Geçmişim..

canım hiç üzme kendini bu kadar sen eğitimine işine veya ailene bak inan bana seneler sonra gülüp gececeksin haline hiç bu çocukla da fazla uzatma gereksiz kıskançlık yapan biriyle vaktini harcama üzülürsün....

Ay aşın bunları be arkadasım 28 yaşındayım ondanmı acep okurken içim bayılıyo :))))
güzelim daha 18 yaşındasın sana şimdi ayrılınca dünyanın sonuymuş gibi gelir ama sonra hatırlayınca çok gülersin hem bu nedir ya ilkim ol ilkin olayım falan amaaannnn kavunmu bu koklayarak anlayasın elbette insanların görüştükleri insanlar olacak geçmişindede üff takılma bunlara sevgilinede aynen böyle söyle ayrılacaksada ayrılsın bırak kendi haline dur bakalım hayat daha yeni başlıyo senin için kendini harap etme

onun asıl sorunu, benim daha önce birileriyle çıkmış olmam..

cnm 3-4 yıl sonra hatırlarsa ne kadarda saçmalamışım diyecektir yaşının verdiği bir durum bu belki bize kızarsn böyle dediğimz içn ama öyle sen olgunlaşmış olabilrsn ama erkekler geç olgunlaşır 18 yaş bir erkeğin çok ciddi mantıklı bir ilişki kurması içn çok erken saçma sapan şeyleri büyütürler hep

gitsin notre dame katedralinden bi rahibeyle çıksın o zaman. çok çocukça geldi erkek arkadaşının tavrı

:1: katıldım arkadaşıma..keşke herkes birbirinin ilki olsa ama olmuyor,doğru insanı bulana kadar bi kaç kapı çalınıyor işte ..

ister 22 günlük olsun ister 22 ay..şuan onlasın onu seviyorsun..geçmiş bitmiş..bunu senin devamlı yüzüne vuracaksa işin var demektir..

hep geçmişimi açıp duruyor

O zaman geçmişe göm onu ne uğrasıyonnn.Seni sevmeye gönlü yok ...sevse bunumu dert edecek :1:

bencede daha karekterı oturmamıs .

Geçmişim diye başlığı görünce ben de bişey sandım:)Güzelim sen zaten 18 yaşındasın senin geçmişin çocukluk:)Lütfen yanlış anlama bu söylediklerimi.Bunların hepsi sana çoook saçma gelecek ağlamaların bile.Sen şimdi bu çocukla ayrılırsan ne olacak,senin sevgilinin mantığına göre seni hiç bırakmaması lazım asla.Nasıl başkasını kabullenemio,başkası da kabullenemez o zamanvs..vs..
Ama şuandaki durumun için de sana önerim biraz tavır yap ,o bu konunun üstüne gittikçe sne her seferinde ona bişeyleri inandırmaya çalışma.
Ama tavsiyem bu işi bitirmen,devamı gelmez bence.
Kırdıysam özür dilerim.

o kadar küçüksünüz ki daha neyin en olduğunu algılayamıyorsunuz. ben 17 yaşımda birisiyle çıktım arkadaşçaydı ama çocukça bir sevgiyle sevmiştim beni aldattı ayrıldım ben onu unuttum ama o beni hiç unutmadı hep aradı sordu. sonra eşimle tanıştım evlenmek istedik olmadı ayırdılar bizi. o başkasıyla ben başkasıyla çıktık. ama olmadı yapamadık başkalarıyla tekrar barıştık ve seneler sonra bir anda evlendik.

hiç biribirimizin çıktıklarını dert etmedik, geçmiş önemli değil önemli olan çiftlerin birbirlerine olan saygı sevgi ve dürüstlüğüdür.

Canim erkek arkadasin kendine guvensiz ve olgunlasmamis birisi. Ben yasinizi bilmiyorum ama ben 25 yasindayim. Herkesin iyi kotu gecmisi vardir. Evliyim ve allah korusun bosanmis olsam baska biriyle olmak istesem ki sen gibi 22 gun cikmadimda evlendim bosandim ... ee o zaman benim hic baska biriyle olmamam gerekir. Sen gecmisini ona aciklamak zorunda degilsin. Bende kimseye aciklamak zorunda degilim. Evlendim ciktiklarim oldu guzel anlar yasadim gecirdim kaldiki bunlari onceden hayatimda olmayan ve ileride hayatimda olacagini bilemedigim bir insana aciklamak zorunda degilim! Kimseye hesap vermek zorunda degilsin ki... Bu ne demek canim ne densizlik.Kusura bakma ama olgunlasmis bi insan olsa senin gecmisine saygi duymasi gerektigini bilirdi ne olursa olsun. Ben esimin tum gecmisine saygi duyarim ve beraber oldugu kimseye lanet okumama cunku her insan saygiyi hakediyor ... kimse kimsenin gecmisine laf edemez etmeyede hakki yoktur. lutfen kendinizi boyle esiniz bile olmayan insanlara ezdirmeyin yeri gelir esinize bile ezdirmeyin.... herkes bence sinirini bilsin

bOYLE senin eski ciktigina bile katlanamiyorsa kendine yediremiyorsa evlenmis bosanmis olanlar napsin... daha neler gorceksiniz ilerde gulersiniz boyle sacma seylere takildiginiza.... daha hayatta neler var.... gorunce anlarsiniz

yaşlarınız henüz çok küçük olduğu için bu tarz sorunlar yaşıyor olabilirsiniz.
yinede bu kadar kıskanç olmasına izin verme bence

Kızlar aslında burdaki arkadaşlarımın dertlerinin yanında çok büyük bi dert diğil ama beni yıpratıyo.. hergün hergün ağlıyorum artık..
Benim sorunum aslında geçmişimle diğil, sevgilimin sorunu benim geçmişimle.. Daha önce 2 kişiyle çıktım ve en uzunu 22 gün civarı sürdü. Sevmedim. Aşık diğildim. Şimdiyse deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. İnanın canımdan bile çok.. Neyse sevgilim hep geçmişimi açıp duruyor. Herşeyde eski sevgililerimi. Fotoğrafımızı görmüstü eski sevgilimle. Yanlış anlaşılmasın asla yakın bi fotoğraf diğildi. Normal arkadaşımla çekilebileceğim bi fotoğrafı. Koluna girmiştim tek yakınlık buydu. Zaten hiç bi zaman yakın olmadım onla yada öncekiyle orası ayrı. İşte yok tenin onun tenine deydi vs vs. Şu bi kaç gündür ne huzur ne mutluluk hiç bişey kalmadı. Ağla ağla şiştim. Ki oda çok üzgün. İlk beni sevdi tıpkı benim onu sevdiğim gibi. Ağlıyo oda, içiyo.. Ayrılmak üzereyiz. Ayrıldık gibi bugün ama yarın son kez konuşucaz.
Kızlar yardım edin bana. Nasıl düzelicek aramız? nasıl açmaz bi daha geçmişi? çok takıyor o fotoğrafı filan, nasıl unutur o fotoğrafıı? şuanda dahil ağlıyorum. çok duygusal biriyim zaten. lütfen yardım ediin.

ayrılmak istiyor bir sinyal!!!! altıüstü bi fotodan mutsuz olunmaz..birgün bile sürmez..anlatıyosundur sonuçta bitmiş bişe..o hiç kızların elini falan tutmadı kafasını çevirdi geçerken yanından sanırım..dediğim gibi bahaneler başlamış...

Kaç kez anlattım, anlamıyor. Kendisinin benden önce en az 15 tane sevgilisi oldu. Ben o kadar büyütmüyoken onun büyütmesi niye?

bana kalırsa kendı zamanında o 15 tane sevgilisiyle hos seyler yasamamış ki herkesi kendisi gibi biliyor. bence hiç üzülmeye değmez. seven insan kıskanır evet ama kıskanmanın da bi sınırı vardır. insanlar birlikte mutlu olmak ıcın sevgili olurlar karsı tarafı severler ama senın erkek arkadasın pek oyle değil sanırım. ilerde unıversiteyı kazandıgınızda sınıfınzdaki butun erkekleri de kıskanır bu erkek neden yanından gectı su erkek sana mı baktı vs. diye. oyle sey mi olurmuş..

Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım:34: geçmiş geçmişte yaşanmış bitmiştir,senin geçmişin ayrıca ne yaşamışsan yaşamışsın hepsi sana ona değil,o yanında yoktu sonuçta şu geçmişleri bırakın bence hayatınızın en güzel yaşındayken bu tarz şeylerle boğmayın birbirinizi,daha kişilikleriniz oturmadı daha hayattan çok öğrenicek şeyleriniz var,

Kızlar aslında burdaki arkadaşlarımın dertlerinin yanında çok büyük bi dert diğil ama beni yıpratıyo.. hergün hergün ağlıyorum artık..
Benim sorunum aslında geçmişimle diğil, sevgilimin sorunu benim geçmişimle.. Daha önce 2 kişiyle çıktım ve en uzunu 22 gün civarı sürdü. Sevmedim. Aşık diğildim. Şimdiyse deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. İnanın canımdan bile çok.. Neyse sevgilim hep geçmişimi açıp duruyor. Herşeyde eski sevgililerimi. Fotoğrafımızı görmüstü eski sevgilimle. Yanlış anlaşılmasın asla yakın bi fotoğraf diğildi. Normal arkadaşımla çekilebileceğim bi fotoğrafı. Koluna girmiştim tek yakınlık buydu. Zaten hiç bi zaman yakın olmadım onla yada öncekiyle orası ayrı. İşte yok tenin onun tenine deydi vs vs. Şu bi kaç gündür ne huzur ne mutluluk hiç bişey kalmadı. Ağla ağla şiştim. Ki oda çok üzgün. İlk beni sevdi tıpkı benim onu sevdiğim gibi. Ağlıyo oda, içiyo.. Ayrılmak üzereyiz. Ayrıldık gibi bugün ama yarın son kez konuşucaz.
Kızlar yardım edin bana. Nasıl düzelicek aramız? nasıl açmaz bi daha geçmişi? çok takıyor o fotoğrafı filan, nasıl unutur o fotoğrafıı? şuanda dahil ağlıyorum. çok duygusal biriyim zaten. lütfen yardım ediin.

Ister kabul edin,ister etmeyin.Erkek ne kadar serseri veya basindan bir cok iliskide gecmis olsa evlenecegi kisinin yani bayanin hicbir erkekle beraber olmayanini seciyor.Biz kadinlarda bu duygular icindeyiz mesela ben.Kiskanclik krizlri yasamak istemiyorsaniz kendinizi masum,arinmis tutacaksiniz ki yarin ,bugun evleneceginiz erkegi de Allah temiz tutacak.Herzaman tencere yuvarlanip kapagini bulur ,Kendimiz gibi birisine layigizdir.Kasigimiza bu cikar.

sevgilin çok toymuş canım insan hiç bu sebepten ilişkisini bitirir mi:26:
senin yapabileceğin hiçbir şey yok çünkü bir yanlışın yok ki:19:
asıl çocukca davranan ki bence zaten 18 yaş çocuk sevgilin:27:
o kendine bir çeki düzen vermeli.bu sebeple bitireceksede bitirsin boşver
bu kadar kıskanç biri ile ilişki yürümez zaten:31:

canım ayrılcaksa ayrılsın alla alla tenın tenıne degmıs de bılmem neymıs

şu cümle ne kadar saçma ya. teni teni değdi.

siz hiç okul arkadaşınızla tokalaşmıyormusunuz. bizmi çok saftık anlamıyorum ben okul arkadaşımla dahi kol kola girmişliğim vardır. dans etmişliğim vedalaşırken sarılmışlığım. kol kola girince ten tene değmiş mi oluyor.
siz bu mantıkla düşünen birisi ile birlikte olmaya devam etmek istiyor musunuz önce buna karar verin. bugün buna takan yarın nelere takar.

gerçi ikinizde çocuksunuz ve ne ilişkisi sizin gezip tozma eğlenme zamanınız ama. oda ayrı bi konu

Back
X