Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.
Evet degiller zaten. Ama pislikler öyle görüyor. Obje gibi bakiyorlar. Cok üzücü bir durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi daha da yanlış ifade ettiniz. Dul veya bakire olmayan kadınlar faydalanılacak kadınlar değildir. İlişkilere bakış açınız çok yanlış çokkk.
Siz kullanılmak faydalanmak ikisi de çirkin tamam adan kandırmış evet çok kötü bir şey acı bir şey ama bu adam bekar olsaydı ve siz bir sebebten ayrılsaydınız bunun adı ne olucaktı kullanılmak miDogru yanlis ifade ettim. Buna faydalanmak desek? Cünkü bir Cok erkek dul veya bakire olmayan kizlardan faydalanmak istiyor.
Kopsun böyle yaratiklarin pipisi
Allahım deli çıkıcam ahshjs. Kopmasın efendim pipileri, niye kopsun ki. Dul ve bakire olmayan kadınlar da faydalanıyor o pipilerden. Koparsa nasıl kullanacaklar o erkekleri seks için. Kopmasın.
Burada dul ve bakire olmayan kadinlari kesinlikle kücümsemiyorum. Hepimiz yani degerdeyiz hatta kutsaliz .
Sadece erkeklerin ne kadar kötü olabilecegini vurgulamak istedim. Adam sorun olmaz der sonra istedigini aldiktan sonra cekip gider. Melek olur sonra seytana dönüsür istegi olduktan sonra.
karşılıklı duygu yaşadığın erkek nasıl kullanmış oluyor ozaman iki tarafta birbirini kullanmış olur sizin tabirinize göreBurada dul ve bakire olmayan kadinlari kesinlikle kücümsemiyorum. Hepimiz ayni degerdeyiz hatta kutsaliz .
Sadece erkeklerin ne kadar kötü olabilecegini vurgulamak istedim. Adam sorun olmaz der sonra istedigini aldiktan sonra cekip gider. Melek olur sonra seytana dönüsür istegi olduktan sonra.
karşılıklı duygu yaşadığın erkek nasıl kullanmış oluyor ozaman iki tarafta birbirini kullanmış olur sizin tabirinize göre
karşılıklı duygu yaşadığın erkek nasıl kullanmış oluyor ozaman iki tarafta birbirini kullanmış olur sizin tabirinize göre
Erkeğin pipisi var çünkü. Bizim yok. Olsa kullanıcaz ama yok işte. Pipisi olan kullanır, olmayan kullanılır. Çok basit. Anlayın bunu. Pipimiz yok.
konu sahibi bir türlü anlamak istemiyorum anlayacağı şekilde yazıyorum ama nafile takılmış kullanılmaya
Siz baya taktınız. He temem
Çünküü pipimiz yook. Ya ben bunu niye anlayamadım kırk senedir. Yani pipin varsa kullanıyorsun anahtar meselesi ayniii Tamam Tamam şimdi anladım. Anahtar, kapı, kilit, delik,.. yani aynı dubel vida gibi.Erkeğin pipisi var çünkü. Bizim yok. Olsa kullanıcaz ama yok işte. Pipisi olan kullanır, olmayan kullanılır. Çok basit. Anlayın bunu. Pipimiz yok.
Bence bir erkek aşkı oynuyorsa ve olan olduktan sonra çekip gidiyorsa, istediği bellidir. Yalan dolan varsa işin içine ben bunda art niyet ararım
Açık açık niyetini söyleyip kadını baştan çıkarırsa ve niyetler belliyse, o başka. Karşılıklı bir istek olur ve biter.
Tobe tobe allahım yaÇünküü pipimiz yook. Ya ben bunu niye anlayamadım kırk senedir. Yani pipin varsa kullanıyorsun anahtar meselesi ayniii Tamam Tamam şimdi anladım. Anahtar, kapı, kilit, delik,.. yani aynı dubel vida gibi.
Oldu o zaman![]()
@Otera
1. Konu arkadaşım
2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.
Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması
Bütün cevapları beğenmek diye bir zorunluluk mu var sitede?
Ee zaten bir değil 2 adamla cinsellik yaşamış. Yani bekaret sorun değilmiş. İlk adamında evli olduğunu söylemezse 3. Adam bakire olmadığını sorun edecek miiii etmeyecek miii? Kafamda deli sorular@Otera
1. Konu arkadaşım
2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.
Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması
Bütün cevapları beğenmek diye bir zorunluluk mu var sitede?
Çok komiksin. Lise 1 mi?Anaaa ikinciyle de mi seks yapmış? Aman tonrım. Ben sadece bir pipiliyi kullandı sandım oldu mu sana iki pipili.