Gecmisi

Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.

Evet degiller zaten. Ama pislikler öyle görüyor. Obje gibi bakiyorlar. Cok üzücü bir durum.

Dogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.

Kopsun böyle yaratiklarin pipisi
Siz kullanılmak faydalanmak ikisi de çirkin tamam adan kandırmış evet çok kötü bir şey acı bir şey ama bu adam bekar olsaydı ve siz bir sebebten ayrılsaydınız bunun adı ne olucaktı kullanılmak mi
Bu yalnis o an adamı seviyorsunuz ve seviştiniz sonuç ayrılık oldu kimse kimseyi kullanmadı iki kişi ilişki yaşadı sonu olmadı bitti önünüze bakın yaşanan ilşkiye değil

Şuan ki eğer sizi siz olduğunuz için seviyorsa zaten bekarete takmaz ama takıyorsa uzak durun

Burada dul ve bakire olmayan kadinlari kesinlikle kücümsemiyorum. Hepimiz ayni degerdeyiz hatta kutsaliz .

Sadece erkeklerin ne kadar kötü olabilecegini vurgulamak istedim. Adam sorun olmaz der sonra istedigini aldiktan sonra cekip gider. Melek olur sonra seytana dönüsür istegi olduktan sonra.

Burada dul ve bakire olmayan kadinlari kesinlikle kücümsemiyorum. Hepimiz yani degerdeyiz hatta kutsaliz .

Sadece erkeklerin ne kadar kötü olabilecegini vurgulamak istedim. Adam sorun olmaz der sonra istedigini aldiktan sonra cekip gider. Melek olur sonra seytana dönüsür istegi olduktan sonra.

Yoo ben kutsal değilim. Dümdüz kadınım. Memelerim var ve onlar da kutsal değil.

Burada dul ve bakire olmayan kadinlari kesinlikle kücümsemiyorum. Hepimiz ayni degerdeyiz hatta kutsaliz .

karşılıklı duygu yaşadığın erkek nasıl kullanmış oluyor ozaman iki tarafta birbirini kullanmış olur sizin tabirinize göre

Kuzum sen bizim sabrımızı mi deniyorsun. Yoksa bu bir sosyal deney mi. Benim hem kiz hem erkek evladım var. Onlar böyle örümcek agli arabesk düşüncelere gark olsalar valla terliği yerler kafalarına.
Şimdi bana saçımı başımı yoldurtma. Mesela bir arkadaşım diye girdin konuya diyelim ki gerçekten bir arkadaş bu kişi tamam, sen değilsin yani..bu arkadaşımız bakmış bakalım geçmişinde bir erkekle bir ilişki yaşamış doğal fizyoloji. Sonra bu adamın evli olduğunu öğrenmiş ilişki bitmiiis. Ay beni kullandı ay pipisi kopsun, ay batsın bu dünya demeye gerek yook.
Sonra bi çocuk girmiş hayatına ben bişeyler yaşadım çok talihsizim bahtsizim ama sorma sen, niyee çünkü bu benim ozeliieeamm. Siz kimin aklınla dalga geçiyorsunuz yaa.
Azıcık kendinizi bi geliştirir..yok günümüz Türkiye'si yok aile yapıları yok bilmemne. O kadar aile yapısını dusunuyorduysan ne demeye o eski ilişkini yaşadın diye sorarlar adama. Şimdi elin oğluna ben de Kader kurbaniyim diye hiç kendinizi yamamaya çalışmayın.. azıcık neyseniz o olmayı öğrenin. Ona göre ilişkiler geliştirin çevrenizde.

karşılıklı duygu yaşadığın erkek nasıl kullanmış oluyor ozaman iki tarafta birbirini kullanmış olur sizin tabirinize göre

Erkeğin pipisi var çünkü. Bizim yok. Olsa kullanıcaz ama yok işte. Pipisi olan kullanır, olmayan kullanılır. Çok basit. Anlayın bunu. Pipimiz yok.

Bence bir erkek aşkı oynuyorsa ve olan olduktan sonra çekip gidiyorsa, istediği bellidir. Yalan dolan varsa işin içine ben bunda art niyet ararım

Açık açık niyetini söyleyip kadını baştan çıkarırsa ve niyetler belliyse, o başka. Karşılıklı bir istek olur ve biter.

Erkeğin pipisi var çünkü. Bizim yok. Olsa kullanıcaz ama yok işte. Pipisi olan kullanır, olmayan kullanılır. Çok basit. Anlayın bunu. Pipimiz yok.
😀 konu sahibi bir türlü anlamak istemiyorum anlayacağı şekilde yazıyorum ama nafile takılmış kullanılmaya

konu sahibi doğruyu söyleyin lütfen :

1.konuyu aslında kendiniz için mi açtınız?

2. mesele ne anlamıyorum. ARKADAŞINIZIN bakire olmaması mı yoksa evli biriyle sevişmiş olması mı?

yani altında ezildiği şey tam olarak nedir?????

çünkü hiçbir mesajımızı beğenmiyorsunuz,nasıl memnun etsek sizi

Çünküü pipimiz yook. Ya ben bunu niye anlayamadım kırk senedir. Yani pipin varsa kullanıyorsun anahtar meselesi ayniii Tamam Tamam şimdi anladım. Anahtar, kapı, kilit, delik,.. yani aynı dubel vida gibi.
Oldu o zaman :işsiz:

Otrera Otrera

1. Konu arkadaşım

2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.

Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması

Bütün cevapları beğenmek diye bir zorunluluk mu var sitede?

Bence bir erkek aşkı oynuyorsa ve olan olduktan sonra çekip gidiyorsa, istediği bellidir. Yalan dolan varsa işin içine ben bunda art niyet ararım

Açık açık niyetini söyleyip kadını baştan çıkarırsa ve niyetler belliyse, o başka. Karşılıklı bir istek olur ve biter.

Ama ben bunları anlattım. Q klavyeylen anlattım, noktalı virgüllen anlattım, deyimlerlen anlattım hep.

Şimdi mesela doğada bazı hayvanlar çiftleşmek için çeşitli tuhaf şeyler yapıyorlar. Efendime söyleyeyim dans eden mi dersiniz, taş toplayan mı dersiniz, diğer pipili hayvanlarla dövüşen mi dersiniz. Şarkı söyleyen bile var. Ne için bunlar? Her şey çiftleşmek için. Çünkü bunlar hep seks.

Mesela kadınlar da yapıyor bunu. Yoo şaşırmayın, lütfen ama. Kadınlar da seks yapmak için kırmızı gecelik falan giyiyorlar Allah affetsin. Gırgır yaparken eğilip pipiliye gizli mesaj yollamaya çalışan iblisler bile var.

Hatta aşık gibi yapıp, neydi o heh aşkı oynayıp pipiliyi hunharca kullanıp atan kadınlar bile var. Ve inanın bu çiftleşme mevzusu sandığınız kadar karmaşık bir olay değil. Entrika, acı, kaos, ihtiras içermiyor. Sadece seks. İsteyen yapıyor, istemeyen yapmıyor. Bu kadar. Gerçekten bak.

Çünküü pipimiz yook. Ya ben bunu niye anlayamadım kırk senedir. Yani pipin varsa kullanıyorsun anahtar meselesi ayniii Tamam Tamam şimdi anladım. Anahtar, kapı, kilit, delik,.. yani aynı dubel vida gibi.
Oldu o zaman :işsiz:
Tobe tobe allahım ya :KK70: :KK70:

@Otera

1. Konu arkadaşım

2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.

Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması

Anaaa ikinciyle de mi seks yapmış? Aman tonrım. Ben sadece bir pipiliyi kullandı sandım oldu mu sana iki pipili.

@Otera

1. Konu arkadaşım

Ee zaten bir değil 2 adamla cinsellik yaşamış. Yani bekaret sorun değilmiş. İlk adamında evli olduğunu söylemezse 3. Adam bakire olmadığını sorun edecek miiii etmeyecek miii? Kafamda deli sorular🤓

Back
X