- 30 Ocak 2023
- 62
- -128
- 1
- 24
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
-
Tamam çok zor bir durum ama sizde üstesinden gelmek için gayret etmeye çalışın. Size zorbalık yapanlar unuttular bile yaptıklarını hayatlarına devam ediyorlar siz niye aynı yerde kaldınız onlar size yazık etmiş şimdi de siz kendinize yazık etmeye devam ediyorsunu
Onlari unutsam da hastalik ben de kaldi hastalikla hayatima devam etmek cok zor gercekten 9 tsne antidepresan denedim ise yatamadiTamam çok zor bir durum ama sizde üstesinden gelmek için gayret etmeye çalışın. Size zorbalık yapanlar unuttular bile yaptıklarını hayatlarına devam ediyorlar siz niye aynı yerde kaldınız onlar size yazık etmiş şimdi de siz kendinize yazık etmeye devam ediyorsunuz
Ben 19 yasinda bir kizim 15 yasindan beri teshisi konulmus depresyon hastasiyim okulda akranlarimin bana uyguladigi psikolojik siddet ve zorbalik yuzunden oldu. Travmatik olaylar yasadim ve suan bu olaylarin etkisinden kurtulamiyorum lisem biteli 2 yil oldu hala kafamdan atamiyorum asiri dusunuyorum travmalarim bi turlu gecmiyor antisepresanlar kullandim hicbiri ise yaramadi terapi almadigim icin diyor doktorlar. Zamaninda benim o kadar hakkima girdiler ki disladilar hakaret ettiler alay ettiler hakkimda dedikodulsr ciksrdilar ve ben bu psikolojiyi ustumden atamıyorum terapi almam sart ancak bunu karsilsyacak maddi gucum yok 1 ay ise gidip terapi parami ciksrmayi dusunuyorum ve bu sene benim sinsv senem 3. DDfa uniye hazirlaniyorum ancak odaklanamiyorum derslerime eger bu sene de kazanamzsam ailem beni okutmaz ne yapmaliyim nolur yardim edinhicbirine hakkimi helal etmiyorum onlar yuzunden gencligim en guzel yillari cöp oldu
Sanane ister cevap veririm ister vermem verme gibi bi zorunlulugum yok kaldi ki seni de alakadar etmezKonu açıp açıp yorum yazanlara cevap dahi vermiyosunuz. Gidin tedavinizi nerede oluyorsanız olun ama burası yeri değil bunu anlamalısınız artık.
:) Ciddi bir tedaviye ihtiyaç var. Hiç normal değilsiniz.Sanane ister cevap veririm ister vermem verme gibi bi zorunlulugum yok kaldi ki seni de alakadar etmez
Bu konuda kaç kere size yol gösterdiler ama hala aynı noktadasınız. Bir ara intikam almaya çalışıyorsunuz kızlardan. İnşallah öyle bir saçmalık yapmamışsınızdır
Ya sanane Istedigim kadar sorarım sana mi hesap vericem ayrica o kizlar dedigin or@spu cocuklarini tanısan boyle demezdin istedigimi yaparim seni de hic alakadar etmez bilmedigin konular hakkinda car car konusma defolBu konuda kaç kere size yol gösterdiler ama hala aynı noktadasınız. Bir ara intikam almaya çalışıyorsunuz kızlardan. İnşallah öyle bir saçmalık yapmamışsınızdır
Evet depresyon hastasiyim zaten:) Ciddi bir tedaviye ihtiyaç var. Hiç normal değilsiniz.
Ben hastayim diyorum 5 kisi bana yol gosterince hastaliktan kurtulmuyorum depresyon ne demek hakkinda en ufak fikrin yok yasadigim seyi bilmiyosun nasil bana acimasiz bi zorbalik uygulsdiklarini sana sormicam istediğimde yazarim bidaha yazma akilsiz varlikYa sanane Istedigim kadar sorarım sana mi hesap vericem ayrica o kizlar dedigin or@spu cocuklarini tanısan boyle demezdin istedigimi yaparim seni de hic alakadar etmez bilmedigin konular hakkinda car car konusma defol
Emin ol depresyonda olmayan biri icin bunu soylemek kolay benim yataktan kalkacak halim yokAma sen konuşmalarından çok bitkin duruyorsun biraz kalk ayağa güçlü durmaya çalış. Olmuyor olmadı olmayacak kafasındasın sanki biraz
Bidaha yorum yapma 1 gun depresyon yasamamissin bilmis bilmis konusuyo gerizekaliBu konuda kaç kere size yol gösterdiler ama hala aynı noktadasınız. Bir ara intikam almaya çalışıyorsunuz kızlardan. İnşallah öyle bir saçmalık yapmamışsınızdır
Konu açıp açıp yorum yazanlara cevap dahi vermiyosunuz. Gidin tedavinizi nerede oluyorsanız olun ama burası yeri değil bunu anlamalısınız artıkssen
Cok mu biliyosun sen bana napacagimi soyluyorsun hadsiz uza bidaha yorumunu belirtme umrumda değilKonu açıp açıp yorum yazanlara cevap dahi vermiyosunuz. Gidin tedavinizi nerede oluyorsanız olun ama burası yeri değil bunu anlamalısınız artık.
Parlak zekalıBidaha yorum yapma 1 gun depresyon yasamamissin bilmis bilmis konusuyo gerizekali
Ne yazdın madem buraya madem millete bilmişlik taslayacaksın git gir depresyonuna otur evindeCok mu biliyosun sen bana napacagimi soyluyorsun hadsiz uza bidaha yorumunu belirtme umrumda değil
YazmNe uw
Ne yazdın madem buraya madem millete bilmişlik taslayacaksın git gir depresyonuna otur evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?