Geçmişe dönme isteğiniz var ise çok tecrübe edinmissiniz demektir.
Lise yıllarına donseniz bu mantıkta da olamayacak daha başka hatalar yapardınız emin olun.Onemli olan gelecege güzel yön vermek.İlerde de bu yılları aramamak için...
geçmişe dönseydim ve ozaman yaşım daha büyük olsaydı annem ve babam ayrılmasın diye elimden geleni yapardım arayı bulmaya calısırdım bozmak ısteyenlere fırsat vermezdim ..
Yaşadığım büyük şeyleri silmezdim.
Ben yaşadıklarımın yerinde, anlamlı ve hayırlı olduğunu düşünüyorum genelde.. O olsaydı başka iyi şeyler olmazdı, şimdiki ben olmazdım vs. diyorum...
Küçük, gereksiz gördüğüm hatalarımı silmeye çalışırdım sadece sanırım. Somut başka bir şey gelmiyor aklıma şuan...
Ben geçmişe donebilseydim yine aynı adamla evlenirdim ama evlenmek için şartım istediğim yerde oturursak bu iş olur yoksa olmaz derdim yani aslında geçmişe donebilseydim bir çok şey yapardım ama işte en masumu bu geldi aklıma mesela ne olursa olsun okumayı isterdim (okutmadilar tabi ) ve çalışmayı çok seviyorum güzel bi işim vardı ve ben biraz erken evlendim aile baskısıyla tabi yani çok şey var değiştirebilecek ama eğer şuan oturduğum yerde değilde başka yerde otursaydik herşey daha iyi olacakti
Dönebilseydim şuan yaşadıklarımı yaşamadan terapiste mutlaka giderdim daha da geriye gidebilseydim okulumu bırakmamak için direnir bu kadar çok şeyi sineye çekmezdim