Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kizlar simdi size bir soru sorucagim ,simdi siz 10 yl gecmise donseniz yeniden neler yapardiniz ,,,,,yeniden hayatinizi nasil kurardiniz ,mesela ben cok seleri yeniden yasardim peki siz ?
Aynı şeyleri yaşıycaksam geri dönmek istemem ama farklı bi hayat olucaksa 10 yıl önce 12 yaşıma denk geliyo bi kere o slak hocaları takmazdım hayatta hiç bi şeyi takmadan kendimi kitaplara adardım ve öğrenmeden bi gün geçirmek istemezdim lisem ve üniversitem farklı olurdu kesinlikle, ve böyle hainlerin cirit attığı bi ülkede yaşamak istemezdim değiştirirdim,, yeniden yaşamak istediğim tek şey sevgilim olurdu hatta zaman dursun hep yanımda olsun isterdim
oooo yani 18 yaşıma. o zamanlar teklifini reddettiğim kişinin teklifini kabul ederdim. daha mı iyi olurdu yoksa kötü mü bilmiyorum ama en azından aklımda soru işareti kalmazdı.bir de daha az şeyi kafaya takar,daha az üzülürdüm ve daha çok geçerdim
10 yil once benim 4-5 yasima denk geliyo.bunun icin hic bir sey yazamiyorum.elimde olsaydi napardim biliyormusun?ablamin ve senin tokalarinizi almazdim yazik cocuklugunuz tokasiz gecti