- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Kuzum sen bizim sabrımızı mi deniyorsun. Yoksa bu bir sosyal deney mi. Benim hem kiz hem erkek evladım var. Onlar böyle örümcek agli arabesk düşüncelere gark olsalar valla terliği yerler kafalarına.
Şimdi bana saçımı başımı yoldurtma. Mesela bir arkadaşım diye girdin konuya diyelim ki gerçekten bir arkadaş bu kişi tamam, sen değilsin yani..bu arkadaşımız bakmış bakalım geçmişinde bir erkekle bir ilişki yaşamış doğal fizyoloji. Sonra bu adamın evli olduğunu öğrenmiş ilişki bitmiiis. Ay beni kullandı ay pipisi kopsun, ay batsın bu dünya demeye gerek yook.
Sonra bi çocuk girmiş hayatına ben bişeyler yaşadım çok talihsizim bahtsizim ama sorma sen, niyee çünkü bu benim ozeliieeamm. Siz kimin aklınla dalga geçiyorsunuz yaa.
Azıcık kendinizi bi geliştirir..yok günümüz Türkiye'si yok aile yapıları yok bilmemne. O kadar aile yapısını dusunuyorduysan ne demeye o eski ilişkini yaşadın diye sorarlar adama. Şimdi elin oğluna ben de Kader kurbaniyim diye hiç kendinizi yamamaya çalışmayın.. azıcık neyseniz o olmayı öğrenin. Ona göre ilişkiler geliştirin çevrenizde.
hah ben de bunu anlamıyorum. yaşadıkları çevre muhafazakar, evlenebilecekleri erkekler muhafazakar çünkü bekareti önemsemeyecek erkek ve ailesi zaten sosyo-kültürel çevreleri ile uyumsuz. e bunu bile bile gidip bir şey yaşama o zaman.
yaşamaya gelince herkes olgun, sonucu göğüslemeye gelince kandırıldım. gayette karşılıklı yaşanmış işte.
adamın evliliğini saklaması ayrı bir olay. ama zaten müzdarip olunan bu değil, sadece bekareti kaybetmiş olmak.