda değilsin ama canın istiyorsa söyle. kimse de sütten çıkmış ak kaşık değil, ergenlik döneminde herkesin az çok hatası oluyor. Bunun için seni kimse yargılayamamalı.

Bu olay duyulur mu dersen; o biraz cesaret ister, adamın karşısına geçip eşine mesnetsiz iftira atmak... o yüzden hiç sanmam.

Öncelkle bu gzl yorumumun icin cok tskler
aslinda aynen senin gibi düsünüyorum cünkü gecmiste yapmis oldugumuz hatalar bizim bugün daha tetbirli davranmamizi sagliyor.eger gecmiste yapmis oldugum hatalarimi yapmasaydim bugun oldugum kisi olamazdim.ayrica herkes hatan yapar.. Insan kendini affetmeli ve yoluna devam edebilmeli.. Insan elbette dürüst olmali ama bazi konuslar vardirki dogruyu söylemesem daha karli cikarsin,cünkü dogruyu söyledigmiz insanlar bizim o anki psikolojimizi anliyamazlar.. Önyargili davranirlar..bana 10 yil ömce atilmis olan iftirayi dile getirmek istemedim ben bile unutmak isterken ona anlatmak coknzor geldi.. Ben kendimi affetmek üzerryim ama bu dedikoduya inanmis olan insanlar ,o olayi bugüne tasirda benim iliskmi mahveder diye korkuyorum. Belki bana inanir ama insanlarin hakkmdq böyle düsünmesine dayanamaz..

Yorumlariniz icin tskler cok tatlisiniz.. Evet korkum aslinda gereksiz.. Aradan 10 yil gecmis hickimsenin aklinda bile degildir böyle bir olay. Hickimsede cesaret edemdz cünkü ellerinde ne kanit var nede bir dogruluk payi..olmassada iftira oldugunu söylerim. Evet belki bana inanmicak ama napim baska bir carem yok..

Kizlar bugün sevgilimin icinde istemeden bir kusku yarattim. Iftira atilsa bana inanirmisin diye sordum ne aptalim..

Bana dedigi sey su oldu:dogruluk payi olmadigini bildgim icin inanmam.ama korktugn birsey varmis gibi konusuosun..
Iftira atan herkimse kanitlicak egerki kanitlarsa seni mahvederim kanitliyamassa onu mahvederm..bana herseyi söyledigine eminmisin?yemin edebilirmisin herseyi söyledigine dair...herseyin üzerine yemin et!!!

bilmen gereken herseyi söyledim yemin ederim dedim. Aslinda yalan sölemedm. Ona bunu anlatsaydim yanlis algilardi os yeremsorun cikartirdi..

Ah be canım olan olayda bişey yoktu ortalığı neden karıştırdın sevgilin ama affet bunlar kafası herşeye basmıyor ki kafasında kuruyorlar gerçek diye tuturuyorlar. Olmadı arkadaşım arkadaşının böyle bişey olmuş de savuştur gerekirse sesini yükselt mıy mıy olma asla.

Nebilim öyle agzimdan cikiverdi..bütün ayrintilara takiliosun dedim.. Oyüzden iftiralara takilmana korkuorm dedim..bilmen gereken herseyi biliosun dedim kpatttim konuyu.. Ztan bos yere kafayi yicem.. Sanki o oturdu bana 10 yil öncesini anlatti...

Gereksiz konular ..kulağına kar suyu kaçırma diye buna derler. Bırak allah aşkına onun sana herşeyi anlattığından nasıl emin oluyorsunda yok iftira atılsa ne yaparsın filan diyosun hayret..Kurcalama konuyu kapat o açarsa öylesine dedim dersin. KK okuyorum da orda kızın birine iftira atılmış ondan aklıma geldi dersin

Ya Durduk Yerine Başına İş Alıyorsun Ya O Senin Geçmişte Olmuş Bişiyin Yani Herşeyini de Eş Adayına Anlatıcak Değilsin Herkesin En Başta Kendine Göre Bi Sırları Özeli Vardır Erkek Arkadaşın Çok Mu Masum ki Sen Neden Onun Herşeyini Didik Didik Etmiyorsun Kendinize Gelin Bu Kadar Kendinizi Suçlu Hissetmeyin Her İnsanın Hataları Vardır

bence erkek arkadasiniza karsi sorumluluklariniz onunla beraber olmaya basladiginiz andan itibaren basliyor,gecmisle alakali Allahtan baska kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz ki..
arkasina bakarak yuruyen insan ya bi direge toslar ya da ansizin biseye takilip dusuverir..bi gun icinde bile gece gunduz ruzgar camur yagmur..hepsini biranda yasamak mumkunken koca bi omru nasil olur da hatasiz tekduze gecirebilir insan..bence insan ne yasadiysa sonunda dersini almasini bilip sahip cikmali yasadiklarina..
guzel anlarinizi kafanizda yarattiginiz felaket senaryolariyla golgelemenin anlami yok bence...herseyi akisina birakmak en iyisi,olmasi gereken olcaktir zaten

Evet cok haklsiniz ama iste insan yinede düsünüyor kendi kendine sorun yaratiyor,elbette erkek arkadasiminda gecmisinde baba anlatmadigi olaylar olmustur ama bazen öyle bir konusuyor ki bana cok samimi ve dürüstce geliyor diyorumki bu adamin benden gizlisi saklsi yok ama senin var.. Nekdr kötüsün..bu hisse kapildiniz oluyormu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…