gecmis.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
gecmiste fazlasiyla üzüldügümüz,bu yüzden aci cektigimiz pek cok olaya simdi baktigimizda gülüyormuyuz.?. yoksa gecmisdeki acilar mutlu olmamiza engelmi.?........

acı olana şimdi gülmüyoruz da üzüntüleri erteliyoruz sanırım
mutlu olmamıza engelmi?..hayır insan affediyor ama asla unutmuyor

acı olana şimdi gülmüyoruz da üzüntüleri erteliyoruz sanırım
mutlu olmamıza engelmi?..hayır insan affediyor ama asla unutmuyor

mutlu olmamiza engel degil belki ama yesilim unutamamak vede ertelemek yipratiyor,artik yeter diyorsun belki ama frenliyorsun kendini.gelecegide karartmamak icin...saglikla kal yesilim.

gelecegide karartmamak icin..Unutmuş gibi olmak iyidir..gibi olmak..aynı hataların tekrarını önler.
yıpranmak... o bize kalmış kimsenin umrunda değil ceyhanlı..kendine kötülük edersin..bırak gitsin en azından şimdilik..
görüşürüz..iyi akşamlar.

evet dogru yesim kimsenin umrunda degil bazen birakiyorum bazen bi tutuyorumki..kendime zarar verdigimi bile farkedemiyorum.farkettigimdede gec kalmis oluyorum.sagol yorumun icin iyiki varsin....

Unutulmuyor ama geçmişle de sürekli yaşanmıyor

evet haklisin realist.sagol yorumun icin

Gününüz aydın,keseniz bol,sağlığınız çok olsun...İyimisin canım.

sagol yesilim dileklerin icin.sasirdim görünce.(cok önemlilerin disinda) konu acmamaya karar vermisdim.
kirildim ya...iyi olmaya calisiyorum..

Bu kadar kötü bir sorumuydu ya.??.hic cevap yok...

realiste kayılıyorum bende unutulmuyo tabiki ama o şekilde de yaşanmıyo ne yazık ki ......... sevgiler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…