- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Bekarlığı özletmez her evlilik.Eşe bağlı genelde bu durum.
İlk evliliğimde hastalık derecesinde kıskanç bir adamlaydım evden tek adım attırmazdı herşeyden soyutlardı.
Sonuç boşadım özgürlüğüme kavuştum.
Şimdi ise şahane bir adamla evliyim ve özgürlüğüme sosyal hayatıma elini bile sürmedi.İstediğim zaman arkadaşlarımla istediğim kadar görüşebiliyorum.
Eve çağırsam o spora gidiyor rahat muhabbet edelim diye.
Evlilik çok güzel birşey yaşamayı bilene.Evet soyadlarını alıyoruz ama bu hayatımızı esir vermemizi gerektirmiyor.
Eşlerin kendilerine ait alanları da olmalı ki düzgün sağlıklı bir evlilik olsun.
Evliliginde huzurlu olan bir kadin neden huzuru gecmisinde arasin?.
Bence program yapılabilir
Mesela genelde Cumartesileri 13:00 te çıktığım için o günü kızlar günü ilan ettim
Anneme gidiyorum ablamlarda anneme yakın oturduklarından hemen geliyorlar toplanıyoruz
Veya lise arkadaşlarımla toplanıyoruz, bi bende bi onda bi ötekinde..
Eşim de kendi arkadaşlarıyla buluşur veya annesine gider..
Pazar zaten dinlenme günü, ikimizde evdeyiz.. Uyur dinlenir sonra bi dışarı çıkarız..
Kayınvalidemlere de eşimle beraber giderim, kayınpedeirm hafta içi izin kullanabiliyor diye hangi gün izinliyse o gün gideriz işten çıkınca..
Ama bence eşi biraz pimpirikli Kader hatta belki kıskançtır, çünkü kendini özgür hissetmediğine göre vakitten yana değil eşinden yana sıkıntı var gibi..
konu sahibi gelince öğreniriz artık :44:
Olabilir ama bu adam birden böyle olmamıştır
Konu sahibine demiyorum ama
Benim çevremde çok var, kısıtlanmayı nimet sayan kızlar
Ama seviyo, ama kıskanıyo diye diye ses çıkarmayıp üstüne yüzüğe imzaya kadar giden
Sonrası hüsran tabi
Sevgiliyken veya sözlüyken bi takım izler oluyo
Görmek istemeyip hatta bunu güzel bulanlar bile çıkıyo
Evlenince yetişin dostlar kısıtlanıyorum oluyo nedense
Babası birşey dese dinlemeyen tipler ( örn:kuzenim ) , elalemin oğlu için belli bi kalıba sokuyo ya kendini ayar oluyorum
O çok komik bişey..face de gördüm bi ergen tanıdığım 'beni çok sevsin, kıskanç olsun, höt dedin mi oturtsun ama bana değer versin' yazmış hönk oldumm
Bu mantık var ne yazık ki :44:Belki buarada şiddet falan gören çoğu bayan o mantıkla ilerledi ve sonu öyle oldu (Konu sahibi seninle alakası yok k.bakma konu dışı oldu)
Tanıma bak hizaya gel
Bi arkadaşım böyle biri ile svegiliydi çok anlattık ama tabi yine kendi bildiğinden şaşmadı
Şu an sözlü ve işten çıktı.. Sözlüsü 'bizde kız kısmı çalışmaz' demiş
Arkadaşıma dedim, madem öyle okumasaydın ailenin emeğine yazık
Ben biraz fazla açık sözlüyümdür, onlar bana feminist diyo hatta
Ama alakası yok, olması gereken bu, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu
Kuzenim de daha 21 yaşında, her gördüğümde vazgeçirmeye çalışıyorum ama bakalım
O benim çok yakınım, kardeşim gibi
Hayatını karartsın istemem
Bize bile gelse , 3 kız toplandığımızı bilmesine rağmen hava kararmadan dön diye arıyo sevgilisi
Dayım karışmıyo ona ne ki diyorum
Vazgeçmez, bende kuzenlerime yardımcı olaya çalşıyorum ama fıs yani..
Yaşamadan anlamayacak, sonra sen haklıydın abla diyecek
O sözlü arkadaşını buraya yönlendirmelisin, belki faydası olur
Bahsettim haberi var
Üye oldu mu bilmiyorum ama
Bildiğini okuyan tiplerden, yanlış olsa bile
Hatta dedi ki ben böyle seviyorum
Ay sizin eşleriniz sizi bi kere bile aramadı
( Bizim evde toplandık, liseden 4 samimi arkadaşız.. Eşim de annesine gitti rahat edelim diye )
Benim ki aramasa ben kızardım dedi, kaç kere aradı sayısını bilmiyorum ama hep velisi gibi ne yapıyosunuz kim kim var erken dön demek için.. Hemde o zaman sevgiliydiler.. Şimdi işin ucu daha kaçmış gibi..
Bizim evdeyiz, 3 kız arkadaşım var.. Eşim beni niye arasın ? Evde kaybolacak değilim ya, sadece kızlar gidince sne bana haber verirsin diye mesaj atmıştı
O çok komik bişey..face de gördüm bi ergen tanıdığım 'beni çok sevsin, kıskanç olsun, höt dedin mi oturtsun ama bana değer versin' yazmış hönk oldumm
Bu mantık var ne yazık ki :44:Belki buarada şiddet falan gören çoğu bayan o mantıkla ilerledi ve sonu öyle oldu (Konu sahibi seninle alakası yok k.bakma konu dışı oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?