Keşke sevgilim dediğim kişi ile de yaşanmasaydım diyorumTacize ugramak senin hatan olamaz.
Sevgilinle eger sen de istiyorsan yakınlaşmak da hata olamaz.
Senin bedenin yalnız sen bundan ıbaret degilsin.
Dediğiniz gibi yapıyorum ama insan düşünmeden edemiyor.Geçmişi düşünmek hataya yol açar.
Güzelce bir tövbe edin ve hepsini unutun.
Yeni bir sayfa açın.
Düşünmek size fayda etmiyor aksine daha da aşağı çeker.
Her insanın yaşamında berbat şeyler oluyor...Yalnız değilsiniz.
Çalışıyor musunuz; biraz kafa dağıtıcı bir şeyler lazım.Dediğiniz gibi yapıyorum ama insan düşünmeden edemiyor.
Çalışmıyorum dönem dönem aklıma geliyor olanlar.Çalışıyor musunuz; biraz kafa dağıtıcı bir şeyler lazım.
Bu anlattıklarınızın bir kısmı zaten sizin suçunuz değil; bundan sonra düşünmemek için adımlar atmak en iyisi.
Uzun yıllardır dediğiniz gibi yapıyorum.Her insanın keşke yapmasaydım dediği bir sürü olay vardır. Hatta hep derler ya, şu aklımla 10 sene öncesine gitseydim diye. İşte o cümleler hep pişmanlık kaynaklıdır.
Önemli olan şu ki; geçmişten ders çıkarıp bir daha tekrar etmememiz. O zaman tecrübe oluyor İşte bizler için. Taciz konusunda ise destek almanızı öneririm. Geçmişe sünger çekin, olmuşla ölmüşe çare yok.
Kafamda deli soruların olduğu konuyu açmışsınız pişmanlıklarınızı anlayabiliyorum ama kendinize nedenini sordunuz mu hiç ben bu tarz şeylerin aile tutumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama muhafazakar bi ailem var diyorsunuz peki nasıl oldu da pişman olacağınız şeyler yaşadınız bunları yazmamın sebebi yaşadıklarınızdan ders almak 5 yaşında bi kızım var ve ben geleceğini düşünüyorum şimdiden ortam çok bozuk erkeklerin kullanmasından korkuyorum bi taraftan da kızımı korucam diye baskı yapıp kızımı daha çok yanlışa sevk etmekten de korkuyorumKeşke sevgilim dediğim kişi ile de yaşanmasaydım diyorum
Kızınizi bir akrabasiniza dahi kalmaya göndermeyin.Kuzenleri ile arasında mesafe olsun.Ve arkadaş olmaya çalışınKafamda deli soruların olduğu konuyu açmışsınız pişmanlıklarınızı anlayabiliyorum ama kendinize nedenini sordunuz mu hiç ben bu tarz şeylerin aile tutumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama muhafazakar bi ailem var diyorsunuz peki nasıl oldu da pişman olacağınız şeyler yaşadınız bunları yazmamın sebebi yaşadıklarınızdan ders almak 5 yaşında bi kızım var ve ben geleceğini düşünüyorum şimdiden ortam çok bozuk erkeklerin kullanmasından korkuyorum bi taraftan da kızımı korucam diye baskı yapıp kızımı daha çok yanlışa sevk etmekten de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?