Başkasının ne yapacağını öğrenmenin size faydası nedir ? Neticede aslında alacağınız cevap, farazi bir cevap olacak. Bu hayat sizin, bu ilişkiyi yaşayan sizsiniz. Siz ne yapmak istiyorsunuz ?hanımlar alkol hiç almamış ve hoşlanmayan biri olsanız, evlenmeden önce cinsellk yaşamamış olsanız ve eşinizle evlenmeden önce birbirinizi tanırken sormanıza rağmen alkol kullanmadığını söylese geçmişinde birininde hayatında olmamış olduğunu söylese ve evlenseniz, hamileliğinizin orta aylarında eşinizin sık sık alkol aldığını öğrenseniz eve de kafası güzel geldiği günler olsa, geçmişinde çeşitli eskortlarla ilişki yaşamış olduğunu öğrenseniz, barlar payvonlar değişik mekanlarda bulunmuş olduğunu öğrenseniz, ne yapardınız? evlenmeden önce açık vermedi ve sormama rağmen söylemeyip gizlemişti
hala pavyon eskort devam ediyor mu?hanımlar alkol hiç almamış ve hoşlanmayan biri olsanız, evlenmeden önce cinsellk yaşamamış olsanız ve eşinizle evlenmeden önce birbirinizi tanırken sormanıza rağmen alkol kullanmadığını söylese geçmişinde birininde hayatında olmamış olduğunu söylese ve evlenseniz, hamileliğinizin orta aylarında eşinizin sık sık alkol aldığını öğrenseniz eve de kafası güzel geldiği günler olsa, geçmişinde çeşitli eskortlarla ilişki yaşamış olduğunu öğrenseniz, barlar payvonlar değişik mekanlarda bulunmuş olduğunu öğrenseniz, ne yapardınız? evlenmeden önce açık vermedi ve sormama rağmen söylemeyip gizlemişti
Acilen boşan yoksa hastalık kaparsın, kesinlikle boşan diyorum ...hanımlar alkol hiç almamış ve hoşlanmayan biri olsanız, evlenmeden önce cinsellk yaşamamış olsanız ve eşinizle evlenmeden önce birbirinizi tanırken sormanıza rağmen alkol kullanmadığını söylese geçmişinde birininde hayatında olmamış olduğunu söylese ve evlenseniz, hamileliğinizin orta aylarında eşinizin sık sık alkol aldığını öğrenseniz eve de kafası güzel geldiği günler olsa, geçmişinde çeşitli eskortlarla ilişki yaşamış olduğunu öğrenseniz, barlar payvonlar değişik mekanlarda bulunmuş olduğunu öğrenseniz, ne yapardınız? evlenmeden önce açık vermedi ve sormama rağmen söylemeyip gizlemişti
Ben yalan üzerine ilişki kurulmayacağını düşünüyorum. O beni kandırmış evlenelim diye ben bu şekilde o evliliğe devam etmezdim. Ayrıca eskortlarla beraber olmuş birinin kalitesi de ortadadır, kendime yakıştırmam. Ama herkesin düşünce yapısı farklıdır. Siz ne yapmak istiyorsunuz?hanımlar alkol hiç almamış ve hoşlanmayan biri olsanız, evlenmeden önce cinsellk yaşamamış olsanız ve eşinizle evlenmeden önce birbirinizi tanırken sormanıza rağmen alkol kullanmadığını söylese geçmişinde birininde hayatında olmamış olduğunu söylese ve evlenseniz, hamileliğinizin orta aylarında eşinizin sık sık alkol aldığını öğrenseniz eve de kafası güzel geldiği günler olsa, geçmişinde çeşitli eskortlarla ilişki yaşamış olduğunu öğrenseniz, barlar payvonlar değişik mekanlarda bulunmuş olduğunu öğrenseniz, ne yapardınız? evlenmeden önce açık vermedi ve sormama rağmen söylemeyip gizlemişti
Yani suan hamilesiniz ve kotu bi zamanda ogrenmissiniz. Oncesinde yasadigini saklamasi hos degil, sonrasinda alkol olayina devam etmesi hic ama hic hos degil. Bu kandirmak oluyor. Bu adamlarin para karsiligi pohpohlandiginda nasil tatmin olabildigini zaten anlamis degilim. Hadi yaptin gencliginde hos geldi niye deneyimsizmis gb anlatirsinki kendini, okadar ablanin elinden gecmisken. Neyse ben olsam guvenim kesinlikle sarsilirdi. Suan ne yaptigina nasil hareket ettigine bakardim ama guvenim kalmazdi heralde. Guven yoksa hic bi halt da olmuyor, geriye kalanlar da yavas yavas curumeye basliyor.hanımlar alkol hiç almamış ve hoşlanmayan biri olsanız, evlenmeden önce cinsellk yaşamamış olsanız ve eşinizle evlenmeden önce birbirinizi tanırken sormanıza rağmen alkol kullanmadığını söylese geçmişinde birininde hayatında olmamış olduğunu söylese ve evlenseniz, hamileliğinizin orta aylarında eşinizin sık sık alkol aldığını öğrenseniz eve de kafası güzel geldiği günler olsa, geçmişinde çeşitli eskortlarla ilişki yaşamış olduğunu öğrenseniz, barlar payvonlar değişik mekanlarda bulunmuş olduğunu öğrenseniz, ne yapardınız? evlenmeden önce açık vermedi ve sormama rağmen söylemeyip gizlemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?