gecmisim hatalarla yanlislarla dolu

Anladım porselen..Hatta ihbar etmeyi de düşünüyordum ama sen ''Tanımıyorum'' dediğin için suan birşey diyemedim..

Ama içim de hiç rahat değil neden bilmiyorum aşırı bir benzerlik söz konusu bana göre.

Anladım porselen..Hatta ihbar etmeyi de düşünüyordum ama sen ''Tanımıyorum'' dediğin için suan birşey diyemedim..

Ama içim de hiç rahat değil neden bilmiyorum aşırı bir benzerlik söz konusu bana göre.

hımm .ilk kez duydum o ismi. benim ismim yeşim. dediğiniz şahısta değilim.

Peki yeşim sadece fena halde bir benzerlik söz konusu olduğu için acaba mı ? dedim..Kusura bakmayın..Konu sahibesi de kusura bakmasın

Evet kızlar çok benziyor umarım o kızcağızda bulunur sağa salim annesine kavuşuur kim bilir nerede yavrucak evlat acısı cok zor bir şey :14:

her insan hata yapabilir önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve tekrarlamamaktır.kendine güven eskiyi düşünme mutlu olmaya çalış:31:

benzetildiğim şahsı tanımıyorum yemin ederim. ama sanki suçlanıyormuş gibi hissettim kendimi.

Hayır öyle hissetmeyin Türkiye'de epeyi üzerine düşülmüş ama bir türlü bulunamamış bir kızcağız bu dedigimiz Sinem..Annesi defalarca televizyona çıktı hatta Müge Anlı'nın programına katıldı ama maalesef bulunamadı ..Siz ise onun kızına gerçekten bu resminizde benziyorsunuz o sebeble acaba ! diye düşündüm.

Hayır öyle hissetmeyin Türkiye'de epeyi üzerine düşülmüş ama bir türlü bulunamamış bir kızcağız bu dedigimiz Sinem..Annesi defalarca televizyona çıktı hatta Müge Anlı'nın programına katıldı ama maalesef bulunamadı ..Siz ise onun kızına gerçekten bu resminizde benziyorsunuz o sebeble acaba ! diye düşündüm.

hmmm. bilmiyorum tanımıyorum. ama yazık inş.bulunur. allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.üzüldüm.

benim de geçmişimde hatalar yanlışlar silsilesi var. ama napacaksın geçmiş işte atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. yapılacak tek şey onlardan iyi ve doğru anlamda faydalanmak gereken payı kendimize biçmek ve sonrada içimizde bir yere gömüp birdaha işaret koymamak ve unutmak.

Back
X