Geçmişe takıldım galiba ......

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize günaydın

dün akşam tv izlerken birden yaşadığım şeyler aklıma geldi ve bunu nişanlıma yansıttım olay şu bılenler zaten az cok bılıyodur ama özetle 2008 yılından beri devam eden bir ilişkim vardı 2010 temmuzda aile arasında akrabalar falan söz yapıldı birden ne olduysa sözlüm annesi ablası birbirimize girdik sözlümün ailesi maddi durum yönundensıkışık oldukları için şarka gittiğinde çalışabılecek bır gelın ıstıyolarmış bide ben sözlüyken çok görüşmüşüm işte cinsel munasebetimiz falan olmuş bunlar ailemın duymuycagı sekılde bırbırmıze hakaret vakı konusmalarla telefonda kavgaya dönüştü.Sonra bu kadar laf oldu dıye ben sözü attım . nişanlım işte yapma falan dedı onlar gıdınce her sey duzelır pişman olursun demesıne ragmen ben dayanamadım bunun üzerine oda sinirle bana bir sürü şey söyledi.hayatımı yoluna koydum gıttım yattım dıye ewlencek halım yok dedım sonra aradan 2,5 ay gectı sözlüm gerı döndü barısmak için doğum gunumde aradı falan bende sevdıgım ıcın sazan gıbı atladım barıstık şubatta salonda nişan nisandada nikahımız kıyıldı.Ailesi özellıkle ablası her fırsatta bana telefon actı iyi davrandı işte sen onu aramadıgın için gözümüzde daha kıymetlı oldun o sana döndü demekkı senı sevıyolara falan basladı annesı işte sen yokken şöyle mutsuz boyle mutsuz anlattı durdu.Benı sevıyor bunu bılıyorum ama kızgınlıkla söyledıgı seylerı dün başına vurdum sen benle yattıgın içinmı evlendım falan baya bır sacmaladım oda sagolsun gıkını cıkarmadı sacmalıyosun ben bunu aklıma bıle getırmıyorum ınsan sevdıgıyle ewlenmelı falan dedı

Bıraz uzun oldu kusura bakamayın şimdi diyceksınız eee derdın ne derdım şu acaba bır erkek sevmedıgı kızla sırf yattı dıye evlenır mı o mutlu olsun dıye her seyı yapar mı çünkü benım nişanlım bana senın bir gülüşün için canımı verırım dıyen bırısı sızce hata bende mı

AArkadasım alacagını aldıktan sonra bak terk etmemiş forumları okursan yüzüstü bırakılan onlarca kız var bence düşüncelerin yanlış:49:

genelde erkekler değil kadınlar sırf birlikte oldukları için sevmese de evlenir

bence gecmişde yaşananları unut, eşinin değerini ve kıymetini bil, iç yüzünü bilemem ama ben gercekten seni sevip sana değer verdiğini hissettim

AArkadasım alacagını aldıktan sonra bak terk etmemiş forumları okursan yüzüstü bırakılan onlarca kız var bence düşüncelerin yanlış:49:

YA yanlış biliyorum seviyor benı anlıyorum ama kızgınken söylediği şeyler biran aklıma geldi ve bunu ona yansıttım kendımı hıc affetmıycem sorun yokken sorun yarattım onun agzından bır kere bıle duymadım böyle bir şey ama ne oldugunu bende anlamadım :59:

genelde erkekler değil kadınlar sırf birlikte oldukları için sevmese de evlenir

bence gecmişde yaşananları unut, eşinin değerini ve kıymetini bil, iç yüzünü bilemem ama ben gercekten seni sevip sana değer verdiğini hissettim

ben cok fevrı bır ınsanım o bana o zaman aılesıyle tartıstıgım zaman bıraz alttan al onlar gıdıcek bugun yarın bız senle eskısı gıbı oluruz dedıkce ben vay efendım senın ablan bana nasıl hakaret eder vay senın kardesın bana bunu nasıl der dedıkce buyuttum olayları

ama oda suclu zamanında benı onlarla karsı karsıya getırmemelıydı he bıde bız bu tartısmaları hep telde yaptık aılesıyle olsun onunla olsun şimdi ben napsam ya :59:

Canım kusura bakma ama resmen saçmalıyorsun :10:

Adam seni unutamamış,dayanamamış,geri kazanmış.Şimdi dert ettiğin şeye bak !
Erkeklerin senin düşündüğün anlamda bir sorumluluk duyguları yok.
Kız hamile kalsa bile çekip giden var,nerde kaldı ki bekaretten sorumlu hissetsinler.
İnsanlar kızgınlık anında bazen sınırı aşan sözler söylerler.
Bak mesela bu da ikinize ders olsun,bir daha tartışırsanız sonradan pişman olacağınız sözler söylemeyin.

Son düzenleme:
kızlar sacmaladıgımın zaten farkındayım ben bunu bır kere yaptım eskıyı bır kere actım ya bunu sureklı yaparsam o zaman benım mutlu bır evlılıgım olmazkı sadece fıkır almak ıstedım yoksa ben salaklık yaptıgımın farkındayım adam bır dayanır ıkı dayanır üçüncüde defol gıt basımdan der :59:

Bunu adet öncesi dönemde yapmış olabilir misin ?
Ben öyle zamanlarda saçma sapan şeylere takıyorum.Özellikle eski defterleri açasım geliyor,sinirimi çıkaramadığım mevzular beynime üşüşüyor vs...
Eğer bununla alakalıysa o günlerde kendini uzak tut,az konuş derim.

Bunu adet öncesi dönemde yapmış olabilir misin ?
Ben öyle zamanlarda saçma sapan şeylere takıyorum.Özellikle eski defterleri açasım geliyor,sinirimi çıkaramadığım mevzular beynime üşüşüyor vs...
Eğer bununla alakalıysa o günlerde kendini uzak tut,az konuş derim.

evet canım aynen öyle valla offffffffffffffffffff dırdırcı oldum cıktım yaaaaaa ben nasıl actım eskı konuları hanı bız bunu tekrar barıstıgımızda konusmustuk eşşeğim ben :78::78:

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

güzelim geçmişte demiş ama pişman olmuş sakın yüzüne vurma ve takılma eskiye şuanki davranışlarına bak belli ki pişman sürekli dırdır edip yok öyle dedin böyle dedin dersen artır arsız bir çocuk gibi olur yani o olayı hatırlamazsan birdaha ağzını açıp bahsetmez bile çünkü zaten suçlu sakın yüzüne vurma derrim belli ki seni seviyor okadar ailesiyle kavgalar ettiğin halde seni seviyor deemeleri kesinlikle seni sevdiğini gösterir canım mutlu ol mutluluğun tadını çıkar geçmişi unut ve geleceğin hayallerini kur... Geçti gitti deşmek fayda değil zarar verir göm gitsin maziyi :=) peşinde deliler gibi sevdiğin bir adam var ve seni incitmesine izin verme :46:

güzelim geçmişte demiş ama pişman olmuş sakın yüzüne vurma ve takılma eskiye şuanki davranışlarına bak belli ki pişman sürekli dırdır edip yok öyle dedin böyle dedin dersen artır arsız bir çocuk gibi olur yani o olayı hatırlamazsan birdaha ağzını açıp bahsetmez bile çünkü zaten suçlu sakın yüzüne vurma derrim belli ki seni seviyor okadar ailesiyle kavgalar ettiğin halde seni seviyor deemeleri kesinlikle seni sevdiğini gösterir canım mutlu ol mutluluğun tadını çıkar geçmişi unut ve geleceğin hayallerini kur... Geçti gitti deşmek fayda değil zarar verir göm gitsin maziyi :=) peşinde deliler gibi sevdiğin bir adam var ve seni incitmesine izin verme :46:

sagol canım benım ya gelınlık almaya gıttık ben sade modellere bakıyorum o bana dıyokı o çok sade sunu dene daha guzel gıbı esya alıyoruz dıyor bu guzel ama sankı su olsa dahamı ıyı olur babamı haftada 3/4 kez arıyıp hal hatır soruyor ne bılıyım benım suratım asılmasın dıye her seyı yapıyor sevmese mecburıyetten evlnmıs olsa naparsan yap der her seyı bana bırakır ya da sen zaten yapcagını yaptın gelınlık senın neyıne dugun senın neyıne nıkah yapıcam dıyebılır ben resmen eşşeğin aklına karpuz kabugu dusurdum sanırım telefı etmem şart kızlar :52:

kesinlikle bir evli olarak tavsiye vereyim erkeğe sucunu nekadar çok yüzüne vurursan okadar vurdumduymaz ve kırıcı oluyor :)) eeehh falan diyor :))) tecrübeyle sabit canım hiçbir zaman eskiyi deşmeee errkeklerin ennn ama en nefret ettigi sey bu olumsuzlukları bırak erkek olumlu şeyler duymak ister yaptığı işlerde senin mutluluğunu görürse oda mutlu olur cnm benim birlikte olduğunuzu falan da unut hiç bişe yaşamamış gibi düğün dernek herşeyi doya doya yaşa herşeyden sonsuz mutluluk al :))):16:

kesinlikle bir evli olarak tavsiye vereyim erkeğe sucunu nekadar çok yüzüne vurursan okadar vurdumduymaz ve kırıcı oluyor :)) eeehh falan diyor :))) tecrübeyle sabit canım hiçbir zaman eskiyi deşmeee errkeklerin ennn ama en nefret ettigi sey bu olumsuzlukları bırak erkek olumlu şeyler duymak ister yaptığı işlerde senin mutluluğunu görürse oda mutlu olur cnm benim birlikte olduğunuzu falan da unut hiç bişe yaşamamış gibi düğün dernek herşeyi doya doya yaşa herşeyden sonsuz mutluluk al :))):16:

sagol canım benım tavsıyelerını uyguluycam hayırlısı bakalım

Şu an küs değilseniz,birşey olmamış gibi davran.Böyle jestler yaptığı zaman ona övgüyle yaklaş.Ne kadar düşüncelisin,bazen sana haksızlık ettiğim için kendime kızıyorum,sen aslında beni benden çok düşünüyorsun gibi...
Birbirinizi seviyorsunuz,telafi edilmeyecek birşey olmaz.Ayrıca evlilik stresi ve heyecan da var.Seni anlayacaktır,üzülme.

Şu an küs değilseniz,birşey olmamış gibi davran.Böyle jestler yaptığı zaman ona övgüyle yaklaş.Ne kadar düşüncelisin,bazen sana haksızlık ettiğim için kendime kızıyorum,sen aslında beni benden çok düşünüyorsun gibi...
Birbirinizi seviyorsunuz,telafi edilmeyecek birşey olmaz.Ayrıca evlilik stresi ve heyecan da var.Seni anlayacaktır,üzülme.

ewet canım anlıyor sanırım evlilik böyle bır sey sanırım falan dedı durdu çok sevıyorum onu yaaaa :14::14:

Eskidendi o. Erkek kız arkadaşıyla birlikte olunca; hemen evlenmeliyiz moduna girerdi. Konularda okuyoruz işte. Bırak birlikte olmayı, çocuk yapıyo, sahip çıkmıyo, kürtaja bile gitmiyo....

Sen içini ferah tut. Seni sevmeseydi kafasına silah da dayasan geri dönmezdi. Seninle sevgi üzerine kurulu bir gelecek düşünmeseydi şimdi yolunu gözlüyor olurdun :)

Bunları kafana takıp evlilik arefesinde nişanlının da beynini sulandırma. Bir susar iki susar üçüncüde boş yere huzurunuzdan olursunuz :)

Eskidendi o. Erkek kız arkadaşıyla birlikte olunca; hemen evlenmeliyiz moduna girerdi. Konularda okuyoruz işte. Bırak birlikte olmayı, çocuk yapıyo, sahip çıkmıyo, kürtaja bile gitmiyo....

Sen içini ferah tut. Seni sevmeseydi kafasına silah da dayasan geri dönmezdi. Seninle sevgi üzerine kurulu bir gelecek düşünmeseydi şimdi yolunu gözlüyor olurdun :)

Bunları kafana takıp evlilik arefesinde nişanlının da beynini sulandırma. Bir susar iki susar üçüncüde boş yere huzurunuzdan olursunuz :)

insanın bildiği bir seye tescil alması içini gercekten acayıp rahatlatıyor sagol canım tesekkur ederım :69:

insanın bildiği bir seye tescil alması içini gercekten acayıp rahatlatıyor sagol canım tesekkur ederım :69:

Sen de biliyorsun yaptığının gereksiz olduğunu ama bir kaç kişi birden aynı seyi söyleyince gözün açılıyor .)

Forum bunun için var. Rica ederim. Yardımcı olabildiysem..

Back
X