Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

birisimbulbana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
346
82
18
Konuyu çok uzun yazmışım, düzenliyorum. Ben hayatımdaki insana geçmişte yaşadıklarımı anlattım. Büyük şeyler oldu sandı inanmadı. Bana hakaret etti. Şimdi aramız bozuk. Devam edip etmeyeceğimiz belli değil. Edersek eskisi gibi saygılı davranma ihtimali var mı? Düzelme ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Neden anlatınız erkeğe herşey denmez denmemelı abartırlar yüzünüze buru sankı kendı cok mu temıx
Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.

Bi erkeğe herşey anlatılmaz siz baştan yanlış yapmışsınız.Bununda doğrulukla dürüstlükle alakası yok.Erkek beyni hep çok uç noktalarda düşündüğü için derdinizi ona anlatamazsınız.Bu bence gayet bi hata olmuş.Eğer büyük bi hata yapmış olsaydınız böyle adlandırdığınız bi hata,anca o zaman bu paylaşılmaya değerdi.Çok yersiz ayrıntılarla kafa karıştırmanız doğru olmamış.Nitekim ben bir bayan olarak aslında kötü niyetli olmayarak bunları yaptığınızı anlayabiliyorum.Ama çoğu erkek bunu ''potansiyel'' olarak görüyor. Bu arada 2 aylık bi süreç için bu hissettikleriniz çok fazla.Bence bu kadar kendinizi suçlu hissettiğiniz bi meseleden dolayı aranız açılmış olmasayydı bu kadar üzülmezdiniz.Önce bunun bi farkına vararak kendinizi toplayın. İkincisi bu ilişki devam edermi etmezmi bilmem, benim fikrimi sorarsanız etmez. ama en azından bundan sonra hayatınıza biri girersebu kadar yersiz ayrıntıları çok kötü bişey yapmış gibi anlatmayın.

Ay okurken içim daraldı. Alt tarafı flört etmişsiniz ne yani ? Bu çağda üni okuyup hiç sevgilisi olmamış kız mı arıyormuş ? Salın şunu allah aşkına bu ne kibir yok düşünecekmiş de bir ay sürebilirmiş de. Gitsin kendine ömründe evden çıkmamış bir kız bulsun.

Akıllandım gerçekten ama içim çok acıyor. Ben onu olacağını düşündüm. Senelerce kimse olmadı. Tamam dedim bu sefer. Şimdi kalbim çok acıyor. Bir şey olmadı desem anlatsam kâr etmiyor. İçime o kadar sinmişti ki her şeyi. Çok kötüyüm düzelmeyecek biliyorum, düzelmesini, zamanı geri alabşlmeyi çok istiyorum. Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum.

Arkadaşım geri dönüş olsa bile böyle adamla bu zihniyette ki adamdan hayır gelmez.
Cahilin teki göremiyor musun , tövbe denen pişmanlık denen bir şey var madem bu kadar ahlaklı neden seninle görüşüyor nikahsız , söyletmesin beni.Hiç kimsesi olmamışmış daha önce.

Çok kötüyüm. Kalbim çok acıyor gerçekten hissediyorum. Zamanı geri alabilsem keşke..

Onun birşey yaşamamış olması, onun sorunu!
Sizin yaşadıklarınızsa, size özel.
Yargılaması tuhaf ve ayıp aslında. Anlatmanız hata olmuş..
Özür dileyerek gelirse hoşgelir. Aynı ezen tavırla gelirse, yol verin gitsin bana kalırsa.

Ben çok suçlu gibi anlattım başta ondan böyle oldu belki de. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kim bilir neler konuştun o telefondakiyle de diyor. Öyle şeyler söylüyor ki kanım çekiliyor resmen.

Ben de öyle düşünüyorum. Gururum kırıldı ben yıkıldım. Kendimi ifade edemedim, çok kötü hissediyorum. Bir daha asla eskisi gibi olmayacak gibi.. İçime o kadar sinmişti ki. Mahvoluyorum düşündükçe.

Ben çok suçlu gibi anlattım başta ondan böyle oldu belki de. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kim bilir neler konuştun o telefondakiyle de diyor. Öyle şeyler söylüyor ki kanım çekiliyor resmen.
Konuştuysan konuştun öyle bir hanım istiyorsa gitsin suudi arabistandan alsın .
Seninle neden konuşuyor peki böyle de riyakar.Nasıl uyuz oldum adama bak kızı nasıl sindirmiş bi silkelen yahu.

Konuştuysan konuştun öyle bir hanım istiyorsa gitsin suudi arabistandan alsın .
Seninle neden konuşuyor peki böyle de riyakar.Nasıl uyuz oldum adama bak kızı nasıl sindirmiş bi silkelen yahu.
Beni çok yanlış anladı çok.. Ben sustum ifade edemedim ondan yanlış anladı. Arayıp anlatmak istiyorum ama aramamam gerekiyormuş. Artık inanmaz, düşündükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.

Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Çok iyi bir insan herkes çok çok iyi bahsediyor. Beni çok yanlış anladı. Çaresiz hissediyorum
Ya kuzum iyi insanlar emin ol böyle olmuyorlar , herkesin iyi kötü birileri oluyor hayatında.
Seni yanlış anlamak istemişte o yüzden öyle anlıyor bahane arıyordu belkide görüşmemek için.

Ya kuzum iyi insanlar emin ol böyle olmuyorlar , herkesin iyi kötü birileri oluyor hayatında.
Seni yanlış anlamak istemişte o yüzden öyle anlıyor bahane arıyordu belkide görüşmemek için.
Bilmiyorum ki, başta çok sordu ben küçük şeyleri de söylemek istemediğim için yok sorma dedikçe üsteledi sonra böyle oldu. Telefonla tanımadığın kişiyle nasıl konuşursun bu nasıl bir akılsızlık dedi. Bunu hiç sindiremiyor. Çok kötü hissediyorum, sizce bi daha anlatmam konuşmam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…