- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.397
- 88
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
-
Bu kafayla biraz zor.Ya sanane Istedigim kadar sorarım sana mi hesap vericem ayrica o kizlar dedigin or@spu cocuklarini tanısan boyle demezdin istedigimi yaparim seni de hic alakadar etmez bilmedigin konular hakkinda car car konusma defol
Kes Allah askina insanların derdini hafife alan bi insansin benim yasadigiminin kat kat fazlasini yasarsin insallah boyle mal mal konusabilecek misin bakalim igrenc yaratik seniBirazdan şutlanırsın zaten
Allah allah sen nerden ulastin bu bilgiye üzülen insan sinirli de olabilir cok mu biliyosun sinirliyim gecmisimdeki igrenc yaratiklsra ve burda gelio mal mal konusanlar her seyi cok biliyosuniz amk mallari S***** G** (Defol) yazma banaBu kafayla biraz zor.
İnsanlara böyle cevap verilmez. Depresyonda olmak buna sebep değil. Bu üslupla saglikli ilişkiler zor.
Üzülen insan saldırgan olmaz. Masumluk çöker üzülen insana. Bu başka bir kafa.
Umarim benim yaşadığım durumun daha agirini uasa ve anla beni ulan Hastayim diyorum M mina koydugum saglikli bi psikoloji bekleme zaten benden mal akilliBu kafayla biraz zor.
İnsanlara böyle cevap verilmez. Depresyonda olmak buna sebep değil. Bu üslupla saglikli ilişkiler zor.
Üzülen insan saldırgan olmaz. Masumluk çöker üzülen insana. Bu başka bir kafa.
Ne yapalım yani senle beraber depresyona mı girelim öncelikle şu ezik psikolojisini üzerinden atman gerekiyor. Ani tepkiler veriyorsun. Ücretsiz online terapiler olabiliyor güvenilir sitelerden psikologları araştırdıktan sonra başvurabilirsin. Hatırlıyorum her konun aynı. Onlar seni bu kadar düşünmüyordur senin onları bu kadar takman normal değil.Evet depresyon hastasiyim zaten
Ben hastayim diyorum 5 kisi bana yol gosterince hastaliktan kurtulmuyorum depresyon ne demek hakkinda en ufak fikrin yok yasadigim seyi bilmiyosun nasil bana acimasiz bi zorbalik uygulsdiklarini sana sormicam istediğimde yazarim bidaha yazma akilsiz varlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?