Gecmisi

Kuzum sen bizim sabrımızı mi deniyorsun. Yoksa bu bir sosyal deney mi. Benim hem kiz hem erkek evladım var. Onlar böyle örümcek agli arabesk düşüncelere gark olsalar valla terliği yerler kafalarına.
Şimdi bana saçımı başımı yoldurtma. Mesela bir arkadaşım diye girdin konuya diyelim ki gerçekten bir arkadaş bu kişi tamam, sen değilsin yani..bu arkadaşımız bakmış bakalım geçmişinde bir erkekle bir ilişki yaşamış doğal fizyoloji. Sonra bu adamın evli olduğunu öğrenmiş ilişki bitmiiis. Ay beni kullandı ay pipisi kopsun, ay batsın bu dünya demeye gerek yook.
Sonra bi çocuk girmiş hayatına ben bişeyler yaşadım çok talihsizim bahtsizim ama sorma sen, niyee çünkü bu benim ozeliieeamm. Siz kimin aklınla dalga geçiyorsunuz yaa.
Azıcık kendinizi bi geliştirir..yok günümüz Türkiye'si yok aile yapıları yok bilmemne. O kadar aile yapısını dusunuyorduysan ne demeye o eski ilişkini yaşadın diye sorarlar adama. Şimdi elin oğluna ben de Kader kurbaniyim diye hiç kendinizi yamamaya çalışmayın.. azıcık neyseniz o olmayı öğrenin. Ona göre ilişkiler geliştirin çevrenizde.

hah ben de bunu anlamıyorum. yaşadıkları çevre muhafazakar, evlenebilecekleri erkekler muhafazakar çünkü bekareti önemsemeyecek erkek ve ailesi zaten sosyo-kültürel çevreleri ile uyumsuz. e bunu bile bile gidip bir şey yaşama o zaman.
yaşamaya gelince herkes olgun, sonucu göğüslemeye gelince kandırıldım. gayette karşılıklı yaşanmış işte.
adamın evliliğini saklaması ayrı bir olay. ama zaten müzdarip olunan bu değil, sadece bekareti kaybetmiş olmak.

Amin. Çok doğru yazdınız
Burada can sıkıntısından yazanlar konuyu başka yere çekenler. Allah onlara bu zihniyette erkek çocukları yetiştirmeyi nasip etmesin
burda suçlu arkadaşımı bizmi 2 kişi ile birliktelik yaşarken sorun yok burda o kadar iyi niyetle yorum yaptık çıkardığın sonuç bumu senin o ettiğin beddua bize değil sana döner sevismeyi biliyorsa sonucuda göze alsaydı

Hayır ben mis gibi uzun uzun yazdım. Zerre geyik yapmadım, toplumsal yaralara parmak bastım, uzun uzun izah ettim. Bak ne oldu? Millet çılgınlar gibi seks yapıp mağdur olsun ben de üzüleyim onlara. Asıl mağdur benim şu an! Vicdanımdan faydalandınız. Mis gibi geyik konusuna uzun uzun sosyal mesajlı yazılar yazdım. Çizgimi bozdum. Benim mağduriyetimi kim giderecek? Bence benimle evlenmelisiniz.

Kadın seviştiği için illa evlenilmek istiyor. Seviştiği kişi onunla evlenmeyince kendi isteği ve rızasıyla seviştiği halde yok adam istedi de oldu kullandı beni gibi durumlar uydurup kendini tatmin etmeye çalışıyor. Evlenilmeden terkedilmeyi hemide sevişmişkeeen hazmedememe durumu

insan da kendini bilmeli ama yahu. kaldıramayacaksan ayrılmış olmayı o zaman cinsellik olayına girmeyeceksin.
burayı okuyan genç kızlar için özellikle yazmak istiyorum. beraber olurken duygular şelale, olgunluk-kadınlık anında download oluyor ama ayrılık kaldırılamıyor. e yok öyle bir dünya. yaşadığının arkasında duramayacaksan o toplara girmeyeceksin hiç.

İş söze gelince sorun etmiyor. Ama kızın ağzı bir kere yandı diye hiç açılmasını istemiyor bu konuların. Korkulari var
İşte ben size bunu sordum. Farkındaysanız dalga falan geçmiyorum konunuzla.Adamla bu konuda hiç konuşmuşlar mı? Benim fikrimce adam arkadaşınızı bakire olarak düşünüyor. Öyle olmasa1 seneden uzun ilişki de yakınlaşmak isterdi. Evlenince yaşarız diye düşünüyor. Arkadaşınız da bundan korkuyor işte ortaya çıkmasından önceki ilişkilerinin

Kadın seviştiği için illa evlenilmek istiyor. Seviştiği kişi onunla evlenmeyince kendi isteği ve rızasıyla seviştiği halde yok adam istedi de oldu kullandı beni gibi durumlar uydurup kendini tatmin etmeye çalışıyor. Evlenilmeden terkedilmeyi hemide sevişmişkeeen hazmedememe durumu
Aman evlenip sevişip boşananlar var her şekilde kullanılıyor kadınlar
En güzeli sevişmeyelim sürekli bizden faydalanıyor ah ahhh arkadaşın dediğin gibi pipi yokluğu iste

burda suçlu arkadaşımı bizmi 2 kişi ile birliktelik yaşarken sorun yok burda o kadar iyi niyetle yorum yaptık çıkardığın sonuç bumu senin o ettiğin beddua bize değil sana döner sevismeyi biliyorsa sonucuda göze alsaydı

Iyi niyetlilere Gercekten tesekür ediyoruz

Alay edenlerin halinden belli bu zihniyette erkek cocuklari yetistirip adam diye sokuyorlar topluma. Zaten böyle erkekleri yetistiren utanarak söylüyorum hem cinsim degil mi?

Amin. Çok doğru yazdınız
Burada can sıkıntısından yazanlar konuyu başka yere çekenler. Allah onlara bu zihniyette erkek çocukları yetiştirmeyi nasip etmesin
Cinsellik malesef bizim toplumumuzda bir tabu açıkça konuşulmuyor " ayıp sus aman _ vs böyle yetistiriliyoruz ama bakıyorsun topluma ne kadar çarpık ilişkiler var (genel konuşuyorum) o sebepten cidden bunları aşmış , insana , insanlığa hakka hukuka vicdana değer veren insanlarla karsilastirsin güzel Allahım...yoksa namus falan insanın beynindedir başka yerde değil, insanız hata yapabiliriz arkadaşnızda bilmeden evli bir adamla birlikte olmuş büyük konuşmamak lazım hepimizin evladı var herkes hata yapar insansak şu hayatta herşeyi yaşama ihtimalimiz var...arkadasiniz şuan vicdanen rahatsiz bu bile ne kadar önemli...umarım hakettiği insanlarla karşılaşır 🙏 üzülmesin...

insan da kendini bilmeli ama yahu. kaldıramayacaksan ayrılmış olmayı o zaman cinsellik olayına girmeyeceksin.
burayı okuyan genç kızlar için özellikle yazmak istiyorum. beraber olurken duygular şelale, olgunluk-kadınlık anında download oluyor ama ayrılık kaldırılamıyor. e yok öyle bir dünya. yaşadığının arkasında duramayacaksan o toplara girmeyeceksin hiç.
Ben sizinle aynı fikirdeyim

Sevisti ve gitti.
eee burda hatalı yada suçlu aramana gerek varmı robot değiliz sonuçta kimse sevistigini yadirgamiyor senin kullandığın cümle senin tefuzun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz istemiş sevismis ne var bunda bu kullanilmakmi millet uzaya gidiyor bakirelikmi kaldı

İşte ben size bunu sordum. Farkındaysanız dalga falan geçmiyorum konunuzla.Adamla bu konuda hiç konuşmuşlar mı? Benim fikrimce adam arkadaşınızı bakire olarak düşünüyor. Öyle olmasa1 seneden uzun ilişki de yakınlaşmak isterdi. Evlenince yaşarız diye düşünüyor. Arkadaşınız da bundan korkuyor işte ortaya çıkmasından önceki ilişkilerinin

Yakinlasmak istemis bir kac görüsmeden sonra ama zeli istemedi.

Yanlis anladiysam özür dilerim

yahu adamla 15 ayda 10 kere yüz yüze gelmişler. buna rağmen söz kesilecek. daha birbirlerinin ayakları taraklı mı ondan haberleri yok.

Ayrıca bu nasıl arkadaşmış ki herseyini anlatmış ve onun için bize gece gece beddua etti
Tobe bismillah

Aman evlenip sevişip boşananlar var her şekilde kullanılıyor kadınlar
En güzeli sevişmeyelim sürekli bizden faydalanıyor ah ahhh arkadaşın dediğin gibi pipi yokluğu iste

işteş'li filler karşılıklı eylem değil miydi yahu ? en temel dilbigisi kurallarından. habire sevişip gittiler yazıyor da karşılıklı bir olay. e zoraki de olmamış. belli ki kızda gönüllüymüş iki ilişkide de.
şimdi burada erkeğin nesi suçlu ?

Iyi niyetlilere Gercekten tesekür ediyoruz

Alay edenlerin halinden belli bu zihniyette erkek cocuklari yetistirip adam diye sokuyorlar topluma. Zaten böyle erkekleri yetistiren utanarak söylüyorum hem cinsim degil mi?
Arkadaşınız evli adamın tecavüzüne mi uğradı? Hayır! Kendi isteğiyle sevişti
Arkadaşınız hayatına giren ikinci erkekle silah zoruyla mı sevişti? Hayır! Kendi isteğiyle sevişti
Adamlar gelip benimle sevişirsen sabahına yıldırım nikahı kıyacak sana mı dedi? Hayır
Karşılıklı yapılan karşılıklı zevk alınan bir olayda nasıl bir taraf kullanılmış oluyor?
Pekim bizim bu zihniyetle yetiştirip topluma soktuğumuz erkek çocukların koynuna girenler kimler? Ne vaad ediyor ki bu bizim yetiştirdiğimiz berbat erkeklerin koynuna seve isteye giriyorsunuz?

Back
X