Geçmişin izlerinden aşık olamamak

Elinizin yanlışlıkla internet kısmına çarpmasından sonra okumadım. Mucizelere inanıyorum artık.

Elinizin yanlışlıkla internet kısmına çarpmasından sonra okumadım. Mucizelere inanıyorum artık.

Iyi de neden mucize olsun uydurayim ki? Alisik oldugum telefon degil galeriden resmimizi atmak icin galeri simgesine basacakken yanda internet simgesi vardi menude elim ona carpinca o son girdigi sayfa direk acildi. Bilerek girsem soylerdim valla gocunmazdim

Gecmiste kötü bir tecrübe yaşamissiniz. cok guvenmissiniz ama guveniniz yerle bir olmus. Gecmisin izleri hala silinmemis ki erkek arkadasiniza sert ve unursamaz davraniyorsunuz bir nevi gecmisteki sahsin cezasini suan ki erkek arkadasiniz cekiyor. benim tahminime gore en fazla 20 yasindasiniz. bence bu kadar takilmayin asik olamamaya veya bir erkege guvenmemeye. aradan 1 -2 yil gecsin fikirleriniz bakis aciniz cok degisecek emin olun. eger ygs-lys ye hazirlaniyorsaniz tamamen kapatin kendinizi bu olaylara. zihniniz mesgul olursa derslere adapte olamazsiniz bu da benden size tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…