Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Hala ne yapmam gerek diyorsun , arama sorma seni istiyorsa arar zaten merak etme,sen de şart koşarsın bir daha bu konular açılmayacaksa görüşelim diye bu kadar da net ol.
Ama beni yanlış anladı sorun bu Her şey bir anda alaşağı oldu hâlâ şoktayım, çok suçlu hissediyorum.

Kendisinin hiç olmamış ha bence size dürüst davranmamış en utangaç insan bile malesef arkadaşları sayesinde birşeyler yaşar sen dürüst davranmışsın ama anlatırkende sanki çok kötü birşey yapıp pişman olmuş gibi anlatmışsın madem yapmadıysan neden pişman gibi anlattın gayet normal sana dürüst davranıyorum hayatımda bunlar bunlar oldu uzun sürmedi nerdeyse görüşmedik bile diyebilirdin eğer ciddi şeyler yaşamadıysan ha yaşadıysanda o yalancı beyefendinin karışmaya hakkı yok seni ne için alacağına ve seveceğine karar versin önemli olan aradaki aşktır güvencedir dertleşmektir beraber mutlu olmaktır tek beden olmaktır dokunulmayan beden aramak değildir çünkü mazallah bu tarz insanlar afedersin yarın öbür gün esnek zarın olsa seni bilmem ne diye kapının önüne koymasın

Olursa olur, olmazsa da olmaz. Dünyanın sonu değil. Henüz 2 aylık berabermişsiniz, bu kadar abartmayın.

Geçmiş geçmişte kaldı. Ne olduysa oldu. Daha iki gündür tanıdığınız adamın sizi, kararlarınızı, hayatınızı eleştirmesine, kınamasına müsaade etmeyin. Biterse de bitsin.

Canım önceki gunahlarindan kimseye bahsetmeyeceksin bu dinimizde de böyle. Bırak Allah ile aranda kalsın. Sen geçmişte yasadiklarini hiç yasamamis gibi farzet bundan sonra ve sadece erkeklere değil kimseye bahsetme bu hayalardan. Ki bir erkeğe söylesen sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi yargilarlar seni. Erkek bir hocam vardı. Derdi ki erkeğe gecmisinden bahsetmeyeceksin, hic kimse olmadi diyeceksin derdi yoksa erkek bunu hep kafaya takarmis ki senin durumunun aynısını ben de yaşadım gördüm. Kadın olsun erkek olsun kimseye bahsetmiyorum artık gecmisimden

Anlatmamam gerekiyormuş geç anladım ama ben dürüst olmak istedim. O kendim gibi birini isterim diyordu. Sizce bir çıkış yok mu, dönüşü olmaz mı olsa da eskisi gibi olur mu?
Sanki kendı temiz yalan soylemedıgını nerden biliyorsunuz

Yine bir "dertsiz basima ne is acsam" konusu. Yahu sizin gecmisinizden ona ne? Ayrica gecmisinizden olmasa bile herseyi en ince ayrintisina kadar anlatmanizdan sogurdu. Neyse telefonda bile konusmani sorun yapan biri icin buyuk bir kayip degilmis zaten. Bundan sonra tanistiginiz kisilere bir de bu enteresan kisiligi ekleyip anlatmayin da...

Bi de ben sana olacakları söyleyeyim. Çocuk seni terk edecek, sen de aylarca acı çekeceksin. Benden sana tavsiye çocuğa de ki : ben gecmisimde kötü bir şey yaşamadım. Sadece sana dürüst olmak adına ğer şeyi anlatmak istedim ama sen beni kendi kafanda kurduğun olumsuz senaryolarla yargiliyorsun. Ben bunları hak etmiyorum. Bu kadar asagilanmayi da kabul etmiyorum. Bu yüzden sen yoluna ben yoluma. Aynen böyle yaz da görsün gününü. O seni terk ederse daha kötü olursun canım . Sen onu terk etmeye bak bir an evvel çünkü o zaten seni terk edecek

bu şakamı?? sadece telefonda ıkı uc kısıyle konustun dıyemı bu yaygara?? bende başka şeyler var diye düşündüm hata hata dediğin ki olsa bile bu onu hiç ilgilendirmez o senin geçmişin özelin bi ilişki bile yaşamış olabilirdin ona ne ?? onun yalan söylemediğini hiç bişey yaşamadıgını nerden biliyon yalan söylemediğini?? hangi yüzyıldayız yahu yıl 2016 şakamı neden böyle ınsanlarla kendinizi heba ediyosun senin namusuna resmen laf etmiş hala diyosun eskisi gibi olmazmı diyosun senin ona tekmeyi basman lazımdı..temiz kalamamışsın demek ne demek hadsize bak ya bir ay sürebilirmiş diyo aklın varsa kaç kurtar kendini bu ahlaksızdan asıl böyle ruh hastası tiplerden korkcaksın herşeyi yapar bu tipler.

Olmamış derler her b... Yerler sonra ben temiz kız istiyorum derler.kızım biraz dil ol ya daha gençsin bi omu var erkek.bide ne diye anlatıyosun o da bulmuş senin gibi safı ne diye üzüyor.boşver ya ne dertler var varya hiç üzülme.kendi haline bırak ne yaparsa yapsın sen asıl dik ol umrunda olmasın erkeklerede mesafe koy herşeyini anlatma çok yüz verme

İnsan olana hersey anlatılır.. eger anlattıkların bu kdrsa abartilacak birsey yok boylesine orumcek beyinli birinden zaten uzak durmalisin. boyle insanlarla olacagi varsada olmasın zaten uzulmene degmez sinir sistemim coktu.

Neden bu kadar eziliyorsunuz ki? Ben sizide tuhaf buldum... El değmemiş insan kıymetli olur kafasını bir kenara bırakın. Bu yaşa kadar Salih amel gibi gezdiyse bırakın devam etsin. Yoksa başınız güzelce yanacak.

Bitane oldu yok ikitane oldu yok üç dört tane oldu sayıyı gittikçe arttırmışsınız tövbe tövbe ne gerek var adamın midesini bu denli bulandırmaya geçmiş geçmiştir bu kadar detaylı söylemenize ne gerek vardı adam dur bakalım daha kaça çıkacak diye düşünmüştür tutun şu çenenizi kardeşim yaaa olacak olmuş ne gelirse şu insanların başına boş boğazlığından geliyor

Sen kaç yaşındasın canım? Bir aydır tanıdığın biri için niye kendini bu kadar üzüyorsun? İstersen 40 kişiyle birlikte olursun ondan önce gık diyemez. Kendinizi niye bu kadar ezdiriyorsunuz erkeklere? Kocan değil baban değil. Bir de namusuma dil uzattı diyorsun. Sen kim oluyorsun da beni yargılıyorsun hayvan herif diyip sen çekip gidecektin. Siz ağlayıp acı çektiğiniz için böyle adamlar daha da palazlanıyorlar. Sonra namus namus diye ortada gezip karılarını ,sevgililerini öldürüyorlar.

Fazla üstüne düşüyorsun. Hayat senin hayatın istediğini yaparsın. İster az ister çok. onun keyfi olacak da sana dönecek de. Ne bu üstünlük. Neyin üstünlüğü. Üzülüyorum ya hem saygısı kalmadı namusuma laf etti diyoruz hem de dönmesini bekliyoruz. Bizi böyle yetiştiren topluma kızıyorum

Allah aşkına azıcık mantıklı olun.
Üniversiteye gelmiş bi tane sevgilisi olmamış adamı napıcaksınız acaba? Yol bilmez yordam bilmez, kadın erkek ilişkisi hakkında en ufak fikri yok, bu çağda cahil cahil konuşuyor.
Dine falan bağlıyorsa bu durumu, o zaman sizinle de bir ilişkisi olmasın direkt evlenin.
Senin geçmişinde kazı çalışması yapıyorsa kim bilir onun ne defosu var düşün.

Erkek milleti bunu sevmez. İki demişin ya bıraksaydın orda. Niye anlatıyorsun ki. Herkes yüzde yüz mü anlatıyor sanki.

Bu adam seni affetmez. Namus diyip durmuş. Diyelim ki affetti ve devam ettiniz elbet yine biter. Bitmese de devamlı önüne serer. Ve böyle hayat çekilmez. Mutsuz olursun.

Sevgi bir yere kadar. Bence o demeden sen bitir. En azından gururunla bitirmiş olursun.

Neden sacma sapan agladin ki ben bile bisi oldu sandim kendine oyle bi imaj cizmissin ki simdi akla bakalim. Bide su erkek milletine her seyi anlatmaktan ne anliyorsunuz ya durustlukmus ne durustlugu insan beyni surekli kurgular durur. Bundan sonraki iliskilerinde daha temkinli olursun buda sana bir tecrube olur. Bu kisiyle barissan bile her defasinda bahsini acar seni uzer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…