Bunu sevgiline dosdogru anlatsan inanmaz bence bende benzer bi olay yasadim ve asla unutamadi surekli yzuume vurdu anlattimda noldu sonu husran..erkekler boyle iste bence anlatma nerden ogrenir ki
Hayir hayir ..bekaret konusunda hep dürüst davrandim ki hicbisekilde hicbir tecrübem olmadigini kendisi bile anladi..
Olay sadece yarin öbür gün biz ciddi bir adim atinca bu dedikoduyu duymus olan birirnin bugüne tasimasi ve bizi ayirmasi.. dedigim gibi olay gercekten iftiradan ibaret,icmekle hata yapan benim o ayri.. ama cocukla birsey yasamadim..
nebilim.. korkuyorum ya biri gelirde bu durumu anlatir sevgilimde bana inanmazsa daha dogrusu suphe ederse?:2: ve kendisi cok kuralci inatci ve maco biri her defasinda yzüme vurucak bunu
aynen öyle.. erkekler herseyi farkli algilio.. ona bu durumu anlatsam.. bana diycegi sey : hala o cocugun adini hatirliosun cocuga asikmiydin?
ve kawga aninda erkekler herzaman bu durumlari koz olarak kullaniyor..
ben biri anlatir diye korkuyorum..
boşversene. hem kim kanıtlayabılır ki bunu? küçük bir yerde mi oturuyorsunuz?
öyle bişi duyulursa ki
duyulması için tanışıyor olmaları lazım, ya da küçük bir yerde yaşıyor olmanız
inkar edersın olur biter.
Kücük bir yerde yasiyoruz. Yok hayir sevgilimin o cocugu tanmidigini hic sanmiyorum.arksadas ortamlari cok farkli ve yasit bile deiller.. acikcasi bu cocugun elinde kanit olmadigi icin boyle birseye cesaret edecegini hic sanmiyorum. yüzlesmek istemez cünkü haksiz..
ama baskalari acaba cesaret edermi?
tabikide inkar edebilirim ancak sevgilim herseyi kafasina takan herseyi ayrintisina kdr bilmek isteyen biridir. affedici bir yani yok..böyle dedikodu cikarsa yalan olsa bile bu onu cok sarsabilir erkek psikolojisi iste..
Kücük bir yerde yasiyoruz. Yok hayir sevgilimin o cocugu tanmidigini hic sanmiyorum.arksadas ortamlari cok farkli ve yasit bile deiller.. acikcasi bu cocugun elinde kanit olmadigi icin boyle birseye cesaret edecegini hic sanmiyorum. yüzlesmek istemez cünkü haksiz..
ama baskalari acaba cesaret edermi?
tabikide inkar edebilirim ancak sevgilim herseyi kafasina takan herseyi ayrintisina kdr bilmek isteyen biridir. affedici bir yani yok..böyle dedikodu cikarsa yalan olsa bile bu onu cok sarsabilir erkek psikolojisi iste..
O bunu söyler zaten ama sen kendinden eminmisin önemli olan bu ? O halde seni evine kadar götürüp bir şey yapmıyorsa adam derim ama yaptığı da erkeklik yani adam değil.
Bekaretin de sorun yok ise anlatma boş ver eğlenmeye gittin bitti bu kadar hiç girme bu konuya.
Ben parcalanmis bir ailenin cocugu oldugum icin cocuklugumu kötü gecti ve hirsimi ergenlik cagimda cok gezerek aldim.. cok gezdim tozdumm.. Bir partyden dönüste cok icmistim ve bana cok asik olan bir cocuk beni kendi evine davet etti.. cok salakca bir davranis ama okadar sarhostum ki farkinda bile deilim gitmisim.. Cocugun evinde sizdim kaldim.. Birsey yasanmadi bundan cok eminim.
.ama nekdr yazikki ertesi gün cocuk olmayan bi hikayeyi bazi arkadaslarina anlatti.. buyüzden bukdr SIKINTI Yasiyorum..ama bende cok hataliyim icmemeliydim gitmemeliydim onun evine..
konustum. hatta o bile hicbirsey yasanmadigini söyledi.. ama ben onun evine giderek cocuga ümit verdim ogünden snra cocukla irtibatimi kesince cocuk sinirlendi sanirim ve buyüzden iftira atti..
İster söyle, ister söyleme... Ama her iki durumda da insanın kendi geçmişine sahip çıkmaması hem iki yüzlülük hem de kendisine ihanetidir. Her ilişkiden sonra geçmişi kötülemek ve hata olduğunu söylemek (ya da düşünmek herneyse) kendimizden kaçmaktır. Bir gün bir bakarsın kendinden o kadar uzağa düşmüşsün ki, kendine ait bir hayatın ve anıların bile kalmamış olur. Sonuçta bizi biz yapan yaşadıklarımızdır. İyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla hepsine sahip çıkmazsan kendini kandırmış olursun. Ben böyle insanların karaktersiz olduğuna inanırım. Sonuçta dediğim gibi söylesen de söylemesen de, asıl üzücü olan kendinden kaçman. Ayrıca bırak senin de özelin olsun. Yani sana ait bir geçmişin olsun, muhasebesini kendini sakla ve yolunu korkmadan yürü.Çünkü insan özünde yalnız bir varlıktır, yalnız doğar ve yalnız ölür.O halde geçmişinden utanarak neden kendi varlığına ihanet ediyorsun ki...
Yorumlariniz icin tskler cok tatlisiniz.. Evet korkum aslinda gereksiz.. Aradan 10 yil gecmis hickimsenin aklinda bile degildir böyle bir olay. Hickimsede cesaret edemdz cünkü ellerinde ne kanit var nede bir dogruluk payi..olmassada iftira oldugunu söylerim. Evet belki bana inanmicak ama napim baska bir carem yok..
Kizlar bugün sevgilimin icinde istemeden bir kusku yarattim. Iftira atilsa bana inanirmisin diye sordumne aptalim..
Bana dedigi sey su oldu:dogruluk payi olmadigini bildgim icin inanmam.ama korktugn birsey varmis gibi konusuosun..
Iftira atan herkimse kanitlicak egerki kanitlarsa seni mahvederim kanitliyamassa onu mahvederm..bana herseyi söyledigine eminmisin?yemin edebilirmisin herseyi söyledigine dair...herseyin üzerine yemin et!!!
bilmen gereken herseyi söyledim yemin ederim dedim. Aslinda yalan sölemedm. Ona bunu anlatsaydim yanlis algilardi os yeremsorun cikartirdi..
Ah be canım olan olayda bişey yoktu ortalığı neden karıştırdın sevgilin ama affet bunlar kafası herşeye basmıyor ki kafasında kuruyorlar gerçek diye tuturuyorlar. Olmadı arkadaşım arkadaşının böyle bişey olmuş de savuştur gerekirse sesini yükselt mıy mıy olma asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?