- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 32
Arkadaşlar ben 28+6 haftalık hamileyim ve bipolar bozukluğu olan biriyim. Şu anda Çok iyi idare ediyorum hastalığımı 2 senedir atak geçirmedim. Koruyucu ilaç alıyorum sadece o da çeyrek hamileyim diye. Doktor kontrolüne ayda bir gidiyorum düzenli. Benim sorunum şu gece bazen çok nadir de olsa yatağa yatıyorum gözümü kapatıyorum aklıma geçmişten bir travma geliyor çok üzülüyorum psikolojim yerle bir oluyor bazen eşimi uyandırıp ona anlatıyorum ama o da uyku sersemi ya anlamıyor ya da geçer uyu deyip geri yatıyor malsın adamcağıza da hak veriyorum işe gidecek beni o an anlamayabilir. Bugün yine yattım tam uyucam aklıma 8-9 yaşlarındayken bir gün saçımı annemler kısacık kestirmişlerdi oğlan çocuğu gibi. Okula montumun kapişonunu kapatarak gitmiştim. Derste de utancımdan açmamıştım kapişonu. Benim sınıf öğretmenim çok vicdansız dayakçı beni asla sevmeyen hor gören bir kadındı o kafamı açıp tüm sınıfa rezil etmişti beni. Herkes bana gülmüştü. Aklıma o geldi. Nasıl üzüldüm darlandım. Ağlayacak gibi oldum. Böyle allahtan maniye depresyona falan girmiyorum ama geçmişle boğuşup duruyorum ara sıra.