• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe dönük kıskançlık (kızlar biri beni bu duygudan kurtarsın)

hayatabak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
234
90
28
34
son 6 aydır sürekli eşimin geçmiş ilişkisini kurcalıyorum bulmaya çalışıyorum resim vs ipucu kimdi neydi vs.biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil bu duygudan kurtulmak istiyorum siz de böyle buna benzer durum yaşadınız mı ?Bu durumun başlaması bende şöyle oldu eşim bazen beni anlamıyor ruhsuz duygusuz olduğu vakit oluyor diyorum eskiden kesin böyle değildi bana böyle ne de olsa benim için çok çabalamadı diyorum ondan mı böyle ? (bu arada tanıştırıldık kısa sürede evlendik kendisi çok ısrar etti kısa sürede evlendik).Kendisi geçmişi ne açar ne de bana açtırır bana da sormaz.Flört aşamasında da şunu dedi geçmişte kaldı hersey istemedi sormamı böyle bana da dert oldu

Pandeminin diğer bir etkisi geçmişi kurcalamak olmuş galiba :) bu gün 2.geçmiş konusu. Ne diyim Allah başka dert vermesin.

Pandeminin diğer bir etkisi geçmişi kurcalamak olmuş galiba :) bu gün 2.geçmiş konusu. Ne diyim Allah başka dert vermesin.
Ben açtım buna benzer konu pandemi de etkiledi sanırım pandemi de oldu hersey zaten işsiz olmam da etkiledi bilmiyorum böyle şeyler düşünüyorum aslında söyle anlatsa ben anlatsam dertleşmek çözümüm bu

son 6 aydır sürekli eşimin geçmiş ilişkisini kurcalıyorum bulmaya çalışıyorum resim vs ipucu kimdi neydi vs.biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil bu duygudan kurtulmak istiyorum siz de böyle buna benzer durum yaşadınız mı ?Bu durumun başlaması bende şöyle oldu eşim bazen beni anlamıyor ruhsuz duygusuz olduğu vakit oluyor diyorum eskiden kesin böyle değildi bana böyle ne de olsa benim için çok çabalamadı diyorum ondan mı böyle ? (bu arada tanıştırıldık kısa sürede evlendik kendisi çok ısrar etti kısa sürede evlendik).Kendisi geçmişi ne açar ne de bana açtırır bana da sormaz.Flört aşamasında da şunu dedi geçmişte kaldı hersey istemedi sormamı böyle bana da dert oldu
Adı üstünde geçmiş neyi kurcalıyorsunuz ki. Duyduklarınız sizi mutlu etmeyecek aksine daha çok takıntıya yol açacak. Neden bu kadar takıldınız. eski ilişkisinin devam ettiğini mi düşünüyorsunuz?

Aklına daha çok sokacaksiniz bu gidişle irdeledikce.. sorunlar halledilemeyen üstü kapanmasindan dolayı çıkar geçmişe bakilir. Ama siz önceden birileri oldu diye bakıyorsanız başka tarafa evrilir ilişkiniz böyle.
Kendinize güveniniz mi yok yoksa kıyaslamami veya sevgi eksikligimi var

Aklına daha çok sokacaksiniz bu gidişle irdeledikce.. sorunlar halledilemeyen üstü kapanmasindan dolayı çıkar geçmişe bakilir. Ama siz önceden birileri oldu diye bakıyorsanız başka tarafa evrilir ilişkiniz böyle.
Kendinize güveniniz mi yok yoksa kıyaslamami veya sevgi eksikligimi var
Benim ki resmen kıyaslama uzun ilişkisi olmuş ondan hiç birdey duymadım zaten bunu da öyle birimden duydum ya beni seviyor annem çevrem der bu çocuk seni seviyor ama bana sevgisi eksik geliyor ya da koşa sürede evlendik diyeni bilmiyorum bana ruhsuz davranıyor hayatında bir şeyi yüz kez düşünüp alandan biri herseyi en ince ayrıntısına kadar düşünen planlayan biri benle de 4 ay sonra nişanlandı hatta baskı yaptı evlenmem için

• Beğen
Reactions: H M
Adı üstünde geçmiş neyi kurcalıyorsunuz ki. Duyduklarınız sizi mutlu etmeyecek aksine daha çok takıntıya yol açacak. Neden bu kadar takıldınız. eski ilişkisinin devam ettiğini mi düşünüyorsunuz?
O da diyor geçmiş bitmiş şimdi bahsedileyim bunu da mı kafana tak dedi sanki geçmişimden birşey mi bahsetti hayır böyle de dedikçe diyorum gönül yarası mı var şimdi de bana ruhsuz mu

İyi ya da kötü eşimden bir cümle duysam konu kapanacaktı Adam yeminli gibi geçmişin g sini sevmiyor
Niye versin ki? ne alaka yani. Adı üstünde geçmiş. Adamı sürekli sorgular şekildesiniz. Bana da bu şekilde eşim yapsa konuşmam yanı.

Niye versin ki? ne alaka yani. Adı üstünde geçmiş. Adamı sürekli sorgular şekildesiniz. Bana da bu şekilde eşim yapsa konuşmam yanı.
Sorgulamıyorum da ona ağzından laf almaya çalıştım güzel tatlı şekilde skeç vardı güldür güldür de liseli aşıklar senin ne zaman oldu dedi boşver dedi

Benim gibi olan yok mu? Bu duyguya sahip
Ben de erkek arkadaşimin geçmişini çok merak ediyorum hatta ara ara yokluyorum belki anlatir diye. Anlatsa da üzülüp takinti yapacagim eminim yani yine de engel olamiyorum merakima. Bir gün ileri gittim cesaret edip evinde çalişan ablaya sordum. Kadin hiç muhattap olmadi benim haberim yok felan dedi. Sonra da çok pişman oldum ya gidip yetiştirirse diye.

Back
X